Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 5 A 5 FirstElső ... 345
Eredmények 41 a 46 A 46

Téma: További HIBÁK - Te vezetsz engem őrült.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

BETA STAGE és egyértelműen írja le letöltése oldalon:
    A legfrissebb BETA (instabil)
    Ez világosan, hogy ez a verzió nem stabil - mindenki használja BETA verzióját, saját kockázatára és tudatában van, hogy instabil.

BETA verzió normális része minden szoftverfejlesztési - vBulletin és más modok is szabadulnak a béta változat.

Abban az esetben, kérdések - csak értesíteni köteles nekünk, meg tudjuk oldani, és ha fontos, menj vissza a legújabb stabil változata, amely még mindig rendelkezésre áll a letöltés szekcióba

Quote Eredetileg írta: Snake View Post
    Ez egy időpocsékolás amúgy is, az MS határ 4m karakter egy hónapban.

Mikor én engedélyezve v2 google szoktam 4m karakter mintegy 15 perc.

Még ha akartam fizetni $ 1000 50 karakter (max. havonta) a Google-tól, id használja őket napokban.

Ez a MOD halott, kivéve, ha vBET megtalálja a szabad utat, hogy a folytatáshoz.
    Quote Eredetileg írta: r.dziadusz View Post
    Mint mondtam dolgozunk ötleteket, amelyek segítenek javítani a termék minden nap, van a probléma továbbra is meglévő?
    Itt van, amit azt hiszem.

MS Elérte már.

Szóval ...

Milyen megoldás van most? Nincs módja annak, hogy lefordítani nem én!
    Quote Eredetileg írta: r.dziadusz View Post
    Ha biztos benne, hogy blokkolja a Google (ha nem tudsz tet innen: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728) Írhat nekik, hogy újra hozzáfértek az IP (azt is elmondta utáni adtam meg), ha lesz a nem "csak a google", így elsősorban a Microsoft API akkor éri el a korlátokat lassabb

Kérjük, ne feledje, hogy vBET nem lehet megváltoztatni google / MS korlátokat, most adunk is google api v2 Ipari felhasználók, de keresnek más módon fordítás
    Tehát mi történik, amikor a Google kikapcsolja v1 API?

Akkor mi a megoldás?

Ez nem egy hosszú távú fix, az.
    Szeretném megosztani az én alternatív megoldást

Azt hiszem, ez a mod soha nem lesz halott, és azt előre, mert az alapvető potenciál: nagyobb fórumunkon, a forgalom és a bevétel, és amíg vBulletin még ma is alkalmazzák, mint az első választás a fórum szoftver. Nem lesz mindig megoldás, és mindig nem lehet egyedül

Én azt szeretném sugallni újra a szolgáltatás kérése van:

Kézi szerkesztés más nyelvű fordítás eredménye / cache, az admin

annak nem kell a motor fordítási ott minden (tehát nem szegik senki tos vagy korlátozás), csak kézzel fordítás emberi, korlátlan, biztonságos, és a legjobb fordítást eredményt, Attól függően, hogy mennyi az a személy, fordítás abillity. Admin / személyzet / moderátorok / tagok részt vevő segítségével kézi fordítást

valójában, mivel még mindig nem adja ezt a szolgáltatást kért tavaly még a fenti téma, én és az én egyik személyzet tette meg néhány hozzászólás, mintegy 20,000 után néhány hónapon belül adnak manuális lefordítani, hogy együttműködik a Google Translate-ben a poszt. A nem tökéletes Methode, de elégedett vagyok elég, és mindenki érti a fordítás eredményét, amíg a szolgáltatás kérését a fent megadott

Szóval Én csak szerkeszteni a post, az admin / személyzet, mert szerkeszteni valaki postai úton, és adjuk hozzá a lenti az eredeti után, (távolítsa el a teret után / notranslate, és / quote), hogy ez a munka a saját hozzászólás

[Quote]
    Ez manuális lefordítani szöveget (vagy kézi lefordítani információk image)
    [Notranslate]
    A kézi fordítás szövege itt
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

Az eredmény olyan, mint a

mert a kísérlet és a tapasztalat eddig munkatársaimmal van kis trükköt is, hogy a kézikönyv fordítás sokkal gyorsabb, még nem vagyok rájött, hogy korábban, így nem probléma a kézi fordítási sebességet értem, ha ez a funkció kérelem adott
    Utoljára szerkesztette basketmen; 30-09-11 -on 18:48.

Szia. Most olvastam az egész téma a kezdetektől fogva, és még van néhány további információ a kérdést.

A Google Translation API v1 arra készül, hogy le kell zárni, így fel több korlátozást, ami nem meglepő - ez be hónappal ezelőtt.

Törlése az egész a cache nem volt okos ötlet. Ön panaszkodnak már, hogy nem lesz drága, hogy Gor fordításokat (amit már ingyen), de értelmetlen - ez a Google Translation API v2, akik díjakat, hogy ne nekünk. Kérem, mutassa be panaszt a Google. Itt csak mondani, hogy észrevettük a véleményedet, és nincs hatással ezen a területen.

Kérjük, használja Microsoft teszter meghatározni, hogy mi van valami probléma a Microsoft kapcsolatot. Ha nem, akkor küldje elérhetőség ahogy Radek kérte, mielőtt így képes lesz ellenőrizni, mi történik.

Kérjük, értesítse van acél segítségre van szüksége ezen a területen? Ha a termék már eltávolította, akkor feltételezem, hogy nincs több segítségre van szükségük ezen a területen - igaz?

Senior tag

Szóval hogyan tervezi szolgáltatási új ügyfelek Michael?

Miben KÖZ lefordítani BIG új fórum a semmiből.

A szoftver most már haszontalan, ha nem ébred fel, és megtaláljuk a módját, hogy az emberek használni.

Őszintén Nem érdekel, tudok venni, vagy hagyja.

Azt, hogy már nem üzlet.

Ugyanúgy, mint eddig. vBET a kezdet kezdetén teszi ezt a külsős fordítás-szolgáltatótól. Számos szolgáltató - most mi is támogatja, így a mi szolgáltatás ügyfeleinknek, még jobb, mint valaha.
    VBET minden felhasználója kapcsolatos külső irodák ismeri, és tudja, hogy tudja használni ezeket a szolgáltatásokat. VBET engedély - ban szerepel, mi, hogy tisztában.

Kik ők? És miért kérdezi másokról döntéseket? Ha azt kérdezik tőlem a tippeket az ilyen fórumokon itt van néhány:
    1. Add, hogy figyelmen kívül hagyja vBET oldalak annyi tartalmat, mint gondolod nem fontos a fordítások
    2. Használja ingyenes fordítási szolgálatai először
    3. Annak elkerülése érdekében, elérte ingyenes fordítását határ túl gyors - korlátozására támogatott nyelven. Új is időről-időre, amikor a cache tele van.
    4. Akkor is, ha a fizetendő fordítás - korlátozzák a támogatott nyelvek azok, amelyek Ön szerint a legfontosabbak a forum. És még akkor is korlátozza, hogy több - idő után adhat több nyelven, ha úgy találja, hogy a költségeket az OK az Ön számára.
    5. Ha nem használja a Google Translation API v1 - nem világos, az adatbázis cache, és letiltja az automatikus tisztítási, vagy legalábbis módosítani cache time to live, hogy sokkal tovább (ne fizesse az azonos fordítások)
    6. Kerülje fordítása SPAM, ellenőrizve hozzászólás, amíg ezek közzé.

Ezek több tippek lépett hozzám most.

A szoftver nem is ugyanaz, mint korábban (és még jobb), így nagyon hasznos. Lehet drágább, de olyan hasznos, mint előtte volt, és még inkább, mert új funkciók

Szüksége van további segítségre ebben a téma?

Nincs válasz - feltételezhető, hogy további segítséget itt van-e szükség. Esetben fontos - kérjük, írja ide, ha mi változik állapot nyissa meg újra.

Oldal 5 A 5 FirstElső ... 345

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •