Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 13

Téma: hogyan lehet az összes lefordított üzenet, és menet oldaltérkép

Senior tag

Default hogyan lehet az összes lefordított üzenet, és menet oldaltérkép

segítenek, hogy egy jobb kódot
    ez az én kódot hozzá

/ / Kiegészítő kód
    $ Alanguages = array ("en", "ms", "ar", "zh-CN");
    if (! $ archivált) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ archivált);
    foreach ($ alanguages as $ nyelv) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Nyelv ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ előtt, $ threadrow ['lastpost'], $ freq);
    }
    }
    / / Vége kiegészítő kód

a statisztika az alábbiakban
    Szálak
    89,236
    Tagok
    1,877
    alapértelmezett sitemap létre a 2xx.xxx URL-ek
    de 5 nyelven az egyetlen létre 457.160 URL-ek

A hozzászólás csak akkor, ha az összes lefordított, és hozzon létre URL-eket a sitemap
    a mintegy 560.000 URL-ek

Mi baj a kóddal
    kérem, segítsen nekem
    köszönöm

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

A beilleszkedési kódot egyszerűen csak ad URL lefordított szálak. És alapértelmezés szerint csak az első oldalon a téma. Bemutatjuk, hogyan kell változtatni kód is más téma oldalak, ha akarod.

Tagja oldala nem releváns, és azt javasoljuk, hogy még blokkolja ezeket az oldalakat a robots.txt

Ha szeretné, hogy a sitemap is linkek lefordított hozzászólás, akkor kérjük, használható megoldást az alábbiakban:
    1. Fájl megnyitása / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Find kód:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Elé, hogy:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Utoljára szerkesztette vBET; 04-04-10 -on 13:14. Indok: megerősítette, dolgoznak

Senior tag

dolgozó
    köszönöm köszönöm köszönöm
    thankssssssss ******************************

Tag

"1. Fájl megnyitása / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nem találom ezt ..

Ez a stílus menedzser?

Quote Eredetileg írta: hotslot View Post
    "1. Fájl megnyitása / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nem találom ezt ..

Ez a stílus menedzser?
    Van Sitemap Generator telepítve van a fórumon?

Tag

Fogalmam sincs?

Kérem, jelentkezzen be újra az én admin felületen és ellenőrizze? Én észre van valami "probléma" a sitemap, amikor be azonban már a vbseo sitemap helyes?

Fogalmam sincs?

Kérem, jelentkezzen be újra az én admin felületen és ellenőrizze? Én észre van valami "probléma" a sitemap, amikor be azonban már a vbseo sitemap helyes?
    Tehát bejelentkezés az admin felületen. Akkor is, ha telepítve van, akkor meg kell keresni / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php a forum könyvtárba.

Tag

Néha könnyebb megtenni / mutatják majd megmondani, hogy mi a teendő. Fogalmam sincs, mint én vagyok nagyon zavaros, amikor ezt a cuccot. Én tudom, de én vásárolt 2 engedélyek itt és nem úgy tűnik, hogy érdemes minden értéket, kivéve a fejfájás és a google hibákat. Ez egy szoftver, amely meg nem vásárolható, kivéve, ha Ön tudja, hogyan kell szerkeszteni az engedélyek és szabályzatokra és rig őket dolgozni. Azt hiszem, vBET 2 év-re, hogy igazán legit készen áll a programot, akkor lehet, hogy kell elhelyezni a sale.I is fizetett cseppentés, mint semmit sem tudok erről a dolgot. Nagyon kell valakit vBET tölteni a 2 percet, hogy vizsgálja meg a saját admin, és a dolgokat fut, hogyan kell őket. Én hiszek a vBET a cucc csak szüksége van rá beállítva, ahol valóban alkotások.
    Utoljára szerkesztette hotslot; 25-04-10 -on 21:15.

Néha könnyebb megtenni / mutatják majd megmondani, hogy mi a teendő. Fogalmam sincs, mint én vagyok nagyon zavaros, amikor ezt a cuccot. Én tudom, de én vásárolt 2 engedélyek itt és nem úgy tűnik, hogy érdemes minden értéket, kivéve a fejfájás és a google hibákat. Ez egy szoftver, amely meg nem vásárolható, kivéve, ha Ön tudja, hogyan kell szerkeszteni az engedélyek és szabályzatokra és rig őket dolgozni. Azt hiszem, vBET 2 év-re, hogy igazán legit készen áll a programot, akkor lehet, hogy kell elhelyezni a sale.I is fizetett cseppentés, mint semmit sem tudok erről a dolgot. Nagyon kell valakit vBET tölteni a 2 percet, hogy vizsgálja meg a saját admin, és a dolgokat fut, hogyan kell őket. Én hiszek a vBET a cucc csak szüksége van rá beállítva, ahol valóban alkotások.
    Felhívjuk figyelmét, hogy vBET nagyon könnyű és telepítés triviális. Nincs semmilyen fájlt kiadás egyáltalán telepíteni vBET.

Integráció a különböző beépülő függ az plugins lehetőségeket. Ha bármely kiadás az integráció szükséges, csak annyit jelent, hogy plugin, amely az integrált gyenge pontja a támogató további funkciók. Írhat az vBSEO csapata, ha úgy gondolja, hogy készül a termék, gyenge integrációs lehetőségek (nincs horog egyáltalán), és azt szeretnék, hogy kérdezni javítását is. Mi csak a felelős a kódunkat, és megoldási javaslatokat adni, hogy integrálja azokat, akik nem gondolnak rá. Nem tudjuk megmondani vBSEO csapat változtatásokat, és a terméket nyitott a további funkciók (valójában csináltuk - nem akarják, hogy a terméket nyitott az új funkciók).

Visszatérve a kérdésre - mi a probléma? Ön azt állítva, hogy a személyzet segít a dolgokat fut, hogyan kell, legyen, de soha nem mondtam, mi nem működik megfelelően. Ahogy értem el akartam találni fájlt, mert valamiféle probléma generátor. Tehát mi a kérdés?
    Utoljára szerkesztette vBET; 25-04-10 -on 21:30.

Tag

Köszönöm a választ. Én egyszerűen csak szeretnénk az összes lefordított üzenet és a szálak a sitemap, és ha lehetséges, akkor ezt a telepítés során, vagy egy gombnyomással lehetőség a admin felületen, így nem kell szerkeszteni semmit. Do You javasoljuk Geographic célt Webmestereszközökben minden nyelven? Is van ajánlom hozzá egy RSS feed / sitemap minden nyelv webmester eszközök?

Ezért voltam akarnak támogatást az összes lefordított után hozzá kell adni a sitemap, így ez nem lehet probléma.

meleg kapcsolatban
    Utoljára szerkesztette hotslot; 25-04-10 -on 21:55.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •