Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 4 з 5 FirstПерший ... 2345 ОстаннійLast
Результати 31 до 40 з 50

Тема: Повідомлення від інструментах для веб-майстрів щодо неправильного rel-альтернативний теги

Заборонений

Виконання замовлення змінюється порядок плагінів в рамках гачок. Порядок виконання не змінює порядок гачки. На нашому форумі тест цей гачок працює правильно. vB ліцензії без обмеження терміну, так що ви можете виконати оновлення. Ваша версія vB вже давно застаріли, тому я вам рекомендую виконання оновлення. Я думаю, що це вирішить проблему, якщо це не спрацює, то ми будемо дивитися далі.

так, у 4.2 порядок виконання parse_templates гак відрізняється?

На жаль, оновлення до 4,2-це величезне завдання, як це може поламати кілька інших додатків, які я використовую.

Я перевірив class_bootstrap.php і parse_templates гак в одному місці і в файл на обох 4.1.12 і 4.2.2. Ви можете уточнити, що є причиною проблеми, що з гака і його виконання занадто рано?

Заборонений

Ми підтримуємо останні версії і vBET адаптована до останньої версії. Кожна версія містить безліч змін. Якщо ви робите оновлення, і ви як і раніше виникають проблеми, то ми будемо раді допомогти вам.

Я не збираюся оновити vbulletin, і витрачати багато раз так робила, поки я не дізнаюся, що оновлення буде вирішити питання з прапорами. Ви сказали, що ви "думаю, що" це вирішить проблему. Мені потрібно підтвердження, що саме викликає проблему, і що це вирішить проблему.

Заборонений

Ми підтримуємо останні версії. VB4-це довічна ліцензія, тому, будь ласка, виконайте оновлення. Якщо проблема залишиться, то ми можемо допомогти, тому що зараз очевидно, що помилки старої версії не підтримується.

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    Ми підтримуємо останні версії. VB4-це довічна ліцензія, тому, будь ласка, виконайте оновлення. Якщо проблема залишиться, то ми можемо допомогти, тому що зараз очевидно, що помилки старої версії не підтримується.
    Гаразд, чи можете ви сказати мені, що відбувається зі старою версією?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від tavenger5 View Post
    Гаразд, чи можете ви сказати мені, що відбувається зі старою версією?
    Він старий і відрізнялися тим, що нове, і не підтримується, оскільки vBET4.x протестована на новітні версії vB4. Коли ви будете мати нові версії vB4 і проблема буде як і раніше існує, ми з радістю допоможемо вам.
    На даний момент ми можемо припустити, що в цьому немає нічого поганого vBET оскільки питання не може бути відтворена на новітні версії vB.
    Немає помилка в vBET4.x - ви просто використовуєте його не сумісні старі версії vB4. Погане паливо для невірне ядро - не проблема, просто неправильне використання запитання.

Будь ласка, поновіть vB4 новітні версії vB4.

Якщо немає ніяких помилок на підтримувані версії vB, ми будемо розглядати це питання закрито, оскільки існує проблема з vBET, просто з неправильного використання і у вас вже є рішення для цього.

Марчін - будь ласка, закрийте квиток, якщо не буде ніяких нових вхід в найближчі дні (помилка існує на новітні версії vB4).

Ми вже дали вам підтримку, - якщо ви не хочете використовувати його, це твій вибір. Ми поважаємо наших клієнтів, ми також повагу, яке ви віддаєте перевагу, щоб це питання замість того, щоб, використовуючи нашу підтримку, яка, як вже було дано.
    Це не чат, а наш персонал буде закрити цей квиток, оскільки рішення було вже дано, і тепер у нас є підтвердження того, що нові версії vB4 все ОК.

Спасибі за ваш внесок.
    Сподіваємося, що ви вирішите скористатися підтримкою, яку ви просили.
    Його немає - все одно дякую за розуміння, що немає нічого, щоб додати в цій галузі, поки ви не використовуєте підтримку замість того, щоб повторити все той час, який ви хочете підтримувати, а не використовувати його, коли воно дано.

Марчін буде продовжувати підтримувати цей квиток в найближчі кілька днів, а відповіді тільки тоді, коли ми будемо мати вашу думку, що на новітні (підтримується) версії vB4 проблема також існує. Якщо вона не буде закрита.
    Востаннє редагувалось vBET; 05-12-13 в 00:25.

Я не прошу вас виправити проблему з непідтримуваних vBulletin версії. Я прошу вас сказати мені, де знаходиться проблема, і підтвердити що це, насправді, проблема з так 4.1.12 Я можу це виправити. Ти щойно сказав мені, що він може проблема з 4.1.12. Мені потрібно, щоб знаєте, що це-проблема, перш ніж я піду, мій шлях до оновлення vBulletin.

Як кажуть, я не збираюся йти через проблеми модернізації vbulletin, якщо мені не доведеться. Це буде коштувати мені чимало часу і грошей для оновлення інших користувальницьких модів. У вас є облікові дані для входу на моєму сайті. Воно повинно бути легким для вас, щоб сказати мені, що відбувається з parse_templates гачок. Наприклад, x-файлу відрізняється між 4.1.12 і 4.2.2. Або parse_templates потрібно виконати перед x гак.

Я мав ваш продукт з самого початку, і я просто оновив свою ліцензію. Я очікував, що ти б лікувати постійних клієнтів з великою повагою.

Знову ж таки, все, що мені потрібно бути вказав потрібний напрямок. Я не прошу, щоб переписати всю mod працювати з 4.1.12. Я, чесно кажучи, не думаю, що це безглузда запитом особливо враховуючи, що я давно клієнта.
    Востаннє редагувалось tavenger5; 05-12-13 в 20:32.

Заборонений

Наша продукція була адаптована до останньої версії vB, неможливо адаптувати продукт для всіх версій.

Стр. 4 з 5 FirstПерший ... 2345 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •