PDA

Žiūrėti pilną versiją: Kaip taupymo/Kuklus pinigų, naudojant mokama Google v2 API. Prašome pasidalinti jūsų patarimai ir gudrybės!

basketmen
28-12-11, 20:00
"Google" API parametrų puslapyje, nustatyti ne daugiau kaip 1 M simbolių perday = savo vidurkį, man reikia mokėti $20 per dieną "Google", naudoti google translate. Tai yra gerai man, kaip uždirbti daugiau nei per dieną iš reklamos

Taigi aš stengiuosi padaryti daugiau mažiau pinigų, kad man reikia išleisti į "Google" už kiekvieną dieną, bet vis dar galima naudojant "Google" versti. Aš vis dar nežinote tyrimo rezultatas žemiau idėja, todėl i 'm asking for oficialų atsakymą, ir šiame Bendrijos padėti

-Patarimai tricks 1. Daugiau mažiau teksto simbolių, kurių išverstas, daugiau mažiau pinigų, kad man reikia išleisti į "Google"

Taigi aš galvoju, naudojant jei ne tik kai kurie srityje mano forumas, kad nėra svarbu, kai kuriuos šablonuose, taigi google translate nereikia vertimą, ir daugiau mažiau pinigų kad i reikia, kad praleisti į "Google":

Jei šioje srityje nereikia išverstą puslapį, todėl nereikia versti, nurodant, ar tai sąlyginis? :

< jei condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
Kai kurie srityje, nėra svarbu, kad reikia išversti. IE Sveiki atvykę antraštės, skelbimu ir tt
</ Jei>

NB. Gauti tą kodą iš čia http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-integration-other-plugins/1614-vbaffiliate-links-replacement-words-posts-mod.html#post7847

-Patarimai tricks 2. Nereikia versti keletas forumų, kad nėra svarbu

Aš manau, kad šiuo metu vbet yra vertimą visų forumas, ir nėra jokių galimybių neįtraukti kai kurie forumai

Todėl Manau reikia tai jei ne sąlyginis, kad mes turime wrap šių įskiepių kodas:
"vB įmonės Translator - vėliavas"
"vB įmonės vertėjas"
"Parašyti svečio talpyklos"

Jei ($ GLOBALS ['forumid']! = xx) {
virš kodas Įskiepiai reikia wrap
}

NB. kaita xx wih forumas nenorite neįtraukti versti

Dinamišką administravimo Pastaba: Šis pasiūlymas yra neteisingas - tai nėra būtina visais

-Patarimai tricks 3. Nereikia versti kai kuriuos stilius, tik versti stilių
pvz.:
Numatytasis stilius domain.com išversti
Tačiau domain.com/?styleid=xx yra išversta dar kartą, jos vidutinė dvigubo puslapį, kuris išverstas, net turėti patį teksto turinį, tik skirtingų stilių, jos nėra veiksminga teisė, kodėl mums reikia išversti visus stilius

Todėl Manau reikia tai jei ne sąlyginis, kad mes turime wrap šių įskiepių kodas:
"vB įmonės Translator - vėliavas"
"vB įmonės vertėjas"
"Parašyti svečio talpyklos"

Jei (STYLEID == xx) {
virš kodas Įskiepiai reikia wrap
}

NB. kaita xx wih styleid, kuriuos norite versti

Prašome pasidalinti jūs manote bus savo darbą, ir jei turite kitų būdas sutaupyti/Kuklus pinigų, naudojant mokama Google v2 API per

r.dziadusz
03-01-12, 20:15
Labas
vBET padarė jau kai kurie pagrindinio tutrial: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post10412

Daugiau mažiau teksto simbolių, kurių išverstas, daugiau mažiau pinigų, kad man reikia išleisti į "Google"
Jei norite ne versti kai kurios puslapio dalys jums cukranendrių naudoti and . Tiesiog įdėti turinio ragana, jūs nenorite būti išverstas į jį.
Ne versti post galite naudoti [lang = notranslate]

Nereikia versti keletas forumų, kad nėra svarbu
Mes turime daug klausimų apie tai, kad iki šiol. Dabar vBET yra sukurta, siekiant remti visą forumas, bet jei jūs radote būdas spręsti ji tikrai sumažėtų vertimų skaičius:)

Nereikia versti kai kuriuos stilius, tik versti stilių. Kodėl versti visus stilius, kad mes patį teksto turinį, tik skirtingų stilių
Galėtų jums prašome apibūdinti jį šiek tiek daugiau:)

basketmen
05-01-12, 18:25
Labas
vBET padarė jau kai kurie pagrindinio tutrial: DUK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post10412)

Labai ačiū už nuorodą

Jei norite ne versti kai kurios puslapio dalys jums cukranendrių naudoti and . Tiesiog įdėti turinio ragana, jūs nenorite būti išverstas į jį.

Aš įdėti tai į šabloną teisę?

Nereikia versti kai kuriuos stilius, tik versti stilių. Kodėl versti visus stilius, kad mes patį teksto turinį, tik skirtingų stilių
Galėtų jums prašome apibūdinti jį šiek tiek daugiau
tai gal antrinės problema, jos ne pernelyg svarbi dabar, bet paaiškinti dar kartą, ir aš jau padaryti pirmą kartą po pirmiau daugiau aišku per Tips/gudrybes Nr.2 ir Nr.3:

įprastą puslapio yra domain.com, ir jeigu išverstas tampa domain.com/es/, jos vidutinė vieno puslapio, kad išversti

įprastą puslapio į kitą stilių, yra domain.com/?styleid=xx, ir jeigu išverstas tampa domain.com/es/?styleid=xx, jo vidurkis vieną daugiau puslapį, kuris išverstas, jos nėra veiksminga, kad reikia išversti puslapio yra dvigubai

jau naudojamas Tips/gudrybes Nr.3 pirmiau nuo keletą mėnesių eiti, jos kūriniai

Iš DUK (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html#post10412):

4. Ne išvalyti talpyklą duomenų bazės ir išjungti automatinio valymo
Atminkite, kad pagerinti talpyklos ttl vertę arba net išjungti it(0) - jį galima rasti čia: admincp - > vBET talpyklos - > duomenų bazės talpyklos - > talpyklos laiko Į Live (TTL)

Apie šią dalį,

Jei mes nustatyti nulį (0) admincp - > vBET talpyklos - > duomenų bazės talpyklos - > talpyklos laiko Į Live (TTL)

tai leidžiama pagal microsoft vertimo ir Apertium?

ir mes vis dar kontrolinis sąrašas "Talpyklos valymo informacija apie"?

ir mes išjungti planinę užduotį "vB įmonės vertėjas (lentelės talpyklos švaresnis)"?

Prašome pasidalinti geriausius parametrus apie tai, dauguma jų yra naudojant visiems vertimo paslaugų teikėjams

r.dziadusz
05-01-12, 21:36
Duomenų = vertimai iš Apertium ir Microsof vertimo API gali būti saugoma tol, kol jūs pageidaujate. Jei nustatysite Cache kliringo strategijos išjungti jums nereikia išjungti savo užduotį. Išjungti šią pasirinktį bus sumažinti jums jūsų vertimų skaičių - kiekvieną kartą išverstas tekstas bus bus egzistuoja talpyklą ir nereikia dar kartą verčiami- bet jis taip pat suteiks jums duomenų bazės talpyklos bus augti didelis.
Apie kontrolinis sąrašas - galite visada nusprendžia paleisti talpyklos valymas tik dalį kalbomis - t. y. tuos, kurie naudojami retai

basketmen
05-01-12, 22:55
gerai, ačiū

apie tai, mes įdėti šią šablono teisę?

ir žinote, kiek simbolių ribą Apertium permonth?

basketmen
06-01-12, 21:30
gerai gali patvirtinti Tips/gudrybes 1 pirmiau dirba, tiesiog įdėti, kad sąlyginis šabloną, srityje, kad nenorite rodyti išverstų puslapių, pavyzdžiui skelbimai, post skaičius, parašas, DUK ir kitų dalių, kad nėra svarbu, kad mažiau simbolį išversti

Prašome nors pabandyti per ir patvirtinti per

BTW aš vis dar nesate tikri, kurie methode yra geriau, mano jei sąlyginis, arba and būdas

r.dziadusz
07-01-12, 12:27
-Patarimai tricks 3. Nereikia versti kai kuriuos stilius, tik versti stilių
vBET sandėlių talpyklos tik tekste taip jei kiekvienos stiliai naudoja vieną kartą perskaičiuojami frazes. Ten bus bo jokių papildomų Vertimai stiliaus, tik naudojant išversto teksto stilius

BTW aš vis dar nesate tikri, kurie methode yra geriau, mano jei sąlyginis, arba and būdas
and jos jau įgyvendinamos, ir lengva naudoti - tiesiog redaguoti šabloną naudojate, įdėti turinį, kurį norite būti untranslat beetween žymės () and ) ir voila, teksto vis dar rodo, bet nėra verčiama:)

basketmen
07-01-12, 12:57
gerai, naudojant and = tekstas vis dar rodo, bet nėra verčiama

Tačiau galite jūs bandėte naudojant mano jei sąlyginis, patarimai ir gudrybės 1 = tekstas nėra rodo išverstų puslapių. Nes nerodo, jos turėtų būti ne išverstas, per daug, ir gal geriau būdas:

< jei condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
Kai kurie srityje, nėra svarbu, kad reikia išversti. IE Sveiki atvykę antraštės, skelbimu ir tt
</ Jei>

r.dziadusz
07-01-12, 19:30
Ji priklauso nuo nori, kurį norite pasiekti. Jūsų Patarimas 1 (mes ne testuoti tai dar), jei darbų, kaip jums sako, yra daugiau sunku naudoti, taip pat turėsite nuspręsti, jei norite ką nors netransliuojamoji rodyti arba slėpti.

basketmen
07-01-12, 19:43
gerai tada Štai zrzutki, patarimai ir gudrybės 1

į įprastą puslapio
http://i291.photobucket.com/Albums/ll284/basketmen/vbetbefore.jpg

išverstą puslapį, galite matyti, mes galite paslėpti vartotojo pavadinimą, post skaičius, parašas, sveikinimo laiškus, ir tt, kad nėra tikrai svarbu
http://i291.photobucket.com/Albums/ll284/basketmen/vbetafter.jpg

Prašome kiekvienas ją naudoti, jei turite per daug, mes padaryti geriau kartu. Manau, kad jos ne daugiau dificult naudoti, jos taip pat, kaip and , tiesiog įdėti į šabloną, kad mes norime, tik į pasiekti yra šiek tiek kitoks, aš tik noriu žinoti, jei tai yra tikrai darbo ir geriau

Lord123
24-10-22, 04:29

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1