PDA

Teljes verzió megtekintése: Szia nagyon érdekel! Egy kérdés

El Caballo
18-09-10, 16:35
Szia, beszélek angolul és A fórum angol nyelvű megadva. A kérdésem az, nem értem néhány dolgot vBET,

1.So ha valaki látogatások, aki beszél, például németül. Amikor megy az oldalamon ... ez automatikusan a német?
2.Do őket kapcsolni, mint a nyelvüket?
3.Is van valami a saját nyelvükön, amely lehetővé teszi nekik, hogy váltani?
4.Or látnak zászlók és kattintson a?
5. Utolsó kérdés, amikor elmennek, hogy egy hozzászólásban. Az irányban is elmagyarázza, hogyan kell csinálni, így a nyelvi fordítja? Vagy az automatikus?

Köszönöm. Annyira nagyon érdekel ez. Készen állok arra, hogy vásároljon most. Csak azt akarom, hogy hogy minden működni fog, hogy azt hiszem, hogy lesz. Plusz használom PhotoPost Pro Tournament és létrák, és még néhány más a fórum. Látom PhotoPost Pro működik. Remélem, más plugin is!

El Caballo
18-09-10, 20:44
Szia újra. Én már látogat fórumokat vBET bennük. És mindenkinek van egy értesítést, hogy nem fordítja. Tényleg ez kell fordítani nekünk. Szintén a "regisztráció", "felhasználónév" és a "password" soha nem fordítja minden fórumon jártam, hogy volt vBET telepítve. Vajon ez a legújabb verzió meghatározza ezeket a problémákat?

El Caballo
20-09-10, 03:11
Helló ?********************

vBET
20-09-10, 11:58
Hi:)

Elnézést a késői válasz. Ezen a héten voltam offline és Kamil a nyaralás végéig ebben a hónapban. Általában támogatjuk a hétvégén, amit ellenőrizni tudja magát találni a támogatói üzenet más hétvégén. Tehát az egyik megint sajnáljuk ez:)

Megválaszolása a kérdéseire.
1. Beállíthatja vBET opciót, így a német nyelvű vendég automatikusan átirányítja a német fordítás (az alap a böngésző fejléc).
2. Ezek, de nem kell - lásd első válasz.
3. Nem értem a kérdést ...
4. Minden felhasználó lásd a zászlókat, és lehet váltani más nyelvet bármikor.
5. Amikor a felhasználók írni különböző nyelveken, majd vBET felismeri üzenet nyelv (konfigurálható).

Mintegy egyéb bővítmények. Csak néhány beépülő speciális integráció. A legtöbb beépülő jól működik anélkül, hogy további lépéseket.

Arról, hogy nem fordítás "username" és a "password" - ahogy én látom fordítja a fórumon. Csak nézd japán fordítását. Senki nem írta téma kapcsolatos kérdésekről ezen a területen. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy vBET nem jár ebben az időben tartalma gombok. Ez az egyetlen dolog, ami látható, nem fordították már, és oka, hogy a gombok azok tartalmát belül html attribútum helyett belső html tag test.

El Caballo
21-09-10, 03:52
Köszönöm a választ. Fogom vásárolni most ******

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1