Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 4 od 5 FirstPrvi ... 2345 ZadnjiLast
Rezultati 31 na 40 od 50

Thread: Poruka iz Webmaster Tools vezi netočne rel-alternativne oznake

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Izvrši izmjene redoslijeda dodataka u okviru kukom. Izvršenje naloga ne mijenja redoslijed kuke. Na našem testnom forumu to kuka radi ispravno. BB licenca nema vremensko ograničenje, tako da možete napraviti nadogradnju. Vaša verzija BB odavno zastarjela pa preporučujem upgrade izvršenje. Mislim da će to riješiti problem, ako to ne uspije onda ćemo tražiti dalje.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

pa u 4.2 da se izvrši parse_templates kuka je drugačiji?

Nažalost ažuriranja na 4,2 je veliki zadatak jer će razbiti nekoliko drugih addons da sam koristiti.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Provjerio sam class_bootstrap.php i parse_templates kuka je na istom mjestu u spisu na oba 4.1.12 i 4.2.2. Možete li pojasniti što je uzrok problema s tom kukom i izvršavanju prerano?

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Podržavamo najnovije verzije i vBET se prilagoditi na najnoviju verziju. Svaka verzija sadrži mnogo promjena. Ako to ne učinite ažurirati, a vi još uvijek imaju ovaj problem onda ćemo biti sretni da vam pomoći.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Neću ažurirati vBulletin, i potrošiti puno vremena na taj način, ako ne znam da je ažuriranje će se riješiti problem sa zastavama. Rekli ste da "misle" da će riješiti problem. Trebam potvrdu o točno što je uzrok problema i da će to riješiti problem.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Podržavamo najnoviju verziju. VB4 je doživotno licencu, pa vas molimo da učinite ažurirati. Ako će pitanje ostati onda možemo pomoći, jer sada se čini da je krivica na starom, podržan verziji.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    Podržavamo najnoviju verziju. VB4 je doživotno licencu, pa vas molimo da učinite ažurirati. Ako će pitanje ostati onda možemo pomoći, jer sada se čini da je krivica na starom, podržan verziji.
    U redu, možete li mi reći što se događa u redu s staroj verziji?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    U redu, možete li mi reći što se događa u redu s staroj verziji?
    To je stara i razlikovala taj novi, a nije podržan, Budući vBET4.x je testiran na najnoviju verziju vB4. Kada ćete imati najnoviji vB4 verziju i problem i dalje postoji će rado će vam pomoći.
    U ovom trenutku možemo pretpostaviti da ne postoji ništa krivo s vBET jer pitanje ne može se reproducirati na najnoviju verziju VB.
    Ne postoji bug u vBET4.x - vi ste samo ga koriste na koje nema starog vB4 verziji. Pogrešno gorivo za pogrešnu motora - nema problem servis, samo krivo pomoću pitanje.

Molimo ažurirati vB4 na najnoviju verziju vB4.

Ako ne postoji bug na podržanom VB verziji, smatrat će se da je ovo pitanje zatvorena, budući da nema problem s vBET, samo s pogrešnom korištenja i već je dobio rješenje za to.

Marcin - zatvorite ulaznicu ako neće biti novi ulaz u sljedećih nekoliko dana (bug postoji na najnoviju verziju vB4).

Već smo vam dali podršku - ako ne želite koristiti to je vaš izbor. Mi poštujemo naše klijente - također se poštuju koje vole imati problema umjesto pomoću naše podrške koji je već dao.
    Ovo nije chat room i naše osoblje će zatvoriti ovu kartu, budući da rješenje već je dao i što je za sada imamo potvrdu da je najnovija verzija vB4 to je sve u redu.

Hvala na ulaz.
    Nadam se da ćete se odlučiti za korištenje potporu koju je tražio.
    To ne - još uvijek hvala za razumijevanje da ne postoji ništa dodati na tom području, dok koristite podršku umjesto repeat cijelo vrijeme koje želite podržati i ne može se koristiti kada je dano.

Marcin će i dalje podržavati ovu kartu u narednih nekoliko dana i odgovoriti samo kad ćemo imati povratnu informaciju da je na najnovijoj (podržani) vB4 verziji pitanje također postoji. Ako ne to će biti zatvoren.
    Zadnji uredio vBET; 05-12-13 na 00:25.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Ja ne tražim da riješi problem s nepodržanog verziji vBulletin. Molim vas da mi kaže gdje je problem, a potvrditi da je, u stvari, problem s do 4.1.12 Ja mogu to popraviti. Vi samo ste mi rekli da je to moć biti problem s 4.1.12. Trebam znati da je problem prije nego što odem iz moje način ažurirati vBulletin.

Kao što je navedeno, ja neću ići kroz nevolje modernizacije vBulletin ako ja ne moram. To će me koštati znatnu količinu vremena i novca za ažuriranje druge prilagođene modove. Imate vjerodajnice za prijavu za moje stranice. To bi trebalo biti lako za vas da mi reći što se događa u redu s parse_templates udicu. Na primjer, x sliku razlikuje između 4.1.12 i 4.2.2. Ili parse_templates treba izvršiti prije x kuka.

Ja sam imao svoj proizvod od početka i samo sam obnovio licencu. Ja bih očekujem da će liječiti dugogodišnji klijent s malo više poštovanja.

Opet, sve što je potrebno je da se ukazao u pravom smjeru. Ne tražim prepisati cijeli mod za rad sa 4.1.12. Ja iskreno ne vjerujem da je to apsurdno zahtjev pogotovo s obzirom da sam dugo vremena kupaca.
    Zadnji uredio tavenger5; 05-12-13 na 20:32.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Naš proizvod je prilagođena na najnoviju verziju VB, nemoguće je da se prilagode proizvod na svim verzijama.

Stranica 4 od 5 FirstPrvi ... 2345 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •