צפה בגרסא המלאה: נפתר CMS-תרגום שונה כאשר האורחים כאשר מחובר
אני מחובר תמיד כמנהל לתוך רכב. אבל לפני כמה ימים הייתי בבדיקת משהו מתנתק כמנהל וראו רק באתר האינטרנט שלי כאורח לא רשום. ב CMS בעמוד הראשון יש לי מאמר שמתחיל BBCode [lang = pt] (פורטוגזית) אבל כשאני מסתכל בעמוד הראשון כמשתמש רשום בסיכום מופיע פיליפינית. ואז, אם אני נכנס כמנהל, הסיכום בעמוד הראשון מופיע באנגלית כפי שהייתי מצפה, תורגם מפורטוגזית. מוזר מאוד יש שתי התנהגויות שונות על בסיס מחובר מעמד. אם אתה זקוק למידע נוסף, אל תהסס להציג את האתר שלי, ואם אתה צריך, אל תהסס להיכנס באמצעות פרטי ההתחברות אני קודם מסופק לך עבור ההתקנה לשדרג האחרונה. אם לא ניתן לאתר את פרטי ההתחברות אני שנמסר קודם לכן, אנא רק תודיעי לי ואני PM המידע אליך. העזרה שלך, כמו תמיד, זוכה להערכה רבה!
קרוב לוודאי שהפעלת מטמון אורח ומישהו עריכת ההודעה. אז אני חושב שהסיבה לכך היא:
1. מישהו כתב הודעה עבורו גוגל מצאו שפה שגוי.
2. זה היה כבר במטמון מטמון אורח
3. מישהו עשה תיקון הודעה (שפה hange)
בתרחיש כזה ניתן לראות שפה שונה עבור אורחים (אשר hached מכך) עבור המשתמש המחובר למערכת. שים לב כי במקרה כזה היא תיעלם מעצמה לאחר פקיעת מטמון (לפי שעה 1 ברירת המחדל עבור הדפים הרלוונטיים).
אנא ספר אינו נושא להיעלם (אז זה היה רק תוצאה במטמון) או שאנחנו צריכים לחקור את הנושא יותר.
תודה. ההסבר שלך נראה לתאר במדויק את נסיבות הטעות מאז תרגום שגוי נראה להיעלם כבעיה לאורך זמן על כל מאמר. כדי להימנע מבעיה זו, אני צריך לכבות את המטמון? מאז אני היחיד יצירת מאמרים CMS והיחידה עם גישה יצירה / שינוי, היא שגיאה זו שהוצגה על ידי גוגל?
גוגל לא תמיד מוצא את השפה המתאימה. בדרך כלל עושה את זה טוב, עדיין לפעמים לא. אני בטוח כי גוגל מודעת על כך.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):