Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 13

Тема: как да направим всички преведени на поста и конци в карта на сайта

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Default как да направим всички преведени на поста и конци в карта на сайта

помогне, за да направи по-добър код
    това е моя код добави

/ / Допълнителен код
    $ Alanguages = масив ("BG", "MS", "АБ", "Ж.-CN");
    ако (! долара архивирани) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, архивирани $);
    foreach ($ alanguages $ език) {
    $ Vbseo_stat ['т']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Език ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ преди, $ threadrow ['lastpost'], $ Честотен);
    }
    }
    / / Край допълнителен код

ми статистика по-долу
    Конци
    89,236
    Потребители
    1,877
    карта на сайта по подразбиране създават около 2xx.xxx URL адреси
    но с 5 езика си само 457 160 URL адреси

за пост само, ако всички преведени както и създаване на URL адреси в карта на сайта
    си около 560 хиляди URL адреси

Whats наред с моя код
    моля да ми помогне да
    благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Нашият интеграция код просто добавя URL адреси за преведени теми. И по подразбиране само на първата страница на конци. Ние описваме как да се промени кода, за да има и други страници резба, ако го искате.

Държавите-страници не са актуални и ние съветват дори да блокират тези страници от robots.txt

Ако искате да имате във вашата карта на сайта връзки за преведени постове, тогава моля използвайте разтвор по-долу:
    1. Отворете файла / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Вижте код:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Поставете пред него:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Последната промяна е направена от vBET; 04-04-10 В 13:14. Причина: потвърди работа

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

работа
    благодарение благодарение благодарение
    thankssssssss ******************************

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

"1. Отворен файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Не мога да намеря това ..

Е, че в стила мениджър?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от hotslot View Post
    "1. Отворен файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Не мога да намеря това ..

Е, че в стила мениджър?
    Имате ли Sitemap Generator, инсталиран на вашия форум?

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Нямам представа?

Може ли да влезете в администраторския ми раздел и проверете? Правя забележите имаме някакъв "проблем" за карта на сайта, когато ние влизане обаче използвате vbseo карта на сайта правилното?

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Нямам представа?

Може ли да влезете в администраторския ми раздел и проверете? Правя забележите имаме някакъв "проблем" за карта на сайта, когато ние влизане обаче използвате vbseo карта на сайта правилното?
    Така че проверете в администратор ви раздел. Също така, ако сте го инсталирали, тогава трябва да потърсите / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php в директория вашия нов форум.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Понякога е по-лесно да се направи / шоу след това да се каже какво трябва да се направи. Нямам представа, както аз съм много объркана, когато става дума за тези неща. Аз знам, но аз закупени 2 лиценза тук и нито изглежда да е на стойност никаква стойност, освен за главоболие и Google грешки. Това е софтуер, който не трябва да бъдат закупени, освен ако не знаете как да редактирате лицензи и кодекси, както и да ги монтирам на работа. Мисля, че vbet е 2 години далеч от наистина легитимни готови да стартирате програмата, тогава може би трябва да бъде поставен за sale.I платени дори за вливане, както аз не знам нищо за тези неща. Аз наистина се нуждаете от някой от vbet да прекарат 2 минути, за да изглежда в моите администратор и да получите нещата, работи как те трябва да бъдат. Имам вяра в неща, vbet просто трябва го конфигурирали, където действително работи правилно.
    Последната промяна е направена от hotslot; 25-04-10 В 21:15.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Понякога е по-лесно да се направи / шоу след това да се каже какво трябва да се направи. Нямам представа, както аз съм много объркана, когато става дума за тези неща. Аз знам, но аз закупени 2 лиценза тук и нито изглежда да е на стойност никаква стойност, освен за главоболие и Google грешки. Това е софтуер, който не трябва да бъдат закупени, освен ако не знаете как да редактирате лицензи и кодекси, както и да ги монтирам на работа. Мисля, че vbet е 2 години далеч от наистина легитимни готови да стартирате програмата, тогава може би трябва да бъде поставен за sale.I платени дори за вливане, както аз не знам нищо за тези неща. Аз наистина се нуждаете от някой от vbet да прекарат 2 минути, за да изглежда в моите администратор и да получите нещата, работи как те трябва да бъдат. Имам вяра в неща, vbet просто трябва го конфигурирали, където действително работи правилно.
    Моля, обърнете внимание, че vBET е много лек и инсталация е тривиално. Налице е не всеки файл издание на всички, за да инсталирате vBET.

Интеграция с различни плъгини зависи от тези възможности на плъгини. Ако което и да е издание за интеграция е необходима, тя само означава, че е слаб приставка, която е интегрирана в точка на подкрепа на допълнителни функционалности. Можете да пишете на екипа vBSEO, ако смятате, че те направиха продукт със слаби възможности за интеграция (без куки изобщо) и искам да попитам за нейното подобряване. Ние сме отговорни само за нашия код и дава решения, за да се интегрират с тези, които не мисля за това. Ние не може да каже vBSEO екип за направените промени и да направят продукта си отворени за допълнителни функционалности (всъщност го направихме - те не искат техния продукт, отворен за нови функционалности).

Да се върнем на въпроса - какво става въпрос? Вие се твърди, че нашите служители трябва да помогне да получите нещата работи, как те трябва да бъдат, но никога не каза, какво не работи по подходящ начин. Както разбирам исках да намерите файл, защото на някакъв проблем с генератора. Така че какво става въпрос?
    Последната промяна е направена от vBET; 25-04-10 В 21:30.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Благодаря за отговора. Аз просто искам всички преведени на поста и конци в Sitemap, и ако е възможно, това трябва да бъде направено по време на инсталацията или едно кликване на един бутон опция в админ секция, така че няма нужда да редактирате нищо. Do You препоръча Geographic цел в Google Инструменти за уеб администратори за всеки език? Също така ви препоръчваме добавянето на RSS фуражна / Карта на сайта за всеки език в Webmaster Tools?

Това е защо бях искат помощ за всички преведени длъжност, да бъде добавена към карта на сайта, така че това не може да бъде проблем.

горещи поздрави
    Последната промяна е направена от hotslot; 25-04-10 В 21:55.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •