Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Forumas Nuorodos problema dar kartą
Kadangi atnaujinti 3.3.0, šią klaidą vėl vyksta: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/248-forum-links-% 3D gedimo-2.html
Mes atėjo su anksčiau nustatyti neveikia anymore: (
Ji taip pat atsitinka su nuorodos į mūsų nuotraukų galeriją vartotojo, kad aš laikinai leido "Pakeisti" Forumas Nuorodos tiesioginių nuorodų į tikslinių URL? "Galimybė laikinai vBSEO (tai pertraukų mano hit counter).
Jūs rankiniu būdu pakeisti failą ir naujinimo metu perrašote grįžta į numatytuosius. Štai kodėl ji nustojo veikti.
Atsiprašome, bet kol ji nebus palaikoma oficialiai jūs turite laikyti jį rankiniu būdu. Taigi, tiesiog susisiekite pakeitimus vėl ir Ti dirbti.
Aš eisiu į glaudesnį ryšį, kurį yra nukreipta ir aš patikrinti galimybę remti šią sekančios laidos:) Aš ten duos atsakymą.
EDIT:
Aš pamačiau jį - prašome bandyti naudoti parinktį "Ignoruoti URL vBET pagrindiniai variantai - tai turėtų išspręsti problemą ir išsaugoti pasirinktą URL nėra stebimi pagal vertimą.
Ačiū, aš naudoti parinktį. Redid vadovas pakeisti ir tai nebuvo veiksminga, todėl aš laikytis ignoruoti URL parinktį.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):