سلام دوستان!
من چند سؤال پیش فروش... من تالار گفتگو vBulletin 4.0.8 انجمن... و من به خرید فعال تصدی جالب...
1. ترجمه ، از ترجمه گوگل API V1 به مایکروسافت ترجمه API؟
انجمن های گفتگوی من در زبان کرواتی (بسیار شبیه به صربی بوسنیایی زبان) هستند.
پشتیبانی کرواتی ترجمه گوگل ، زبان صرب و بوسنیایی ، اما مایکروسافت ترجمه API نمیکند حمایت از هر یک از این زبان...
آیا من می توانم ترجمه انجمن من با گوگل ترجمه API V1 از زبان کرواتی به زبان انگلیسی... و پس از آن انجمن من از انگلیسی به دیگر مایکروسافت ترجمه API پشتیبانی زبان ترجمه؟
2. اگر اين امكان پذير نيست ... من آن را به صورت دستی وارد کنید از پايگاه داده های mysql ... دسی بل به ترجمه انگليسي داده ها از جدول به زبان هاى ديگر ترجمه api با خانم ... ممكن است با اين vbet ؟
و یا... با برخی از اسکریپت های دیگر... یا... در برخی از راه دیگر به آن را انجام دهد؟
3. API V2 ، ترجمه گوگل یک سرویس بسیار گران برای من (و احتمالا برای همه کسانی که یک انجمن به اندازه متوسط و بزرگ) است.. GT_API_v2... 1 کاراکتر M = $ 20 ... ؟!؟!؟ ...
من در vb4 پایگاه داده ها... فقط در جدول "پست"... در "pagetext"... CHAR_LENGHT... 330 کاراکتر M...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
از پست
در جداول DB دیگر... مانند جدول "موضوع"... عنوان... کلمات کلیدی... جدول "تگ"... جدول "عبارت"... پلاگین دیگر VB...
بیایید می گویند که انجمن من تا به کل از 500 میلیون کاراکتر ... ترجمه گوگل API V2... ترجمه به انجمن من فقط یک زبان دیگر ... این به من هزینه... (1 M = $ 20)... 500 متر = $ 10،000 دلار
اگر انجمن من ترجمه به TOP 20 زبان این به من هزینه... 20 × 500 M = $ 200،000 دلار
چه کسی خواهد شد که پول زیادی برای این را پرداخت کنم؟ ... من می دانم... من!
Conclussion : گوگل باید این را تغییر... 1 کاراکتر M = حداکثر $ 1 دلار
من اشتباه است؟
4. آیا می توان به ترجمه تنها برخی از انجمن ها... نه همه انجمن تمام انجمنها
پاسخ ،
دستی