vis dar problema su tuo - kas nors?
vis dar problema su tuo - kas nors?
Aš tikrai vertiname atsakas į šią
Sveiki, man reikia, paklausti Michał apie šį klausimą, nes aš neturiu idėjų dar.
bet kokias idėjas?
Sveiki,
Prašome labai ilgas pranešimus užsienio kalba, ir patikrinti, kad ji vis dar neveikia (vertimas).
URL iš jūsų po darbo dabar, kad aš galiu tai patikrinti dabar vėl.
"Google" ne visada gali aptikti kalbą, labai trumpas pranešimas (galbūt Misspelling), kad jums reikia patikrinti, kad jūsų pranešimas nuo [B] [lang = [/ B] žymes. (Pridėti šį žymes newpost_process Kablys)
Taigi, išbandyti ilgą pranešimą, užsienio kalba.
HTC yra filtruojamas ši diskusijų lenta - pilną URL
http://cellphoneforums.net/h tc/t327487-tono-de-llamada.html (be tarpų)
prašome atsakyti man - whitch variantas turite setted, admincp> vBET-> Google> "Google" kalbos aptikimą.
rašyti čia Google kalbos aptikimą pasitikėjimą vertė
Tai "Visada pasitikėti vartotojo"
Aš esu gana įsitikinęs, kad tai nėra klausimas, tačiau jis yra tiesiogiai susijęs su vBulletin API plugin vykdymo tvarka, kuri naudojama naujų mobiliųjų programų kištis įskiepiai, kad įterpia lang žodžius į žinutes.
Visada pasitikėti vartotojo Šis variantas yra pagrįstas vartotojo nustatymus, kurie rašo žinutę. Taigi, "Google" gali atpažinti pranešimą naudotojo nustatymus kalba. Jei vartotojas turi savo kalba - "Google" negali išversti.
Jei vartotojas bus padaryti žinutę kalbos, kad jo admincp - "Google" vis dar negali išversti.
Ši parinktis skirta Optimizavimai ir jei ši parinktis yra įgalinta kalba žymes negali būti pridėta.
Prašome grįžti į savo admincp> vBET-> "Google" ir
1. nustatyti Google kalbos aptikimą į Pasitiki "Google", kai rezultatas yra pasitikėjimo vertas
2. nustatyti Google kalbos aptikimą pasitikėjimą 0,1
3. išbandyti! (Naujas pranešimas)
Turėtų veikia gerai.
SVARBU - Jums reikia pakuotės senų pranešimų lang žymes ranka.