Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 5 123 ... UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 46

Téma: További HIBÁK - Te vezetsz engem őrült.

Senior tag

Default További HIBÁK - Te vezetsz engem őrült.

Amikor a Microsoft lefordítani oldalt kap 500 belső kiszolgáló hiba!
    Utoljára szerkesztette Snake; 28-09-11 -on 16:56.

Senior tag

Ez sürgős. Google blokkolta ma velem.

Én vidám megfizetni v2.

És amikor szükség van a Microsoft lehetőséget, hogy nem dolgozik.

Saját oldalak mind fordítása üres Google v1.

Kell ez a fix ASAP kérem!

Kapok 500 belső kiszolgáló hiba fordítása során oldalakat mircosoft!

Senior tag

Vajon a Google blokk van? Vagyok, amelynek hasonló a probléma, hogy néhány téma címe hiányzik, és lefordított szöveg üres, de ha tudom megváltoztatni a különböző nyelvek a téma címe ... stb. Jelenik meg

Senior tag

Úgy néz ki, mint ők, de én recenly frissül az én egész db, így ive volt, hogy egy sokkal több, mint a normál hívások.

A valószínűleg a 24 órás blokk, de még mindig doesnt segíti a Microsoft lehetőséget nem dolgozik.

Látom, ez a MOD haldokló, MS lehetőség korlátozott, és a Google vesz a szolgáltatás elérhető.

Igen, ha alkatrész hiányzik, akkor blokkolja.

Senior tag

Hmmmm, egy 24 órás blokk, tudom, amit a helyzet velem, mint a már betiltott Baidu pók volt mintegy 350 oldalamon senki idő (épített mod, hogy megszabaduljon tőlük), ugye blokk egyetlen nyelven vagy az összes fordítás ?

Ott lesz egy fizetett fordítói szolgáltatás, amely támogatja a legújabb vBET.

Senior tag

Ha tilalmat pókok az oldalak soha nem lesz indexelve, legyőzte a lényeg.

LOL, próbáltam a kifizetett i használt 1 millió karakter a 10 perc @ 20 $

Ha meg szeretné kezdeni fizet $ 1000 a forgalom, akkor a megoldás azt hiszem.
    Utoljára szerkesztette Snake; 28-09-11 -on 17:58.

Senior tag

Re: a pókok, de megértem, hogy a Baidu pókok hogy kis forgalmú, de nagyon szar az egész a forrásokat, tehát én most tilalmat a legtöbb kínai és egyéb értelmetlen pókok:
    Baidu
    Ichiro Mobile
    Soso
    Sogou
    Yahoo
    Yandex (orosz yahoo)
    Havasi ember
    spinn3r
    .... tudtam menni

Nos, ha nem kap ilyen speciális fordítások vissza fogok még menni a kifizetett, de a fordítás .. stb már most közel 12 millióan url és sok oldalaimon sok tartalom, így látom, nekem dömping támogatása A világ többi része az én fórumokon, ami egy igazi szégyen. Csak törlődik a cache (vendég-és adatbázis), és van 9 GB helyet vissza!

Senior tag

Nos, én frissül a cache ami 6GB, bízz bennem, és hogy sok URL-eket vidám engedheti meg magának v2 API, sok ezer.

Re a pók, a lapok csak akkor kap lefordított egyszer, úgy, hogy a Baidu nem, vagy a felhasználó vagy a google nem tesz különbséget.

Tehát blokkoló pókok, értelmetlen.

Remélem, hogy a MS api működik, de ive történik valami olvasás és a legfeljebb 50 hívások egy percre, amit én nagyon kétséges elég, hogy támogassa a legtöbb fórum.

Utazási rajongók
    Utoljára szerkesztette Snake; 24-10-12 -on 20:36.

Senior tag

50 hívások percenként? Jézusom!, hogy valószínűleg azt jelenti, hogy a fennmaradó 59,99 másodperc alatt a fórum nem fog semmilyen fordítások , Mik a szabályok a cache a fordítások, tudod?, Nem lenne rossz, ha tudjuk tartani a fordításokat, az azt jelenti lassulása trnslations néhány hónapig, de eventualy fog felzárkózni!

Senior tag

Én magam egy hasonló kérdés, fordítások angol (alapértelmezett) nem működik. Ha váltani v2 működik egy pillanatra, majd a következő oldalon terhelés nem. Valami fel a Google Translate.

Oldal 1 A 5 123 ... UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •