Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: Ar tai įmanoma?

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011
    Vieta
    http://yuforum.net

Question Ar tai įmanoma?

Hi!

Turiu keletą iki pardavimo klausimus ... Turiu vBulletin 4.0.8 forumą ... ir aš esu įdomu pirkti vBET ...

1. Versti iš "Microsoft" Translate "API" Google Translate API v1?

Kroatų kalba (labai panašus į Serbijos ar Bosnijos kalba) mano forumas.
    "Google Translate" parama kroatų, serbų ir bosnių kalbomis, tačiau "Microsoft Versti API Nėra remti bet kokią šio kalbomis ...

Ar galiu išversti mano forumas su "Google Translate API v1 iš kroatų kalbos į anglų kalbą ... ir tada versti iš anglų į visų kitų "Microsoft Versti API palaikomų kalbų mano forumas?

2. Jei tai neįmanoma... Ar galiu tai padaryti rankiniu būdu iš MySQL duomenų bazių... versti DB duomenų lentelė iš anglų kalbos į kitas kalbas su MS versti API... Tai įmanoma su vBET?

Arba ... su kai kurių kitų scenarijų ... arba ... kitu būdu tai padaryti?

3. "Google Translate API V2 yra labai brangi paslauga, man (ir turbūt visiems tiems, kurie turi vidutinio ir didelio dydžio forumą) .. GT_API_v2 ... M 1 ženklų = $ 20 ... ?!?!? ...

Aš, vb4 duomenų bazėje ... tik stalo "po" ... "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 m simbolių ...

SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
    Iš posto

Kitose DB lentelių ... kaip stalo "gija" ... pavadinimas ... raktažodžius ... lentelėje "žymę" ... lentelėje "frazė" ... Kiti vb įskiepių ...

Leiskite pasakyti, kad mano forumas turi viso 500 mln. Simbolių ... "Google Translate API v2 ... tik viena kita kalba išversti mano forumas ... Jis bus man kainavo ... (M 1 = $ 20) ... 500 M = $ 10,000 JAV dolerių

Jei versti mano forumo top 20 kalbų ... Jis bus man kainavo ... 20 x 500 m = $ 200,000 JAV dolerių

Kas mokės, kad daug pinigų už tai? ... Žinau ... Aš ne!

Conclussion: "Google" turi pakeisti šį ... M 1 ženklų = maks $ 1 doleris

Aš neteisus?

4. Ar galima išversti tik kai kuriuos forumus ... ne visi forume ir visus forumus?

Dėl atsakymų,

Vadovas
    Paskutinį kartą redagavo Manual; 30-09-11 prie 00:23.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki.

1. VBET galite konfigūruoti vertimo paslaugų teikėjo, kurį norite naudoti kiekvieno vertimo kalbų poros. Dar vBET nepalaiko dvigubo vertimai šiuo metu. Taigi, jei vertimo teikėjas nėra remiami konkretūs kalbų jums negali naudoti jį išversti arba iš šios kalbos.

2. Ne dabar. vBET nėra pokyčių vBulletin duomenis. Mes naudojame savo talpyklą ir tai yra viskas. vBET numato priemones, - pavyzdžiui, pridedant BBKodas jau esamus pranešimus. , Tačiau mes negalime turėti įrankį, kuris būtų pakeisti duomenis, ir tokia priemonė būtų potencialiai pavojingas, nes jums netektų savo originalaus turinio.

3. 1M simbolių - 1 000 000 spaudos ženklų. Atkreipkite dėmesį, kad "Google" API V1 yra vis dar atviri, tačiau jie įdėti ribojančias ribas, kuris baigiasi labai greitai, dabar. Taip pat vBET palaiko "Microsoft" vertimo API, kuris vis dar nemokama, ir jie taip pat turi tam tikrų apribojimų. Jei žinote kokių nors kitų nemokamų API Naudojimosi taisyklės nebus uždrausti jo naudojimą, vBET, nukreipkite ją ir mes mielai pridėti paramą.

Atkreipkite dėmesį, kad jūs neturite įjungti visų palaikomų kalbų. vBET leidžia sukonfigūruoti, kokiomis kalbomis turi būti aktyvus.

Atkreipkite dėmesį, kad jums reikia eiti su savo išvadą, kitoje vietoje - "Google". Mes visiškai sutinkame, kad ji būtų geriau, jei "Google" vertimas būtų pigiau ar net geriau, jei jis būtų dar nemokamai. Vis dėlto, ne mums, o mes nieko negalime padaryti su juo. Prašome siųsti savo išvadas "Google" - tikimės, kad jie bus apsvarstyti.

4. vBET leidžia nustatyti puslapiuose, kurie turėtų būti ignoruojami vertimo variklio. Galite nustatyti, suteikiant dalis URL - kuris apima kiekvieną UURL tekstas bus ignoruojami vBET.

Jei turite daugiau klausimų - prašome tiesiog paprašykite. Mes suprantame, kad šiuo metu pirkti vBET nėra taip lengva sprendimą, kaip buvo prieš "Google" gauti išmokas.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011
    Vieta

Taip ... Jūs esate teisus ... Aš eisiu į "Google" po šio conclussion ... , tačiau "Google" tikslus yra ne forumuose ... tik mažoms ir vidutinio TVS tinklalapius ir blogai ...

Aš žinau, ką aš darysiu ... pirmą ... 50 + kalbų išversti visą forumą ... iki 2011 Grd 1st ...

... antrą ... rankiniu būdu, MySQL ir keletą kitų priemonių ... versti mano visų forumo į anglų ... ir pereiti prie MS Vertėjas API ... Versti į kitų 35 kalbų ...

Mano nariai iš Kroatijos, Serbijos ir Bosnijos ... vis dar galite naudoti "Google Translator (nemokama paslauga) ... "JavaScript" ant forumo ... išversti iš anglų kalbos forumas EXYU kalbų ...

Klausimas ...

5. Kaip "Google" išversti mano forumas ... vBET siųsti žodžius į google ... ir gauti išverstus žodžius ir talpyklos ... ar kaip?

6. Kaip ilgai užtrunka "Google" išversti visą mano forumas 53 kalbų. vieną mėnesį ... du mėnesius ... ?

Kiek žodžių (ar simbolius) "Google Translate API v1 išversti per dieną?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome Nota, kad nemokama paslauga "Google" vertėjas forume "JavaScript" viršuje vertimo dar neduos rezultatų, kurie bus indeksuojami. Vienintelis būdas vartotojams gauti tuos bus jau žinoti jūsų forumą suprasti bent šiek tiek turinio, kuris yra užsienio kalba, ir tada spustelėkite versti. Tai klausimas dėl šio sprendimo - žmonės jau turi suprasti, šiek tiek, ką jie mato, motyvuoti juos spustelėkite vertimo. Jie neras, jį išversti paieškos sistemose. Taigi pabaigoje - žmonės, kurie domisi ir užsienio kalbos ieškos jūsų temą nebus surasti jūsų forumą. Štai, kodėl vBET buvo sukurta - jį pakeisti ir pateikti išversti turinį tiems, kas ieško jūsų tema.

Atkreipkite dėmesį, kad vBET leidžia naudoti keletą tuo pačiu metu vertimo API. Kaip rašė prieš galite konfigūruoti kiekvieną kalbų porą, teikėjas turėtų jį išversti. Taigi, net jei norite naudoti "Google" V1, kol jis yra uždarytas, mes vis tiek rekomenduojame jį naudoti kartu su "Microsoft Vertimas API - vengti greitai pasiekti ribų.

5. Tiksliai. Po to, kai jis yra paslėptas, vBET naudoja talpyklą.

6. Neįsivaizduoju. Tai priklauso nuo jūsų forumą eismo. Greičiau žmonės / robotai eis į savo išverstą puslapį, greičiau jis bus išsaugotas. Bet ne naudoti visus jūsų pačių robotai, kad tai yra neleidžiama. Taip pat turite pridėti čia ribos, kurios atrodo trumpesnis ir trumpuoju - "Google" V1 rengia būti uždarytos.

Taip pat neįsivaizduoju. Kaip aš ką tik rašė, atrodo, kad ribos yra labiau ribojančios, kai mes esame arčiau uždarymo metu. Prašome ieškoti "Google" išteklių Už šį atsakymą. Mes nenorime klaidinti visiems suteikiant kai kuriuos senus informaciją.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011
    Vieta

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Atkreipkite dėmesį, kad vBET leidžia naudoti keletą tuo pačiu metu vertimo API. Kaip rašė prieš galite konfigūruoti kiekvieną kalbų porą, teikėjas turėtų jį išversti. Taigi, net jei norite naudoti "Google" V1, kol jis yra uždarytas, mes vis tiek rekomenduojame jį naudoti kartu su "Microsoft Vertimas API - vengti greitai pasiekti ribų.
    Man malonu girdėti, kad parinktį ... kalbų poras ...

Jei teisingai suprantu ... Aš prašau, kad jūs patvirtinate šiuos sprendimus:

VBET administratoriaus valdymo skydo parinktis galiu padaryti šį:

1a) išversti su Google Translate API V1 ... iš kroatų kalbos į anglų ...

1b) versti su Microsoft Versti API ... iš anglų kalbos į visas kitas 35 + kalbomis

Ar tai geriau ... Kadangi Google pateikia tik du mėnesius. ... Pirmiau pateiktas sprendimas ... arba šį žemyn sprendimas?

2a) išversti su Google Translate API V1 ... iš kroatų kalbos (6 kalbos) Anglų, ispanų, italų, vokiečių, lenkų ir prancūzų

2b) versti su "Microsoft" Versti API iš anglų į 5 kalbomis ... Iš ispanų į 5 kalbomis. Italų / vokiečių / lenkų / prancūzų į 5 kalbomis ...

Turiu vBSEO 3.6.0 & vBSEO Sitemap Generator ... Ar jie paspartinti vertimus ar ne?

Turiu daugiau "Google" nei "Bing" / "MSN Robotai Robotai kasdien ... Manau, tai kito sprendimo, geriau negu pirma .... , o gal ir ne ... ką jūs mąstyti ... gal Pirmasis sprendimas yra geriau, nes "Google" sustabdyti API v1 "labai greitai?

Ačiū už jūsų pasiūlymus.
    Paskutinį kartą redagavo Manual; 01-10-11 prie 23:17.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad Admin CP turite nurodyti Google, kurią versiją norite naudoti v1 ar v2. Jūs taip pat galimybė, kuri leidžia jums nurodyti, ar norite naudoti tik "Google" ar kiti paslaugų teikėjai per. Kai jis yra naudoti kitų paslaugų teikėjai, tuomet pagal nutylėjimą, kai tai įmanoma, tada "Microsoft" yra naudojamas. Vis dar galite ją sukonfigūruoti ir nustatyti vertimo teikėjas už kiekvieną kalbų porą, ši konfigūracija yra padaryti konfigūracijos failus, kurie nėra Admin CP. Tai 53x53 derinius Admin CP taip per daug, tačiau vis dar lengvai - tiesiog kiekvienos kalbos jūs turite atskirą lentelę atskiri konfigūracijos failą, jei jums nustatyti žemėlapių - pavyzdžiui, jūs turite atskirą bylą iš Lenkijos žemėlapių ir yra stalo, kur raktai yra " "kalbos kodus ir vertybes teikėjo pavarde. Šiuo būdu jūs galite konfigūruoti vertimo teikėjas už kiekvieną kalbų porą. Taigi ne viskas yra Admin CP, bet vis dar lengvai konfigūruoti.

1a) ir 1b) manau, jūs negalite suprasti - negalite nustatyti vertimo srauto. vBET ar ne remia dvigubo vertimai. Tik vienas vertimas už prašymą. Iš pranešimo kalba-prašymą kalba. Jūs negalite bet kokią kalbą per vidurį. Taip galite nustatyti Google versti iš Kroatijos į anglų. Ir taip galima nustatyti versti iš anglų kitai palaiko Microsoft Microsoft (tai pakankamai, kad nustatyti 1 pasirinktį Šis - leisti naudotis kitų paslaugų teikėjų). Dar jis nebus dvigubo vertimo. Pranešimai, kuriuos yra parašyta anglų kalba bus išverstas Microsoft. "Google" bus išverstas pranešimus, kurie yra parašytas Kroatijos (į visas kalbas, įjungėte, nes Microsoft daryti ne palaiko Kroatijos.

2a) ir 2b) Aš tikrai nesuprantu, kaip šių dviejų variantų yra išimtinė. Jūs turite jūsų forumą Kroatijos? - Tuomet turite naudoti "Google". Jūs turite jūsų forumą Anglų - tada galite naudoti, kuris iš jūsų norite "Microsoft" ar "Google". Jei turite forumas 2 kalbos - tada jums teks pasirinkti, kokia kalba yra numatytoji, ženklas pranešimus kita kalba (mes tai robotas - jis dabar yra beta stadijoje ir bus išleista netrukus) ir tada jums teks naudoti Google, Kroatijos ir jūs galite naudoti Microsoft poilsiui. Tačiau visas žinutes gaminiai raštu į kroatų bus išverstas, bet prašomam vertimui "Google" - "Microsoft" nepalaiko šios kalbos.

Jei turite sitemap ir jums bus integruoti ją su vBET, jūs galite tikėtis kad batai bus eiti greičiau jūsų išverstų puslapių. Dar jei turite labai didelis eismo ir daug turinio tada prašome, turėkite apie laisvas API ribas. Greičiausiai jums bus pasiekti labai greitai. Booth Google v1 ir Microsoft turi kasdien ribas. "Google" v2 galite nustatyti ją kaip norite, nes jums mokėti už jį ir apribojimai yra tik siekiant kontroliuoti savo išlaidas. Taip gali būti protingas įjungti pirmą kartą tik 2 kalbomis - numatytasis + viena kitos. Ir po to, kai jūsų talpyklos užpildo pridėti vieną naujų kalbų. Jei tikrai turite huge eismo ir daug turinio versti tada jis yra įmanoma, kad jums pasiekti savo ribas, greitai net su įjungta tik 2 kalbomis. Tai ne iki mus-"Google" buvo daugiau patogi prieš. Dabar jie tiesiog sumažinti v1 ir iškelia apribojimus... Tačiau ji yra kažkas, ką jūs galite padėti, gyventi ar atlikti kai kuriuos skaičiavimus ir prielaidas paros eismo naują išverstų puslapių (po pirmasis vertimas, jūs jau turite jį į talpyklą).

Junior Member
    Prisiregistravo
    Rugs 2011
    Vieta

Manau ... šis produktas yra ne man ... nes mano forumas Kroatų kalba ... ir aš galiu naudotis tik "Google" ...

Aš ne mokėti už "Google Translate API v2 vertimai ...

, Jei aš įdiegti šį produktą dabar ... Aš gali būti naudojamas tik Grd 2011 1 ... ir tada pašalinkite ... tik aš turiu šiek tiek daugiau lankytojų ir narių ...

Kaip aš galiu versti forume ... Naujų pranešimų iš Kroatijos į kitas kalbas ... po "Google", išjunkite tranlsation GT API V1?

Answer = jokiu būdu

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Sep 2010

, Jei jūsų forume yra mažas tada jums bus būti galima naudoti mokama versija akiniai API, turiu tik įdiegta tai ir jūs galite nustatyti ribas "Google" API konsolės, kiek simbolių per dieną gali būti išversta ir taip pat kaip daugelis simbolių persecond / vienam vartotojas (Thats pasakyti simbolių skaičius per sekundę vienam vertimą paskambinti), jis turi visus stebėsenos jums reikia per todėl jūs galite pamatyti, kiek charatcers jūs naudojate ir kai. Kad būtų galima nustatyti išlaidų limitas ir stebėti, kaip jis, jei tik domina tik keletą išversti kalbomis tada jums nereikės nustatyti išlaidos riboja per didelis, aš šiuo metu gauti areound 200.000 lankytojų per mėnesį, dabar i " Ve ribotas mano išleisti 100000 raidėmis dieną ir aš suporting 32 kalbomis, taip Thats 2 $ per dieną, aš jums stebėti, kurios kalbos yra vadinamas mano forume (galite pamatyti "Google" statistika jūsų API) ir tada savo ruožtu daugiau kalbų išjungti, nėra vadinamas, gali pratęsti mano kasdien išleisti, nes vizitai i gauti sumą, bet jūs turbūt galėtų sumažinti jūsų toliau.

Ir atminkite, "Microsoft" pridėti naujų kalbų, pakeliui, todėl viskas gerai

Prisiregistravo
    Aug 2009

Answer = naudojant kitas API

Nėra taip, kad jau palaiko vBET - tai "Google" v2. Taigi yra būdas - ne visiems, kurie nori mokėti, tačiau taip nėra. Žinoma aš suprantu, kad jūs nenorite naudoti sumokėtos API.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •