Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 5 z 5 FirstPierwszy ... 345
Wyniki 41 do 46 z 46

Wątek: Więcej błędów - You drive me mad.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Należy pamiętać, że vBET 3.5.0 jest w ETAP BETA i jest to jasno opisane w dziale download:
    Pobierz najnowsze BETA (niestabilny) Wersja dla vBulletin 3.x-vBET 3.5.0
    Jest to jasno opisane, że ta wersja jest niestabilna - każdy korzysta z wersji BETA na jego własne ryzyko i jest świadomy, że jest niestabilny.

Wersja BETA jest normalną częścią każdego rozwoju oprogramowania - vBulletin i innych modów są również wydany w wersji beta.

W przypadku problemów - wystarczy wysłać go do nas, abyśmy mogli go rozwiązać, a jeżeli jest to niezbędne wrócić do najnowszej stabilnej wersji która jest wciąż dostępna w sekcji pobierania

Członek

Quote Napisał Snake View Post
    Jego strata czasu i tak limit MS 4m znaki w miesiącu.

Kiedy i włączona v2 google i używane 4m znaków w około 15 min.

Nawet gdybym chciał zapłacić 1000 dolarów za 50 znaków (max na miesiąc) z Google, id nich korzystać w dzień.

Ten MOD jest martwy, chyba że vBET można znaleźć wolny sposób na to, aby kontynuować.
    Quote Napisał r.dziadusz View Post
    Jak powiedziałem pracujemy nad pomysłami, które mogłyby pomóc nam udoskonalić nasze produkty na co dzień, Czy problem nadal istniejące?
    Oto co myślę.

Ograniczenia MS został osiągnięty już.

Więc ...

Jakie rozwiązanie jest teraz? I w żaden sposób tłumaczyć nie!
    Quote Napisał r.dziadusz View Post
    Jeżeli jesteś pewien, że są blokowane przez google (jeśli nie możesz zrobić tet stąd: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728) Można napisać do nich reaccess IP (mówi się również w post i dał ci), jeśli będziesz używać "nie tylko google" tak głównie microsoft API dotarcia do granic wolniej

Ponadto należy pamiętać, że vBET nie można zmienić google / MS granice, teraz oferujemy również google api v2 dla komercyjnych użytkowników, ale szukasz innego sposobu tłumaczenia
    Więc co się dzieje, gdy Google wyłączyć v1 API?

Więc co jest rozwiązanie?

Nie jest to długi okres naprawić to, jest to.
    Chcę podzielić się moim alternatywne rozwiązanie

Myślę, że ten mod nigdy nie umrze i będzie iść do przodu ze względu na jego podstawowe możliwości: większy naszym forum, ruchu i przychodów, i tak długo vBulletin nadal wykorzystywany jako pierwszy wybór dla oprogramowania forum. Zawsze znajdą się rozwiązania, i nie zawsze być sam

i sugeruję ponownie moją prośbę funkcję tutaj:

Ręcznej edycji innych tłumaczy wynik / cache, przez admin

jego brak tłumaczenia silnika potrzeba tam w ogóle (a więc nie łamiąc tos ktoś lub ograniczenie), tylko ręcznie tłumaczenie przez człowieka, nieograniczony, bezpieczny, a najlepszy wynik tłumaczenie, W zależności od tego, ile osoba tłumaczenia abillity. Admin / kadry / moderatorów / członkowie mogą uczestniczących pomóc ręczne tłumaczenie

w rzeczywistości, ponieważ wciąż nie daje tej funkcji wymagane w zeszłym roku jeszcze w wyżej wątku, mnie i jeden z moich pracowników zrobiła to za jakiś post, około 20.000 postu w kilka miesięcy dodaje ręczny tłumaczenia, jego współpracuje z Google Translate w post. Jej nie jest doskonały methode, ale jestem zadowolony tyle z nim, i wszyscy rozumieją wynik tłumaczenia, do wniosku funkcji powyżej podano

Więc jestem po prostu edytować post, przez administratora / obsługi, ponieważ mogą edytować wiadomość nikogo, i dodać pod oryginalnym post, (usuń spację po / notranslate i / quote), aby pracować w swoim własnym postu

[Quote]
    Jest to podręcznik przetłumaczyć tekst (lub ręczny tłumaczenia obrazu informacji)
    [Notranslate]
    W instrukcji przetłumaczyć tekst tutaj
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

wyniki są tak

ponieważ eksperyment i doświadczenie do tej pory, moich pracowników, ale zbyt małe sztuczki, aby ręczne tłumaczenie o wiele szybciej, nawet nie jestem sobie sprawę, że wcześniej, więc to nie problem dla manualną tłumaczenie dla mnie, jeżeli wniosek funkcji można danym
    Ostatnio edytowane przez basketmen; 30-09-11 W 18:48.

