Może tłumaczenie nie będzie, nie wiem, ale po raz 5 nie pytam aby zmienic sobie nic z produktu. Jestem po prostu pytając możesz mi powiedzieć, co to jest łamanie w 4.1.12!
Może tłumaczenie nie będzie, nie wiem, ale po raz 5 nie pytam aby zmienic sobie nic z produktu. Jestem po prostu pytając możesz mi powiedzieć, co to jest łamanie w 4.1.12!
W wersji vB zamówienia haków jest złe. W najnowszej wersji vB ten problem nie występuje. Nie jest to problem związane wszelkie, ale z vB. Popieramy wszelkie i jego integracji z najnowszej wersji vB i innych wtyczek.
Dobra. Hak, które odnoszą się do? Ja już zbadane class_bootstrap.php i parse_template/process_templates_complete haczyki są w tym samym miejscu w punkcie 4.2.2, jak to jest w 4.1.12. To samo dotyczy global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown i ich odpowiednie pliki.
Wiem.
Dobra zrobiłem update do 4.2.2, bo byłem zmęczony oczekiwania na odpowiedź. Teraz mam cały zestaw problemów: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-URL.html
Ok. Odpowiedziałem Ci w tym temacie.
Dzięki. Te zagadnienia zostały poprawione.
Teraz, chyba że czegoś brakuje, jestem nadal nie widząc flagi i rel-alternatywne tagi są tłumaczone. Są one po prostu zostały one na 4.2.2 jak na 1-4-12 .
Ostatnio edytowane przez tavenger5; 14-12-13 W 14:34.
OK. Współpracujemy i badania tego problemu.
Ok. Znalazłem rozwiązanie. Sekwencja haki w tobie jest inna niż nasza, mimo, że mamy tę samą wersję vB.
Szybkie rozwiązanie tego problemu:
- Idź do AdminCP -> Plugins & Produkty -> Plugin Manager -> produktu: vB Enterprise Tłumacz
- Edytować plugin Tłumaczenia nitkę link do
- Zmiany Położenie zaczepu do Fetch_threadinfo
- Wymienić kod php na ten kod:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Save plugin.
Po pokonaniu ocena pamięci podręcznej alternatywne oznaczenia powinny być przetłumaczone.
Cieszę się, że MOGĘ ci pomóc.
Jestem nadal szukasz przyczyny różnych zleceń podłącz.