PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Forumas Nuorodos problema dar kartą

moman
22-01-10, 03:45
Kadangi atnaujinti 3.3.0, šią klaidą vėl vyksta: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/248-forum-links-% 3D gedimo-2.html

Mes atėjo su anksčiau nustatyti neveikia anymore: (

moman
22-01-10, 03:47
Ji taip pat atsitinka su nuorodos į mūsų nuotraukų galeriją vartotojo, kad aš laikinai leido "Pakeisti" Forumas Nuorodos tiesioginių nuorodų į tikslinių URL? "Galimybė laikinai vBSEO (tai pertraukų mano hit counter).

vBET
22-01-10, 19:12
Jūs rankiniu būdu pakeisti failą ir naujinimo metu perrašote grįžta į numatytuosius. Štai kodėl ji nustojo veikti.

Atsiprašome, bet kol ji nebus palaikoma oficialiai jūs turite laikyti jį rankiniu būdu. Taigi, tiesiog susisiekite pakeitimus vėl ir Ti dirbti.

Aš eisiu į glaudesnį ryšį, kurį yra nukreipta ir aš patikrinti galimybę remti šią sekančios laidos:) Aš ten duos atsakymą.

EDIT:
Aš pamačiau jį - prašome bandyti naudoti parinktį "Ignoruoti URL vBET pagrindiniai variantai - tai turėtų išspręsti problemą ir išsaugoti pasirinktą URL nėra stebimi pagal vertimą.

moman
22-01-10, 23:54
Ačiū, aš naudoti parinktį. Redid vadovas pakeisti ir tai nebuvo veiksminga, todėl aš laikytis ignoruoti URL parinktį.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1