Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Diegimo problemos
HI turite jį įdiegti problema. Audringai Linksmų Dumbliai vBSEO ir kažkaip viskas negauna kartu kartu gali kas nors padėti man ten?
Prašome pirmą kartą eiti į vBSEO integracijos skyriuje README.html failą jums reikia redaguoti 2 vBSEO failus (visi aiškiai aprašyta). Tada atlikite diegimo poilsio.
Leiskite mums žinoti, jei turite kokių nors ateities klausimais su tuo.
Na, dabar valdo ir valdė su vBulletin integracija. Ar tik viena maža problema su SEO URL. Be nustatymus aš nustatyti taip: Nuoroda Tipas: VBSEO_URI Sukurti URL SEO nuorodą pagal sutarimą (ty "/ lt / adresas") Forumas Katalogas: / Forumas Nepaisant to, ji neveikia wm-apps.de/forum Url prašo pagalbos ačiū:)
Aš tai padarė. Htaccess pasikeitė ir dabar vertimo, kaip kad! Taip pat gali būti naudojami statistiniai viršuje? Jei taip, kaip tai tvarkyti? Prašome padėti, ačiū:)
Jei ji veikia gerai su vertimu. Bet jei aš anglų vokiečių Forumas pranešimas raštu tai, deja, nėra išverstas, bet rodomi originalo kalba. Jei aš persijungti į anglų kalbą ir nori prisidėti negalima išduoti, nes šie yra automatiškai prisijungia prie šakninio katalogo /. Forumas slypi / BB forume nustatymus pakeičiau tai, ką aš neteisingai nustatyta? Gal kažką reikia keisti, net htaxx?
Aš tai padarė. Htaccess pasikeitė ir dabar vertimo, kaip kad! Taip pat gali būti naudojami statistiniai viršuje? Jei taip, kaip tai tvarkyti? Prašome padėti, ačiū:)
Kurių statistiniai rašysi? :)
Jei ji veikia gerai su vertimu. Bet jei aš anglų vokiečių Forumas pranešimas raštu tai, deja, nėra išverstas, bet rodomi originalo kalba. Jei aš persijungti į anglų kalbą ir nori prisidėti negalima išduoti, nes šie yra automatiškai prisijungia prie šakninio katalogo /. Forumas slypi / BB forume nustatymus pakeičiau tai, ką aš neteisingai nustatyta? Gal kažką reikia keisti, net htaxx?
Jei pranešimas yra parašytas kita kalba, turi būti pažymėtos pagal BBKodas. Tokie bbcode bus automatiškai įtraukiamas vartotojas, kuris jo numatytąją kalbą. Taip pat galite įjungti automatinį kalbos aptikimą - Google bus paprašyta pranešimo apie kalbą.
Apie savo problemą Forumų pranešimų kūrimas išverstas nuomone: kuri versija vBET jūs naudojate? kas yra jūsų. htaccess turinys? ar pranešimas yra sukurta arba tiesiog peradresavimo atsitinka? Ar jums nustatyti savo forumo kataloge vBET pagrindinius parametrus?
Tai gali būti darbo metu su vertimu. Bet kai aš pasirinkite kitą kalbą, tada jokių vaizdų, įrenginių ir tt rodomas ir ne siūlai yra sukurta. Forumas yra / Forumas vBSEO Ar jis ir vBET331 htaxx yra:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Tai gali būti darbo metu su vertimu. Bet kai aš pasirinkite kitą kalbą, tada jokių vaizdų, įrenginių ir tt rodomas ir ne siūlai yra sukurta. Forumas yra / Forumas vBSEO Ar jis ir vBET331 htaxx yra:
Galite nustatyti neteisingai Htaccess taisyklės:) yra aiškiai aprašyta, kad tuo atveju, jei jūsų forumas naudoja pakatalogį į URL, turite pakeisti pirmuosius 2 taisyklės. Prašome patikrinti šį:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):