PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Használja Teljes File Cache A vendég (BETA!)

tsak76
29-07-10, 06:21
ha ez be van kapcsolva vendég vidám választani stílust: p

kamilkurczak
29-07-10, 14:50
ok, meg kell erősíteni.
Én reprodukálni azt a teszt fórum. Most fogunk dolgozni a megoldáson. Megpróbáljuk kijavítani.

tsak76
30-07-10, 14:19
bármilyen javítás erre? vennem kell használni ezt a lehetőséget cache helyett db

vBET
30-07-10, 21:13
Igen. Ez már megoldódott, és szerepelni fog a következő kiadásba. A gyors javítás:
1. Szerkesztése file / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
2. Keresés:

return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.'.html';
3. Csere szerint:

return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.$vbulletin->userinfo['styleid'].'.html';
4. (Nem kötelező, de ajánlott) Vegye le az egész vendég cache könyvtárat, és másolja újra vBET csomag (emlékezzünk a kiváltságokat) - mi változik fájlok nevét egyezmények (styleid tartozék), így a régi fájlok nem használhatók többé, és ez lesz csak a derék helyet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a következő kiadásban lesz automatikus régi fájlokat tisztább is.

tsak76
30-07-10, 23:08
ok de nem cache az alapértelmezett fórum lang vagy nem?

tsak76
30-07-10, 23:14
hoppá én csak egy hibaüzenetet a lefordított oldalak után jelenik meg volt írva 1903-ban lol 1903/06/10, 16:02 az én def lang azt mutatja, 03-06-10, 16:02

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1