PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Nerodomas Original Version Kai išverstas.

gareth
02-06-11, 22:05
Pavadinimas reikėtų skaityti "nerodo Original Version Kai perskaičiuojami

Kai aš rašyti anglų kalba, tada peržiūrėti po Velso nerodomas originalo vertimas, nei vaizdai, įrodyti, kad postas buvo išversta

Jis turėtų būti rodomi kaip šis:

Kai aš po anglų, tada peržiūrėkite Velso darbą, jis nerodo originalo kalba, ar ne išversti vaizdus parodyti, kad darbas buvo išverstas

Aš jį naudoti JavaScript tiek svečiai ir registruoti vartotojai. Aš bandė kiti metodai, taip pat, bet ne iš jų dirbo.

Aš bandė peržiūrėti po prisijungęs ir atsijungęs (Aš net bandė kitame kompiuteryje), su tuo pačiu klausimu.

Ar aš praleidau nustatymo?
Ar turiu redaguoti šabloną?

Svetainės Šiaurės Velsas Forumai - Isle of Anglesey, Gwynedd, Conwy, Flintshire, Wrexham, Denbighshire (http://northwalesforums.co.uk) forumas

vBET
02-06-11, 22:52
Pavadinimas šioje temoje ištaisyti, kaip jums palinkėti:)

Atkreipkite dėmesį, kad originalus pranešimas yra rodomas tik pranešimus, parašytus kita kalba, kad forume default (kaip, pavyzdžiui jums pridedamas). Taigi, jei kas nors rašo savo forume kalbų, tada po vertimo, jis tiesiog išversti puslapio be originalus tekstas, nes originalus tekstas prieinamas originalo Forumo adresas. Bet kai kažkas rašo, kita kalba nei forume numatytasis, tada originalus pranešimas gali būti įtraukta į tegul žmonės žino, kas buvo originalus turinys (1 gal vartotojas žino šią kalbą; 2 kitaip, kaip žinoti, kas buvo ir originalus pranešimas).

Kadangi jūsų forumas yra anglų kalba, ji neturėtų rodyti originalius pranešimą, kai išverstas pranešimus, parašytus anglų kalba. Ji turėtų tik pranešimų, parašytų įvairių kalbų. Jūs galite pamatyti pats elgesys mūsų forume.

Taigi, jei aš neteisingai suprato, nėra klausimas. Prašome patvirtinti, ši informacija padeda ar jūs vis dar reikia kai pagalba čia?

PS.
Atkreipkite dėmesį, kad tai galėtų būti padaryta, jei kiekvienas savo pranešimų matiniai [lang = lt] pranešimų [/ lang] BBCode (be tarpų), tačiau vBET automatinis nepermatomas tik pranešimus, parašytus kita kalba nei forume nutylėjimą. Pirmiausia mes radome, nėra prasmės daryti visus pranešimus (dauguma bus jūsų forumą numatytąją kalbą). Antra tai įtakos jūsų darbą, nes kiekvienas pranešimas turi būti patikrintas, per kiekvieną ekrano BBKodas analizatorius.
Čia jūs turi pavyzdžiui:
tai yra tik testas

gareth
03-06-11, 01:30
Teisė Gerai, dabar aš suprantu.

Tiesiog išbandyti jį, ir jis veikia lygiai taip pat kaip tu pasakysi.

Problema išspręsta. Ar man reikia pasakyti, nebuvo jokių problemų pradėti.

gareth
03-06-11, 01:53
Hmm, kas atsitiko mano kiti siūlai dėl problemos vis vbet dirbti su vbadvanced Nuorodų katalogas: supainioti:

vBET
03-06-11, 13:49
Neturi idėja - aš patikrinti jūsų visų pranešimų savo nario puslapio, bet nerado tema apie vbadvanced Jūsų. Mes kažkada serverio problema ir dingo pranešimus nuo vieną dieną (dėl atsitiktinio atsarginės atkurti) - tai buvo aprašyta skelbimu, todėl galbūt tai yra priežastis. Bet kokiu atveju - tiesiog sukurti naują temą apie savo problemą su vbadvanced ir mes ją patikrinti:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1