Hi. Właśnie przeczytałem cały wątek od początku i też kilka więcej informacji na temat problemu.

Google Translation API v1 przygotowuje się do zamknięcia, więc włożyli więcej ograniczeń, co nie dziwi - to było ogłoszone miesięcy temu.

Usuwanie całej pamięci podręcznej nie był mądry pomysł. Możesz poskarżyć się teraz, że będzie to kosztowne dla Ciebie tłumaczenia gor (co już masz za darmo), ale nie ma sensu - to Google Translation API v2, którzy opłaty nie jesteś z nami. Proszę wskazać swoje skarży się Google. Tutaj możemy tylko powiedzieć, że zauważyliśmy swoją opinię i nie mamy wpływu w tej dziedzinie.

Proszę używać Microsoft tester określić co to jest coś nie tak z połączeniem Microsoft. Jeśli nie, to prosimy o przesłanie danych dostępu tak jak Radek zapytał, zanim więc będziemy mogli sprawdzić, co się dzieje.

Chętnie dodamy do tego wszelkie inne tłumaczenie API, które Warunki Serwisu pozwala na to. vBET jest już przygotowany do łatwego dodawania nowych dostawców tłumaczeń. Wskaż dowolny, który ma być obsługiwany w vBET

Proszę powiedzieć, czy stali potrzebujesz pomocy w tej dziedzinie? Jeśli produkt jest już odinstalowany zakładam, że nie ma więcej potrzebujesz pomocy w tej dziedzinie - prawda?

Senior Member

Więc jak masz zamiar usługi NEW klientów Michael?

Jak są MENT tłumaczyć BIG nowe forum od podstaw.

Oprogramowanie jest teraz bezużyteczna, chyba, że budzisz się i znaleźć sposób, by ludzie mogli z niego korzystać.

Szczerze dont opieki, mozna go lub nie.

To, że nie ma już firmy.

Ten sam sposób, jak do tej pory. vBET od samego początku zapewnia tłumaczenia z dostawca tłumaczeń zewnętrznych. Możemy teraz obsługuje wielu dostawców-, więc mamy obsługi naszych klientów jeszcze lepsze niż przed.
    Każdy użytkownik vBET zdaje sobie o tłumaczeń zewnętrznych dostawców i wie, że móc korzystać z tych usług. Jest zawarty w vBET licencji - jesteśmy jednoznacznie wyrażała go.

Kim oni są? A dlaczego pytasz mnie o inne decyzje? Jeśli proszą mnie o wskazówki dla takich forach oto kilka:
    1. Dodaj do vBET ignorowane stron, jak wiele treści, jak myślisz, nie jest ważne dla tłumaczeń
    2. Skorzystaj z bezpłatnych usług tłumaczeniowych first
    3. Aby uniknąć osiągnięcia darmowe tłumaczenie ograniczyć zbyt szybko - limit obsługiwanych języków. Dodaj nowe od czasu do czasu, gdy bufor jest pełny.
    4. Nawet jeśli korzystasz z płatnych tłumaczenia - ograniczenie obsługiwanych języków do tych, które uważasz za najważniejsze dla forum. A nawet wtedy ograniczyć go więcej - po chwili można dodać więcej języków, jeśli okaże się, że koszty są OK dla Ciebie.
    5. Jeśli nie używasz Google Translation API v1 - nie wyczyszczenie pamięci podręcznej bazy danych i wyłączenie automatycznego czyszczenia, lub co najmniej raz cache zmiany żyją znacznie dłużej (uniknąć płacenia za samego tłumaczenia)
    6. Unikaj tłumaczenia SPAM, poprzez weryfikację postów do tych publikacji.
    7. Poszukaj innych usług tłumaczeniowych, które Warunki Serwisu pozwalają na dodanie go do vBET i daj nam znać o tych-chętnie wspieramy jak najwięcej funkcji API tłumaczeń
    Są kilka wskazówek, które skierował do mnie teraz.

Nasze oprogramowanie jest ciągle to samo, co przed (a nawet lepiej), więc jest bardzo przydatna. Może być droższe, ale jest tak dobre, jak to było przed, a nawet więcej, bo będziemy dodawać nowe funkcje

Czy potrzebujesz więcej pomocy w tym wątku?

Nie odpowiedzi - zakłada, że tutaj potrzebuje pomocy nie więcej. W przypadku jeśli jest - proszę pisać tutaj, możemy zmieni stan Otwórz ponownie.

Strona 5 z 5 FirstPierwszy ... 345

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •