חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 6 של 6

אשכול: אך לא להתקין

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

Default אך לא להסיר

עקב בעיות עם הספקים תרגום, אני רוצה לבטל את vbet במשך תקופה ארוכה, אך עדיין מעוניין באפשרות לזמינה מחדש את המערכת כדי שיהיה זמין.

בנוסף לשם ביטול ה-plugin, אילו שינויים יש לי לבצע config של vbseo ו- .htaccess כדי לבצע פעולה זו?

גם עם plguin זמינות כעת.

אם ניתן לספק אותי עם גזירי קוד המדויק אהיה אסיר תודה, כפי מחקתי. zip המקורית שלי.
    נערך לאחרונה על ידי moman; 05-10-11 ב 21:39.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

השבת vBET:
    1. לבטל אותו ב- CP מנהל
    2. תגובה vBET כללי ב- .htaccess. אם אינך זוכר אשר הם אלו מכן בדוק בחבילה vBET ב עושה-לא-טעינה/כלים/ניתוב מחדש-כללים הספריה
    3. שילוב שינויים בקבצי vbseo לחזור. הדרך הקלה ביותר - פשוט העלאת הקבצים המקוריים. אם אין לך ה-zip - להוריד אותו מדף ספק. הקשים ביותר בדרך - רק פתח readme.html בחבילת vBET, יש בדיוק לתיאור בוצע אילו שינויים - פשוט לעשות את זה בצורה ההפוכה.

כדאי להסיר לא - בעת הסרת מאבדים כל המטמון מסד הנתונים שלך.

שימו לב היום שנשחרר את הגירסה החדשה של vBET, אשר הכין תרגום ספקי מגבלות. משמעות הדבר היא כי במקרה אם ספק אחד אינה זמינה זה לעבור לאחרת ולבדוק קודם פעם אחת שלנו כדי לראות האם זה זמין שוב. גם במקרה כאשר תגיע כבר את מגבלות כל ספקי הוא ישתמש מתרגם דמה - יוצגו תרגומים המאוחסנים במטמון, אך עבור אחד חדש רק תראה הבדיקה המקורית במקום ריק אחד כמו עד עכשיו. הפרטים יהיו הודעות. נשחרר תוך כשעה.

דווח אם צריך עזרה נוספים כאן

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

שימו לב היום שנשחרר את הגירסה החדשה של vBET, אשר הכין תרגום ספקי מגבלות. משמעות הדבר היא כי במקרה אם ספק אחד אינה זמינה זה לעבור לאחרת ולבדוק קודם פעם אחת שלנו כדי לראות האם זה זמין שוב. גם במקרה כאשר תגיע כבר את מגבלות כל ספקי הוא ישתמש מתרגם דמה - יוצגו תרגומים המאוחסנים במטמון, אך עבור אחד חדש רק תראה הבדיקה המקורית במקום ריק אחד כמו עד עכשיו. הפרטים יהיו הודעות. נשחרר תוך כשעה.
    אני למעשה ליישם תכונות אלה בחזרה כאשר גיליתי המתרגם של microsoft. עם זאת, שלהם מגבלת תווים 400,000/שעות, או 2,000,000 chars ליום (גם עם OAuth). בעבר היה לי אחסון במטמון של תרגומים ביום, להקביל בין מיליארדי תווים, תן או לקחת 1 GB. אמצעי זה כי אני תמיד יחרוג מכסות ספקי במהלך כל שעה, כפי שקיבלתי מעל 2,000 מדי שעה לתרגם מסתכם.

זוהי בושה אמיתי ממש אהבתי vbet, המשתמשים שלי מצא שאותה שימושית, ולי היה כיף הרחבה ושיפור אותו (כלומר שילוב של ReviewPost, וכו ').

הנה הפונקציה שכתבתי להביא רכיב token של OAuth (אשר אני מכן המאוחסנים memcache עד שפג), זו תהיה הצעה אחרת עתידית כפי microsoft בקרוב ניתן לדרוש אותו:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

עוד נושא מעניין במקרה שלי הוא כי עם vbet לבטל, נראה שכי גוגל הוא שמח הרבה יותר ליצור אינדקס עבור האתר שלנו:

נראה כאילו האובדן התנועה לא יהיה גדול לאחר כל - לפחות הוא חדשות טובות!

תאריך
    אוקטובר 2009

תודה על ההערות שלך.

כפי שאני מבין שהקוד שלך יידרשו על-ידי Microsoft שילם גירסה - האם זה נכון?

אודות התרשימים - שימו לב שהיא לא מספרת כמה עמודים שוערכו - רק כמה עמוד נסרק. היה וזחל דפים נוספים, כי אלה שבו מועברים מהר יותר (ראה תרשים האחרון). כך גוגל לא להגיב ב- vBET - הוא מגיב בזמן תגובה רק כדי לא עומס יתר בשרת שלך. כאשר שרת רובוטים מהירים יותר של תגובות סורקת במהירות רבה יותר.
    אני רואה את ביוב התחיל מגיבה מהר יותר זמן רב לפני זמינות vBET (בתחילת ספטמבר) - מספר סרוקים התחיל להגדלת בדיוק לאחר מכן. אז כפי שהוא נראה קשור זמן תגובה.
    אני מעוניין כאן לגבי דבר אחד פשוט. כתבת אתמול כי ברצונך לבטל את vBET. אז אתמול vBET היה עדיין פעיל בפורום שלך, אבל בתרשימים שסימנת האחרון 6 ימים כמו vBET לא זמין (כפי שאני מבין כל זווית בתרשים היא המידה מיום אחד) - משהו אז זה לא ממש כאן...

בהתאם למידע קיבלתי ממך גוגל היה סריקה (יצירת האינדקסים לא - זה לא אותו דבר) הרבה יותר מהר vBET היה עדיין פעיל. רק האחרון מדידה בתרשימים הוא vBET לא היה זמין. נא כדי לא לתת מידע מטעה. כמובן, אין קשר בין זמן תגובה מספר הדפים שנסרקו, אך השרת שלך היה מענה הרבה יותר מהר vBET היה עדיין. אולי בגלל במקום מחכה תרגום חיצוניים בשרת שלך ירד באופן מיידי מידע חריגה מהמכסה (החל אודות לפני שבוע). אולי בגלל שינויי תצורה (מטמון Guest מופעל לפני חודש או משהו כזה).

אחד חושב יותר - האם אתה באמת חושב תעבורה רובוטים בעל ערך זהה לזה של אנשים אמיתיים תעבורה? רובוטים לחץ לא פרסומות, רובוטים לא יוצר חשבון בפורום שלך ולאחר מכן רובוטים לא יוצר תוכן בעל ערך בפורום שלך. אז באופן אישי אני חושב כי המידע יהיה לך יותר תעבורה crawlers אינו חדשות טובות - הוא רק חדשות. מאבדים תעבורה אמיתיים, אנשים אמיתיים של הקהילה שלך.

לחזור על הנושא - האם אתה זקוק לעזרה בנושא זה?
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 06-10-11 ב 11:19.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

פתר בעיה - כך nope, אינך צריך עוד עזרה עכשיו. לשמור על התרגומים מסביב, אך עקב תעבורה גבוהה, אין זה אפשרי במקרה שלי. אולי בעתיד API חינם ורב עוצמה יהיו זמינים - מי יודע!

הבעיה היתה הרבה דפים מתורגמים היו תלויים. הוספת פעולה זו שיחות קורל נראה להגדלת התפוקה הכוללת (הפילוסופיה שלי הוא כי אם לא הושלם השני, זה לא הולך להשלמת):
    curl_setopt ($obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

זו הסיבה האזור הכחול היה מהיר יותר (יחד עם זיכרון מטמון גדול יותר).

כאשר הוא פתוח בהחלט פרשנות, יצירת אינדקס מנוע חיפוש יסודי הוא המפתח באתר של הצלחה, ואת מי יודע - אולי הנוכחות של תרגומים היה כואב יצירת אינדקס של התוכן (באנגלית) של הליבה של האתר שלי?

תאריך
    אוקטובר 2009

אנו מקווים גם תרגומים יהיו חופשיים שוב, נוכל למצוא ספקים תרגום נוספים (חינם או תחרותי) או לפחות יהיה זול אתה יכול לסמוך עלינו אנו רוצים אותו אוקיי - אם אין תמיכה נדרש כעת אנו סגור הליך משנה זה. אנא זכור כי אנו תומכים כבר בתור ספקים אשר מאפשר להשתמש בספק אחד כל עוד יש לך הצעת מחיר מגביל הנמלים ולאחר מכן באופן אוטומטי עבור ליציאה אחרת (ולבדוק כל 10 דקות מועדף כזה זמין שוב). עדיין כמה בעיות כאן (גירסת ביתא) - עכשיו אנחנו מציינים ספק כלא זמין במקרה כל שגיאה (נראה לא הכרחי), אך אנו כבר לפקח כאשר ספקי מסומנים אינו זמין בפורום שלנו לתיקון הבעיות. מקווה שניפגש שוב

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •