Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 5 123 ... ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 50

Thread: Poruka iz Webmaster Tools vezi netočne rel-alternativne oznake

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Poruka iz Webmaster Tools vezi netočne rel-alternativne oznake

Dragi webmaster,

Primjetili smo da su na broju stranica na web stranicama rel-alternativni-hreflang provedba je netočna. Na primjer:

Konkretno, čini se da postoji problem s nedostaje ili je pogrešno dvosmjerno povezivanje (A kada se stranica povezuje s hreflang na stranicu B, mora postojati link natrag od B do te). Kada su naši algoritmi otkriti proturječne signale kao što se na ovim stranicama, oni mogu napraviti indeksiranje i rangiranje odluka koje ne odgovaraju ono što ste zamislili.

Da biste saznali više o rel-alternativni-hreflang, pogledajte u sljedećem članku centra za pomoć: https://support.google.com/webmasters/answer/189077

Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako riješiti ovaj problem, posjetite naš forum za pomoć:

Google Grupe

S poštovanjem,
    Kvaliteta Tim za Google Search
    To je bez sumnje, jer prevodi URL ne budu uključeni u oznakama. Može se dodati opciju jednostavno isključiti prijevod URL-a? Vjerujem da će to riješiti puno problema imam.
    Zadnji uredio tavenger5; 26-10-13 na 13:14.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

To se ne radi o prijevodu URL-ova. Ovo je samo oko hreflang u naizmjenično veza i jednostavno možete ga isključiti Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

Također, imajte na umu da onemogućiti prijevod URL će imati loš utjecaj na vaš SEO (nedostatak prevedenih ključne riječi u URL-u), tako da je savjetovao da ne to učiniti. Ako i dalje želite, onda je dovoljno da se ne integriraju s vBSEO ako su vaše veze generira vBSEO (neke loše stvari mogu dogoditi - to se ne preporuča i nije testiran). A u slučaju rodnoj Prijateljski URL-dovoljno je isključiti neke kuke (ista stvar, nećemo dati podatke sada, samo kada je to potrebno).

Također će Marcin provjeriti kako naizmjenično generiraju upravo sada. Napravili smo promjene prije i sada za goste URL-ova pod zastavama već generiraju prevedene, tako da nema preusmjeravanje dogodi (za prijavljeni korisnici to nemaju smisla i to je bolje za izvedbu samo preusmjeriti ako ikada jezik prekidač će se dogoditi za takvu korisnika). No, možda smo zaboravili naizmjenično. Mi ćemo ga provjeriti na našoj strani. Upravo sada je najjednostavniji za vas da jednostavno isključiti.
    Zadnji uredio vBET; 29-10-13 na 00:46.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Molimo navedite linkove na web stranice gdje alternativne oznake se ne slažu među sobom.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Nikada nisam dobiti URL pravilno prevesti na zastavu linkove. Ovdje je stranica na kojoj se to događa: Galaxy Note 3: Bez "Moj Magazin"?

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

OK, radimo na tom pitanju.

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Za Vašu informaciju, ja nadograđen je na najnoviju inačicu, zakačen Yandex, a ja još uvijek ne mogu dobiti zastavu i / ili re-alternativne linkove prevedene. Moje zalihe su sve uključeno i gost cache memorije postavljen na timeout u 3600 sekundi.

Evo primjer stranice koja je prevedena, ali zastava poveznice / Alternativna tag linkovi nisu povezani kao prevedene URL:
    Postupci: ******* Galaxy S4 Mini: Prijenos kontakata iz ****** na SGS4 Mini

Španjolski stranica povezuje
    [url=http://cellphoneforums.net/es/*******-galaxy/t365916-*******-galaxy-s4-mini-transferring-contacts-******-sgs4-mini.html](Espa

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

redu, vi stvarno trebate učiniti nešto o svojim filtrima riječi ...

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Primjer korištenja povezan stranicu iznad:

Galaxy Note 3: Bez "Moj Magazin"?

povezani Španjolski stranica:
    [url=http://cellphoneforums.net/es/*******-galaxy/t365731-galaxy-note-3-disable-my-magazine.html](Espa

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Nemojte ste omogućili Koristite baze podataka predmemorije i onemogućiti čišćenje priručne memorije u VBET -> AdminCP Cache -> baza podataka predmemorije?

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    Nemojte ste omogućili Koristite baze podataka predmemorije i onemogućiti čišćenje priručne memorije u VBET -> AdminCP Cache -> baza podataka predmemorije?
    Da i da

Stranica 1 od 5 123 ... ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •