Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: uzun bir aradan sonra, artık çalışmıyor

Üye

Default uzun bir aradan sonra, artık çalışmıyor

Merhaba,
    Son zamanlarda i BB artık gerektiği gibi çalışmadığını öğrendim.

Warden wird geupdatet??
    ->
    Warden güncellenmiş olacak??

Ayrıca ben "BB 3.3.6 tarafından desteklenen Otomatik çeviriler," evet ben markalaşma seçeneği satın kaldırmak istiyorum.

I öğrendim başka bir şey i cant admincp aracılığı ile bir şey yapmak olduğunu, BB bağlantı adlı her zaman, ama şimdi değişti .. resme bakmak
    ImageShack ® - Hosting Online Fotoğraf ve Video

Herhangi bir yardım için teşekkür ederiz.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Selam

Yeniden çalışma Ben sorunu biliyorum - bu ne yapması gerektiğini bu yüzden Google tarafında:
    1. Google tarafından engellenir veya yanlış sonuçlar alabilirsiniz. Bunu yapmak için Google test cihazı kullanmak için lütfen:
    # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    2. Lütfen bize sonuçlar verir.
    3. Eğer herşey yolunda görünüyor, daha sonra Google ve yanlış sonuç sayfalarında (ben sadece bu durumda önbellek için TODO listesine not Ziyaretçi Cache tarafından önbelleğe geçici bir sorun olduğu anlamına gelir çalışırsa yapmadınız zaman çeviri kontrol edin .) Yani sadece temiz tüm Konuk önbelleği (BB Araçları nota bakınız en elle) kurunuz.

Ücretsiz Hakkında markalaşma - PM görmek ve bir sonraki sürümde bu varsayılan kaldırılması olacağını lütfen unutmayın.

Yönetici menüsünde hiçbir tezt hakkında uygun bir ifade var gibi görünüyor. Lütfen sadece yapılan güncelleme - tüm dosyaları tekrar upload ve ithal ürün dosyası tekrar yükleme uygun olduğundan emin olun. Bu yardımcı olacaktır
    Last edited by vBET; 14-01-11 at 20:07.

Üye

Merhaba, Cevabınız için teşekkürler.

Ben tryd ve ok gibi görünüyor:
    Başlangıç çeviri testi
    Test sonucu: {"responseData": {"translatedText": "km widziane"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test hata:

Ve ben de reupload için tryd, ancak çalışmıyor. Konuk Önbellek SEO amaç için gerçekten çok kötü, çünkü aktif değildir.

Üye

Şimdi iş gibi görünüyor neden bilmiyorum. Çalışır gibi görünüyor, ama cant doğrudan bulun-seçenekleri VBulletin ile BB Seçenekleri girdi, ama şimdi çevirmek gibi görünüyor, ama bu gerçekten yavaş. Benim önbellek gibi görünüyor "hiçbir şey" ile yazılır

Quote Nickli Üyeden wowglider.de View Post
    Merhaba, Cevabınız için teşekkürler.

Ben tryd ve ok gibi görünüyor:
    Başlangıç çeviri testi
    Test sonucu: {"responseData": {"translatedText": "km widziane"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Test hata:

Ve ben de reupload için tryd, ancak çalışmıyor. Konuk Önbellek SEO amaç için gerçekten çok kötü, çünkü aktif değildir.
    Yani Google bağlantısı Tamam. Ve ben şimdi gayet iyi çalışıyor gördüğünüz gibi. Yani muhtemelen bizim sope ve biz bu alanda bir şey yapamaz Google bağlantısı ile bazı geçici bir sorun vardı. Şimdi çalışıp çalışmadığını Büyük

Konuk durumda SEO için zararlı bir şey yok. Dizine sayfaları çok daha hızlı üretmek ve Google için önemli kılan, çünkü SEO için daha iyidir. Bu büyük bir gelişme ve bunu kullanmanızı öneririm.

Lütfen neden o Guest Cache SEO için kötü olduğunu düşünüyorsunuz? Söylemek ...

Quote Nickli Üyeden wowglider.de View Post
    Şimdi iş gibi görünüyor neden bilmiyorum. Çalışır gibi görünüyor, ama cant doğrudan bulun-seçenekleri VBulletin ile BB Seçenekleri girdi, ama şimdi çevirmek gibi görünüyor, ama bu gerçekten yavaş. Benim önbellek gibi görünüyor "hiçbir şey" ile yazılır
    Ben size tam olarak ne olduğunu önbellek "hiçbir şey" yazılır demek anlamıyorum. Önbellek için mi yeni kayıtlar gelmiyor, ya da önbellek yanlış kayıtları (boş çeviriler).

15 gün (ayarlanabilir) Veri önbellekte kalır bu yüzden forum gerçekten hızlı üretir

Şu anda herhangi bir yardıma ihtiyacınız söyle?

vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

cevap-çözüldü yok. Eğer değilse, lütfen buraya yazın ve ben bu konu tekrar açılacaktır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •