Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Выкарыстоўвайце Поўны Кэш файлаў для гасцей (BETA!)
, Калі гэтая опцыя ўключаная госці не магу выбраць стыль: р
kamilkurczak
29-07-10, 14:50
ок, пацвердзіліся.
Я прайграў яго на маім тэставым форуме. Зараз мы будзем працаваць над яе рашэннем. Мы паспрабуем гэта выправіць.
любы выправіць гэта? мне трэба выкарыстоўваць гэты кэш варыянт замест дб
Так. Гэта ўжо вырашаны і будуць уключаны ў наступны выпуск. Для хуткага рашэння:
1. Адрэдагуйце файл / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
2. Пошук па сайце:
return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.'.html';
3. Замяніць на:
return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.$vbulletin->userinfo['styleid'].'.html';
4. (Неабавязкова, але пажадана) Выдаліце ўвесь каталог кэша гасцей і скапіяваць яго зноў з vBET пакет (памятаеце пра прывілеі) - мы змяняемся канвенцый імёны файлаў (styleid уключаны), так што старыя файлы не будуць выкарыстоўвацца больш, і гэта будзе толькі стан прасторы. Звярніце ўвагу, што наступны рэліз будзе мець аўтаматычную старыя чыстыя файлы ўключаны.
нармальна, але мы не павінны кэша па змаўчанні мову форум ці не?
ой я проста бачу памылкі ў перакладзе старонак адлюстроўвае паведамленне было напісана ў 1903 годзе 1903/10/06 лол, 16:02 ў маім выразнасці мову гэта паказвае, 03-06-10, 16:02
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):