Vajon az MS opciót munka az Ön számára tavenger5?
Vajon az MS opciót munka az Ön számára tavenger5?
Továbbá, ugyanez történt velem, amikor lehetővé tette MS Translate. A szerver nem teszi a kapcsolatot, és időtúllépés.
Ez egy időpocsékolás amúgy is, az MS határ 4m karakter egy hónapban.
Mikor én engedélyezve v2 google szoktam 4m karakter mintegy 15 perc.
Még ha akartam fizetni $ 1000 50 karakter (max. havonta) a Google-tól, id használja őket napokban.
Ez a MOD halott, kivéve, ha vBET megtalálja a szabad utat, hogy a folytatáshoz.
Nincs limit 50 CAL percenként formái MS is most, ha nem használ Google API v1 nincs cache time to live korlátozni.
Körülbelül a problémát, kérjük, írja le, akkor kapcsolja be a Microsoft API-t, és nem működött, kérjük, győződjön meg róla, hogy Ön konfigurálni vBET helyes, és ha biztos benne, kérjük PM a hozzáférést a szerver / adminco, én is ellenőrizze, hogy a helyére
Azt javaslom, olvassa el itt:
Fordítás API használatát korlátozza (AJAX)
4m karakter egy hónap / 400K egy óra nem elég.
Én már kifejtettem a problémámat, ahogy tavenger5, aki ugyanabban a kérdésben.
Mikor én teszi MS lehetőséget kapok, 500 szerver hiba, amikor lefordítja az oldalt a böngészőben.
Nem kell a PM a szerver adatait, ha már a kérdést is, hogy mutassa a teszt fórum.
Függetlenül attól, hogy a hulladék az idő, ez a mod nem működik most már a Google folyik fizetni.
Senki sem tudja megfizetni $ 1000'sa hónapban, és az ingyenes opció az alacsony határértékeket.
Ez szívás, de ez a halott, ha nem talál megoldást, jobb, mint a jelenlegi is.
Utazási rajongók
Utoljára szerkesztette Snake; 24-10-12 -on 20:36.
Igen, olvastam, és ott egyértelműen azt mondta, hogy nincs határa 50 CAL p / m, továbbá 500 error problémát nem mutatott az én teszt fórum.
De próbálja meg ezt a megoldást: megtalálni, ha van a forum gyökér, hogy a mappa
vbet_translation_options
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 29-09-11 -on 10:53.
4m karakter egy hónap / 400K egy óra -, amit mondtam is.
Én kiszámítani a 10.000 téma fórumot körülbelül 450.000.000 karakter.
Szóval ez kerül 112 hónapig keresztül MS vagy költség 9000 $ a Google v2.
Azt hiszem, ez rendben van?
****************************-
Én néztem a mappát. Nem létezik a root, vagy / fórum /
Utoljára szerkesztette Snake; 29-09-11 -on 10:57.
Igen, dolgozunk, hogyan lehet megoldani a problémát korlátozására is tárolt adatok mennyiségét csökkenteni fordítás.
De, 500 hiba probléma, kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást: VBET 3,5 relase
És figyelni, hogy szükség van a feltöltési vbet_translation_options a fórum gyökér, anélkül, hogy ez a MS nem dolgozott, és ott lesz egy csomó hiányzik a fordítások
Természetesen tárolt adatok csökkenti fordításokat.
De a 10000 téma fórumot fog 100 + hónap teljes cache.
Ez több mint 8 év!
LOL.
Mint mondtam dolgozunk ötleteket, amelyek segítenek javítani a termék minden nap, van a probléma továbbra is meglévő?