Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 55 FirstPirmas ... 345
Rezultatai 41 į 4646

Tema: Daugiau klaidų - You Drive Me proto.

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Prašome atkreipti dėmesį, kad vBET 3.5.0 yra Beta stadijoje ir tai yra aiškiai aprašyta download sekciją:
    Download Latest Beta (nestabili) Versija vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    Tai aiškiai aprašyta, kad šioje versijoje yra nestabili - visi naudoja beta versija ant savo rizikos ir jis žino, kad ji yra nestabili.

Beta versija yra normalus dalis kiekvienoje programinės įrangos kūrimo - diskusijos ir kitomis modifikacijomis, taip pat yra išleista beta versija.

Kilus klausimų - tiesiog apie tai praneša mums, kad mes galime ją išspręsti ir jeigu tai yra labai svarbu grįžti į naujausią stabilią versiją, kuri vis dar galima parsisiųsti skyriuje

Narys
    Prisiregistravo
    2010 m. gegužės mėn.

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Savo laiko švaistymas vistiek MS riba yra 4m simbolių per mėnesį.

Kai i leido V2 "Google" i 4m simb apie 15 min.

Net jei aš norėjau sumokėti 1000 $ už 50 mln. Simbolių (maks. per mėnesį) iš "Google", id naudoti juos dienas.

Šis mod yra miręs, nebent VBET galima rasti nemokamas būdas jį tęsti.
    Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Kaip sakiau mes dirbame idėjų, kurios galėtų padėti mums tobulinti mūsų produkto kiekvieną dieną, yra problema vis dar esamą?
    Štai ką aš galvoju.

MS riba jau buvo pasiekta.

Taigi ...

Koks sprendimas yra dabar? Aš jokiu būdu versti daryti i!
    Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Jei tikrai esate užblokuotas "Google" (jei ne Tet galite padaryti iš čia: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728), Galite parašyti jiems, kad reaccess jūsų IP (jis taip pat sakė, pašto, aš davė jums), jei bus naudojamas ne "tik" Google ", todėl daugiausia" Microsoft "API" pasieks savo ribas lėčiau

Be to, atminkite, kad vbet negali pakeisti Google / MS ribas, dabar mes siūlome Google "API v2 Comercial vartotojai, bet mes ieškome kitų būdų versti
    Taigi, kas atsitinka, kai "Google" išjungti v1 API?

Kas tada yra išeitis?

Tai nėra ilgalaikis nustatyti, tai.
    Noriu pasidalinti savo alternatyvus sprendimas

Manau, kad šis mod niekada mirti, ir bus eiti į priekį, nes jo pagrindines galimybes: didesnį mūsų forumo, eismo ir pajamų, ir kaip ilgai vBulletin vis dar naudojamas kaip pirmasis pasirinkimas forumo programinės įrangos. Ten bus visada sprendimas, ir jūs visada ne vien

siūlau vėl mano funkcija čia:

Rankinis redagavimas kitų kalbų vertimo rezultatas / talpyklą, by admin

nereikia variklio vertimo ten visos (taigi ne nesilaikantiems kas nors juos arba apribojimas), tiesiog rankiniu būdu vertimas žmogaus, neribotą, saugų, ir po vieną geriausią vertimą rezultatą, Priklausomai nuo to, kiek asmuo versti abillity. Administratorius / darbuotojai / moderatoriai / nariai gali dalyvauti padėti vadovą vertimas

iš tikrųjų, nes vis dar nėra šią funkciją paprašė pernai dar aukščiau siūlai, mane ir mano darbuotojai jau tai padarė, kai po pridėta apie 20,000 po kelių mėnesių vadovas versti savo darbų kartu su "Google Translate" po. Jos ne tobulas METHODE, bet aš esu patenkintas, kad su juo, ir visi supranta vertimo rezultatas, kol funkcija pirmiau pateikti

Taigi, aš tiesiog redaguoti pranešimus, administratorius / personalo, nes jie gali redaguoti kiekvienas po, ir pridėkite šį žemiau original post (pašalinti tarpą po / notranslate ir / citata), padaryti jį dirbti savo pareigas

[Quote]
    Tai vadovas versti tekstą (ar vadovas išversti informacijos image)
    [Notranslate]
    Jūsų vadovas išversti tekstą čia
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

rezultatas, kaip tai

nes eksperimentas ir patirtį iki šiol, mano darbuotojai gavo mažai gudrybės, kad vadovas vertimą daug greičiau, net aš nesu suprato, kad anksčiau, todėl jokių problemų vadovą vertimo greitis man, jei šią funkciją gali būti prašoma atsižvelgiant į
    Paskutinį kartą redagavo basketmen; 30-09-11 prie 18:48.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Sveiki. Aš ką tik perskaičiau visą temą nuo pradžios, ir taip pat gavo šiek tiek daugiau info apie šią problemą.

