חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 7 של 7

אשכול: לאחר זמן רב, זה לא עובד יותר

Default לאחר זמן רב, זה לא עובד יותר

היי,
    לאחרונה גיליתי vBet לא עובד כמו שצריך יותר.

וורדן wird geupdatet?!?
    ->
    וורדן יעודכן?

כמו כן הייתי רוצה להסיר את "תרגומים אוטומטיים נתמך על ידי vBET 3.3.6", כן קניתי את האפשרות מיתוג חינם.

דבר נוסף שגיליתי הוא כי אני לא יכולה לעשות שום דבר דרך admincp, תמיד היה כי vBET בשם הקישור, אבל עכשיו השתנה שלה .. להסתכל על התמונה
    ImageShack ® - צילום וידאו מקוונים אירוח

תודה על כל עזרה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי

זה יעבוד שוב אני מכיר את הבעיה - זה בצד גוגל אז זה מה שאתה צריך לעשות:
    1. בדוק אתה חסום על ידי גוגל או לקבל תוצאות טועה. כדי לעשות זאת יש להשתמש ב-Google הבוחן:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. תן לנו תוצאות.
    3. אם הכל נראה בסדר - אז בבקשה לבדוק את התרגום כאשר אתה מחובר פנימה אם עובד אז זה אומר שיש לך בעיה זמנית עם Google ודפי תוצאה טועה היה במטמון של מטמון אורח (אני רק לציין ברשימה TODO לא מטמון זה במקרה כזה ). אז בבקשה רק אורח לנקות מטמון שלם (הכי טוב לעשות את זה ידנית - ראה פתק כלי vBET).

אודות מיתוג חינם - אנא ראה ראש הממשלה יש לציין כי במהדורה הבאה זה יוסר כברירת מחדל

ועל tezt לא בתפריט ניהול - נראה שאין ביטוי הולם. אנא ודא כי ההתקנה המתאימה - עדכון פשוט עשה - להעלות את כל הקבצים שוב לייבא את הקובץ המוצר שוב. זה אמור לעזור
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 14-01-11 ב 20:07.

היי, תודה על תשובתך.

אני tryd זה נראה בסדר:
    החל לבחון תרגום
    מבחן התוצאה: {"responseData": {"translatedText": "קילומטר widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    מבחן השגיאה:

ואני גם tryd כדי reupload זה, אבל לא עובד שלה. מטמון אורח אינו פעיל כי ממש רע שלה לצורך קידום אתרים.

אני לא יודע למה זה נראה לעבוד עכשיו. נכנסתי אפשרויות vBet באמצעות vBulletin אפשרויות, זה נראה עובד, אבל אני לא יכולה לאתר אותו ישירות, אך נראה לתרגם עכשיו, אבל ממש איטי שלה. זה נראה כמו כל מטמון שלי מוחלף עם "דבר"

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי wowglider.de View Post
    היי, תודה על תשובתך.

אני tryd זה נראה בסדר:
    החל לבחון תרגום
    מבחן התוצאה: {"responseData": {"translatedText": "קילומטר widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    מבחן השגיאה:

ואני גם tryd כדי reupload זה, אבל לא עובד שלה. מטמון אורח אינו פעיל כי ממש רע שלה לצורך קידום אתרים.
    אז הקשר שלך ב-Google בסדר. וכמו שאני רואה את זה עובד בסדר עכשיו. אז כנראה היה לך קצת בעיה זמנית עם חיבור Google אשר מתוך sope שלנו ואנחנו לא יכולים לעשות שום דבר בתחום זה. הגדול כי היא עובדת עכשיו אני גם מוסיף משימת TODO לשליחת הודעות דואר ניהוליות על ידי vBET כאשר לא ניתן להשיג את Google

במקרה אורח לא עושה כלום מזיקים עבור SEO. זה אפילו טוב יותר עבור SEO, כי זה עושה הדפים באינדקס להפיק הרבה הרבה יותר מהר עבור Google שחשוב. זהו שיפור גדול ואנחנו ממליצים להשתמש בה.

בבקשה תגיד למה אתה חושב כי מטמון אורח רע SEO? ...

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי wowglider.de View Post
    אני לא יודע למה זה נראה לעבוד עכשיו. נכנסתי אפשרויות vBet באמצעות vBulletin אפשרויות, זה נראה עובד, אבל אני לא יכולה לאתר אותו ישירות, אך נראה לתרגם עכשיו, אבל ממש איטי שלה. זה נראה כמו כל מטמון שלי מוחלף עם "דבר"
    אני לא מבין מה בדיוק אתה מתכוון המטמון כי הוא מוחלף על ידי "דבר". שיאים חדשים האם לא מגיעים המטמון, או במטמון יש לך רשומות לא נכונות (עם תרגום ריק).

פשוט בדקתי את הדף שנתת כדוגמה והוא מתורגם טוב ומהר מאוד. אולי בדקת דף שעדיין לא נשמר במטמון - במקרה כזה זמן היצירה תלוי בזמן התגובה של גוגל ולא ב- vBET ואנחנו לא יכולים לעשות עם זה כלום. אתה תמיד יכול לבדוק את זה פשוט על ידי יצירת אותו דף פעמיים. הזמן הראשון עדיין לא יכול להיות מאוחסן במטמון, אבל הבא ייתן לך זמן דור אמיתי נתונים במטמון נשאר למשך 15 יום (ניתן להגדרה) כך בפורום שלך באמת מייצר מהר

בבקשה תגיד אתה צריך עזרה כרגע?

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

אין תשובה, נפתרה. אם לא, בבקשה לכתוב כאן ואני יפתח פתיל זה שוב.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •