КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Выкарыстоўвайце Поўны Кэш файлаў для гасцей (BETA!)

tsak76
29-07-10, 06:21
, Калі гэтая опцыя ўключаная госці не магу выбраць стыль: р

kamilkurczak
29-07-10, 14:50
ок, пацвердзіліся.
Я прайграў яго на маім тэставым форуме. Зараз мы будзем працаваць над яе рашэннем. Мы паспрабуем гэта выправіць.

tsak76
30-07-10, 14:19
любы выправіць гэта? мне трэба выкарыстоўваць гэты кэш варыянт замест дб

vBET
30-07-10, 21:13
Так. Гэта ўжо вырашаны і будуць уключаны ў наступны выпуск. Для хуткага рашэння:
1. Адрэдагуйце файл / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
2. Пошук па сайце:

return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.'.html';
3. Замяніць на:

return DIR.'/'.VBET_GUEST_CACHE_DIR.'/'.($_REQUEST['language'] ? $_REQUEST['language'] : $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']).'/'.$filename.$vbulletin->userinfo['styleid'].'.html';
4. (Неабавязкова, але пажадана) Выдаліце ўвесь каталог кэша гасцей і скапіяваць яго зноў з vBET пакет (памятаеце пра прывілеі) - мы змяняемся канвенцый імёны файлаў (styleid уключаны), так што старыя файлы не будуць выкарыстоўвацца больш, і гэта будзе толькі стан прасторы. Звярніце ўвагу, што наступны рэліз будзе мець аўтаматычную старыя чыстыя файлы ўключаны.

tsak76
30-07-10, 23:08
нармальна, але мы не павінны кэша па змаўчанні мову форум ці не?

tsak76
30-07-10, 23:14
ой я проста бачу памылкі ў перакладзе старонак адлюстроўвае паведамленне было напісана ў 1903 годзе 1903/10/06 лол, 16:02 ў маім выразнасці мову гэта паказвае, 03-06-10, 16:02

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations