View Full Version: Riješen vBET radi samo kad je CSS je pohranjena kao datoteka
Bok
Kad sam prebaciti iz spremanje CSS kao datoteka na bazu podataka,
onda nema stil se koristi prilikom pregledavanja foruma, prevedene
StarBuG
Mine problem je obrnuto ...
Bok
StarBuG
Možete li molim vas dajte mi URL na stranicu gdje se mogu vidjeti (mogu se testirati na primjer). Ako je problem, a zatim promijenite postavku na slomljena jedna, generirati slomljena stranica (neki mali jedan), stavi postavke natrag tako da se vaši forumu će biti u redu i da nam pošaljete HTML izlaz iz tog razbijenog stranicu. Vjerojatno će biti dovoljno da dijagnosticirati što se događa:)
badawidollah
05-04-10, 03:26
Bok
StarBuG
Ja sam koristeći CSS datoteke u bazu podataka previše
moj forum trčanje dobro.
** U ne znači za filecache?
Nema odgovora - Pretpostavlja se da je problem riješen. Molimo obavijestite nas ako ne - mi ćemo ponovno ovu bug izvještaj.
Bok,
Imam isti problem previše!
Kada je omogućeno "Koristite Full Cache File Za goste" u vBET i "store CSS stilovima kao datoteka" u vBulletin.
onda ako ažurirati stil će uzrokovati CSS ime mijenja se i ukloniti staru CSS datoteku i igre,
ali predmemorija vBET još uvijek koristi stari CSS datoteku, tako da web stranice stil će se slomiti!
ispričavam se za moj loš engleski jezik.
Molimo, otvorite novu temu za vaše pitanje i samo kopirati vašu poruku tamo. Ovaj thread je za StarBug (autor). Ubrzo - samo isperite Cache Gost nakon CSS stilu ili provjerite je li stari stil datoteka još uvijek postoji. Ako vam je potrebna dodatna pomoć - molimo otvoreno vlastiti thread :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):