PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Įjungti / išjungti vbet be problemų

Simon Lloyd
26-05-11, 08:44
Sveiki, jums bus išleistas kitas, galite padaryti taip, kad bent bandymų tikslais vbet gali būti išjungtas, jei aš ją išjungti dabar galiu atsistoti ant mano svetainėje ir netvarka. Htaccess ... ir tt siekiant, kad forumas prieinamu.

Turėtų būti aktyvinimas arba išjungimas vBET lengvai, kaip ir daugelis kitų mados, tokia integracija būtų labai naudingas vartotojams ir problemos skaičiuoklės.

kamilkurczak
26-05-11, 20:49
Sveiki,

Pirmiausia - jei išjungsite vBET - mūsų taisykles, Htaccess neveikia - kodėl? nes jūs neturite vėliava kodą URL.

antra, jei turite vBET integruota su vBSEO mes neturi jokių galimybių - galite tik pakeisti senus failus vBSEO vėl (vBSEO sistema neturi kabliukų sistema).

pabaigoje - jūsų forumą po išjungti iš vBET turėtų veikia normaliai (tuščių ekranai ir tt)
jei turite tuščią ekraną po išjungti vBET - patikrinkite jūsų serverio log failus kai kurių klaidų - Mes patikrinsime.

vBET
26-05-11, 22:20
Lygiai kaip Kamila rašė - kai vBET yra išjungtas, Htaccess taisyklės neturėtų pakenkti nieko.

Taip pat pasakytina apie vBSEO integracija - nėra kabliukų sistemą taip, failo pakeitimus reikia.

Tai ne funkcija prašymu. Neįgaliesiems vBET turėtų būti nekenksmingos, jei ji nėra, tada prašome Rapport klaidą ir mes ją patikrinti:) aš juda šioje temoje klaidas skyriuje. Prašome suteikti daugiau info (jei matote baltas ekranas, turi būti klaidos rąstų), kad galėsime dirbti su juo.

Simon Lloyd
27-05-11, 07:58
Michal tai ne klaida, tai yra, mano taškas yra jokiu būdu, tiesiog išjungti vBET, kitomis modifikacijomis:
Aktyvinti produktą?
Taip Ne

Ir galėtumėte pasirinkti vieną, kurį norite ir tada įrašyti į admincp, ši funkcija nėra vBET kuris yra, kodėl aš padariau funkcija, todėl galite pridėti, kad funkcija ateityje:)

kamilkurczak
27-05-11, 10:17
galite įjungti arba išjungti admincp-> Plugins-> Tvarkyti produktų vBET turite tuos pačius rezultatus

Simon Lloyd
27-05-11, 10:41
Gerai aš sutinku, kad bet būtų malonu turėti jį per vBET mod:)

kamilkurczak
30-05-11, 18:15
ką jūs manote, kad ši parinktis yra būtinas?

Simon Lloyd
30-05-11, 18:45
Aš nežinau, ką kiti manote Kamil, bet man manau, kad ypač dėl naujų forumo savininkams, kurie nežino, eiti į Plugins & Produktai> Tvarkyti Produktai> išjungti jūsų produktą, dauguma tiesiog ieškoti "paversti jį Įjungta / Išjungta "parinktis AdminCp> vBulletin parinktys.

kamilkurczak
31-05-11, 20:55
ką apie klausimą po išjungti vBET? Ar galite patvirtinti, kad šis klausimas vis dar egzistuoja?

Simon Lloyd
31-05-11, 21:01
Vienintelis klausimas, kuris egzistuoja, kai išjungti vbet vėl įjungti, kad lang kodas žymės nebėra analizuojama kaip tai aš tik neįgaliesiems vBET pabandyti ir vėl įjungti ir anksčiau parsed [lang] tegus nebėra patikrintas, ar išversti

kamilkurczak
31-05-11, 21:13
taip, thats teisė - nes tai lang žymės yra duomenų bazėje (prisiminti kalbą) ir vBET analizatorius yra išjungtas.
Prašome pateikti naują temą Savybės Prašymas su šiuo teiginiu, tai gija yra išspręstos ir bus perkelti į skyrių "Trikčių diagnostika
Ačiū:)

Simon Lloyd
31-05-11, 21:20
Kamil, ačiū, bet lang žymeles dabar nebėra išverstas kalba po išjungti tada, leidžianti vBET, kitaip tariant, vBET yra palenktas, bet anksčiau išversto pranešimų nebėra išversti?

kamilkurczak
31-05-11, 21:41
Jei išjungsite vBET - langs žodžius, kurie nėra parsowane,
, jei įjungsite vBET dar kartą - langs žodžius, yra apdorojami:)

tik tuo atveju, jei turite vBET neįgaliesiems langs žymes nėra patikrintas, ir pranešimą dar neišvertė:)

Simon Lloyd
31-05-11, 21:42
Po vBET yra išjungtas ir vėl leido priežiūros įrankiai> Pertvarkytas siūlai informacija turi būti vykdoma siekiant Reparse [lang] Žymos

Simon Lloyd
31-05-11, 21:44
Išspręsta dabar, kai veikia priežiūros priemones, bet tai turėtų būti kažkas, kad jūs įtraukėte į savo instrukcijas arba DUK:)

kamilkurczak
31-05-11, 21:49
išspręsti dabar ačiū už jūsų patvirtinimo:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1