מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר לא מראה הגירסה המקורית כאשר תירגם.

gareth
02-06-11, 22:05
כותרת צריך לקרוא "לא מראה הגירסה המקורית כאשר תירגם

כאשר אני שולח באנגלית, ולאחר מכן להציג את הפוסט וולשי זה לא מראה את הגירסה המקורית הלא מתורגמים ולא את התמונות כדי להראות כי בהודעה תורגם

יש להראות כך:

כאשר אני שולח באנגלית, ולאחר מכן להציג את העבודה וולשית, זה לא להראות את הגירסה המקורית או לא לתרגם את התמונות כדי להראות את העבודה תורגמה

יש לי את זה מוגדר להשתמש ב-JavaScript עבור האורחים והן למשתמשים רשומים. ניסיתי שיטות אחרות גם כן, אבל לא מהם עבדו.

ניסיתי צפייה בהודעה כאשר מחובר וכאשר מתנתק (אפילו ניסיתי במחשב אחר), עם אותה בעיה.

פספסתי הגדרה?
או שאני צריך לערוך את התבנית?

האתר בצפון ויילס ובעברית - הפורום של האי אנגלסי, Gwynedd, קונווי, פלינטשייר, Wrexham, דנביגשייר (http://northwalesforums.co.uk)

vBET
02-06-11, 22:52
כותרת של פתיל זה תיקנה כמו שאתה שרקה:)

שים לב כי ההודעה המקורית מוצגת רק עבור הודעות שנכתבו בשפה אחרת ברירת המחדל בפורום (בדיוק כמו בדוגמה שצירפת). אז אם מישהו כותב בשפה שלך בפורום אז לאחר התרגום הוא תורגם רק הדף בלי הטקסט המקורי, כי הטקסט המקורי הוא נגיש ב-URL בפורום המקורי. אבל כאשר מישהו כותב בשפה אחרת מאשר ברירת המחדל בפורום אז ההודעה המקורית ניתן להוסיף לאפשר לאנשים לדעת מה היה התוכן המקורי (1 אולי המשתמש יודע את השפה הזאת,.. 2 אחרת איך יודעים מה היה המסר המקורי).

כי בפורום שלך באנגלית זה לא אמור להראות ההודעה המקורית כאשר תירגם שנכתבו בשפה האנגלית. יש רק הודעות שנכתבו בשפה שונה. ניתן לראות התנהגות דומה בפורום שלנו.

אז אם הבנתי נכון, אין שום בעיה. נא לאשר האם המידע הזה יעזור או אתה עדיין צריך קצת עזרה כאן?

PS.
שים לב כי ניתן לעשות זאת אם כל הודעה שלך היה אטום ב [lang = he] מסר [/ lang] BBCode (ללא רווחים), אך vBET עושה אוטומטית אטום רק עבור הודעות שנכתבו בשפה אחרת מאשר ברירת המחדל בפורום. ראשית מצאנו שאין טעם לעשות את זה עבור כל ההודעות (ביותר יהיה בשפה שלך בפורום ברירת המחדל). שנית זה ישפיע על הביצועים שלך, כי כל הודעה יצטרך להיות מנותח על ידי מנתח BBCode במהלך כל תצוגה.
הנה לך דוגמה:
זה רק מבחן

gareth
03-06-11, 01:30
ממש בסדר עכשיו אני מבין.

נבדק רק זה וזה עובד בדיוק כמו שאתה אומר.

הבעיה נפתרה. או שאני צריך לומר, לא היתה בעיה מלכתחילה.

gareth
03-06-11, 01:53
הממ מה קרה חוט השני שלי לגבי vbet בעיה להגיע לעבודה עם ספרייה קישורים vbadvanced: מבולבל:

vBET
03-06-11, 13:49
אין לי מושג - בדקתי את כל ההודעות שלך בדף חבר שלך אבל לא מצא שום נושא על vbadvanced שנעשו על ידי לך. היה לנו פעם בנושא השרת שנכתבו מהיום הראשון נעלם (בגלל מקרי לשחזר גיבוי) - זה היה המתוארים בהודעה, אז אולי זו הסיבה. בכל אופן - פשוט ליצור חוט חדש בנושא שלך עם vbadvanced ואנו לבדוק את זה:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1