"Google" Vertimas API v1 rengiasi būti uždaryti, kad jie daugiau apribojimų, kas nenuostabu, - tai buvo paskelbta mėnesių atgal.

Išbraukiant visą podėlį nebuvo protingas mintis. Jūs galite skųstis, kad ji būti brangus jums Horizontaliai vertimai (kurį jau nemokamai), bet tai beprasmiška - tai "Google" vertimo API v2 kurie mokesčiai, ne mes. Prašome atkreipti jūsų skundžiasi, kad "Google". Čia mes galime tik pasakyti, kad mes pastebėjome, Jūsų nuomone, ir mes turime ne šioje srityje poveikio.

Prašome naudoti "Microsoft" testeris nustatyti, kas tai kažkas negerai su jūsų "Microsoft ryšį. Jei ne tada siųskite prieigos duomenys, kaip Radek paprašė prieš, kad mes galėsime patikrinti, kas vyksta.

Prašome pasakyti, jūs plieno, šioje srityje reikia pagalbos? Jei produktas jau yra pašalinta tada aš manau, kad yra ne daugiau, reikia padėti šioje srityje - dešinysis?

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Vas 2010 m.

Taigi, kaip jūs planuojate aptarnauti naujus klientus Michael?

Kaip jie išversti Big naujus forumus, nuo nulio.

Dabar jūsų programinė įranga yra bevertė, nebent jums pabusti ir rasti kelią žmonėms vartoti.

Sąžiningai i dont care, aš galiu priimti arba palikti jį.

Tai, kad nebeturi verslo.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Taip pat, kaip iki šiol. vBET nuo pat pradžių vertimai iš išorės vertimo paslaugų teikėjo. Dabar mes galime remti daugelio teikėjų - todėl mes teikiame paslaugas mūsų klientams dar geriau nei anksčiau.
    Kiekvienas naudojant vBET žinoti apie išorės vertimo teikėjų, ir jis žino, kad jis galėtų naudotis šiomis paslaugomis. Ji yra įtraukta į vBET licencijos - mes aiškiai apie tai.

Kas jie? Ir kodėl jūs klausiate manęs apie kitus sprendimus? Jei esate klausia manęs apie tokius forumus patarimų, čia yra keletas:
    1. Pridėti į vBET ignoruojamas puslapiuose kaip daug turinio, kaip manote, nėra svarbu, už vertimą
    2. Naudoti nemokamą vertimo paslaugų pirmiausia
    3. Norėdami išvengti siekiant laisvo vertimai apriboti per greitai - apriboti palaikomų kalbų. Pridėti naują laikas nuo laiko, kai jūsų atmintis yra pilna.
    4. Net jei jūs naudojate mokama vertimai - apriboti tų, kurios manote, yra svarbiausia jūsų forumą palaikomų kalbų. Ir net tada apriboti daugiau - po kartą, galite pridėti daugiau kalbų, jei rasite, kad išlaidos yra OK jums.
    5. Jei nėra, naudojant API "Google" vertimo V1 - nėra aišku, savo duomenų bazės talpyklą ir išjungti automatinį valymą, arba bent jau pakeisti talpyklos metu gyvena daug ilgiau (nemokėti pat vertimų)
    6. Išvengti vertimo šlamštas, patikrinti pranešimų, kol tie skelbiami.

Tie yra keletas patarimų, kurie atėjo pas mane dabar.

Mūsų programinė įranga vis dar tas pats kaip ir anksčiau (ir netgi geriau), todėl ji yra labai naudinga. Jis gali būti brangiau, bet tai taip pat naudinga, kaip ji buvo anksčiau, ir dar daugiau, nes mes pridėti naujų funkcijų

Ar jums reikia daugiau pagalbos šioje temoje?

Prisiregistravo
    Aug 2009

Neatsako - prielaida, kad ne daugiau pagalbos reikia čia. Atveju jei tai - rašykite čia, mes bus Keisti būseną į atidaryti dar kartą.

Pradžia 55 FirstPirmas ... 345

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •