Amikor a Microsoft lefordítani oldalt kap 500 belső kiszolgáló hiba!
Amikor a Microsoft lefordítani oldalt kap 500 belső kiszolgáló hiba!
Utoljára szerkesztette Snake; 28-09-11 -on 16:56.
Ez sürgős. Google blokkolta ma velem.
Én vidám megfizetni v2.
És amikor szükség van a Microsoft lehetőséget, hogy nem dolgozik.
Saját oldalak mind fordítása üres Google v1.
Kell ez a fix ASAP kérem!
Kapok 500 belső kiszolgáló hiba fordítása során oldalakat mircosoft!
Vajon a Google blokk van? Vagyok, amelynek hasonló a probléma, hogy néhány téma címe hiányzik, és lefordított szöveg üres, de ha tudom megváltoztatni a különböző nyelvek a téma címe ... stb. Jelenik meg
Úgy néz ki, mint ők, de én recenly frissül az én egész db, így ive volt, hogy egy sokkal több, mint a normál hívások.
A valószínűleg a 24 órás blokk, de még mindig doesnt segíti a Microsoft lehetőséget nem dolgozik.
Látom, ez a MOD haldokló, MS lehetőség korlátozott, és a Google vesz a szolgáltatás elérhető.
Igen, ha alkatrész hiányzik, akkor blokkolja.
Hmmmm, egy 24 órás blokk, tudom, amit a helyzet velem, mint a már betiltott Baidu pók volt mintegy 350 oldalamon senki idő (épített mod, hogy megszabaduljon tőlük), ugye blokk egyetlen nyelven vagy az összes fordítás ?
Ott lesz egy fizetett fordítói szolgáltatás, amely támogatja a legújabb vBET.
Ha tilalmat pókok az oldalak soha nem lesz indexelve, legyőzte a lényeg.
LOL, próbáltam a kifizetett i használt 1 millió karakter a 10 perc @ 20 $
Ha meg szeretné kezdeni fizet $ 1000 a forgalom, akkor a megoldás azt hiszem.
Utoljára szerkesztette Snake; 28-09-11 -on 17:58.
Re: a pókok, de megértem, hogy a Baidu pókok hogy kis forgalmú, de nagyon szar az egész a forrásokat, tehát én most tilalmat a legtöbb kínai és egyéb értelmetlen pókok:
Baidu
Ichiro Mobile
Soso
Sogou
Yahoo
Yandex (orosz yahoo)
Havasi ember
spinn3r
.... tudtam menni
Nos, ha nem kap ilyen speciális fordítások vissza fogok még menni a kifizetett, de a fordítás .. stb már most közel 12 millióan url és sok oldalaimon sok tartalom, így látom, nekem dömping támogatása A világ többi része az én fórumokon, ami egy igazi szégyen. Csak törlődik a cache (vendég-és adatbázis), és van 9 GB helyet vissza!
Nos, én frissül a cache ami 6GB, bízz bennem, és hogy sok URL-eket vidám engedheti meg magának v2 API, sok ezer.
Re a pók, a lapok csak akkor kap lefordított egyszer, úgy, hogy a Baidu nem, vagy a felhasználó vagy a google nem tesz különbséget.
Tehát blokkoló pókok, értelmetlen.
Remélem, hogy a MS api működik, de ive történik valami olvasás és a legfeljebb 50 hívások egy percre, amit én nagyon kétséges elég, hogy támogassa a legtöbb fórum.
Utazási rajongók
Utoljára szerkesztette Snake; 24-10-12 -on 20:36.
50 hívások percenként? Jézusom!, hogy valószínűleg azt jelenti, hogy a fennmaradó 59,99 másodperc alatt a fórum nem fog semmilyen fordítások , Mik a szabályok a cache a fordítások, tudod?, Nem lenne rossz, ha tudjuk tartani a fordításokat, az azt jelenti lassulása trnslations néhány hónapig, de eventualy fog felzárkózni!
Én magam egy hasonló kérdés, fordítások angol (alapértelmezett) nem működik. Ha váltani v2 működik egy pillanatra, majd a következő oldalon terhelés nem. Valami fel a Google Translate.