Hi!
Turiu keletą iki pardavimo klausimus ... Turiu vBulletin 4.0.8 forumą ... ir aš esu įdomu pirkti vBET ...
1. Versti iš "Microsoft" Translate "API" Google Translate API v1?
Kroatų kalba (labai panašus į Serbijos ar Bosnijos kalba) mano forumas.
"Google Translate" parama kroatų, serbų ir bosnių kalbomis, tačiau "Microsoft Versti API Nėra remti bet kokią šio kalbomis ...
Ar galiu išversti mano forumas su "Google Translate API v1 iš kroatų kalbos į anglų kalbą ... ir tada versti iš anglų į visų kitų "Microsoft Versti API palaikomų kalbų mano forumas?
2. Jei tai neįmanoma... Ar galiu tai padaryti rankiniu būdu iš MySQL duomenų bazių... versti DB duomenų lentelė iš anglų kalbos į kitas kalbas su MS versti API... Tai įmanoma su vBET?
Arba ... su kai kurių kitų scenarijų ... arba ... kitu būdu tai padaryti?
3. "Google Translate API V2 yra labai brangi paslauga, man (ir turbūt visiems tiems, kurie turi vidutinio ir didelio dydžio forumą) .. GT_API_v2 ... M 1 ženklų = $ 20 ... ?!?!? ...
Aš, vb4 duomenų bazėje ... tik stalo "po" ... "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 m simbolių ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Iš posto
Kitose DB lentelių ... kaip stalo "gija" ... pavadinimas ... raktažodžius ... lentelėje "žymę" ... lentelėje "frazė" ... Kiti vb įskiepių ...
Leiskite pasakyti, kad mano forumas turi viso 500 mln. Simbolių ... "Google Translate API v2 ... tik viena kita kalba išversti mano forumas ... Jis bus man kainavo ... (M 1 = $ 20) ... 500 M = $ 10,000 JAV dolerių
Jei versti mano forumo top 20 kalbų ... Jis bus man kainavo ... 20 x 500 m = $ 200,000 JAV dolerių
Kas mokės, kad daug pinigų už tai? ... Žinau ... Aš ne!
Conclussion: "Google" turi pakeisti šį ... M 1 ženklų = maks $ 1 doleris
Aš neteisus?
4. Ar galima išversti tik kai kuriuos forumus ... ne visi forume ir visus forumus?
Dėl atsakymų,
Vadovas