PDA

View Full Version: Riješen Korisnici postaviti jezik ne počašćen

Simon Lloyd
05-10-10, 21:00
Ja registriran kao novi korisnik, a odabrani španjolski kao moj objavljivanja jezik, zatim kad sam prijavljeni na forum je bio na engleskom jeziku, a ne španjolski (ja se nalaze u Engleskoj tako da je moj preglednik je engleski, ali u vbet postavkama sam izabrao "povjerenje korisnika" ), Provjerio sam u usercp urediti detalje i pokazuje Izabrani jezik španjolski?

Možete li savjetovati molim?

Pozdrav,
Simon

EDIT: jezik zastave (španjolski) ne može biti odabrana tako da dio počašćen je samo da ne prevesti stranice na španjolski!

kamilkurczak
06-10-10, 08:26
halo,
Povjerenje korisnika mogućnost da Googleu Jezik prepoznavanja. Google ne postavlja se pitanje o jeziku uopće, korisničke postavke se koriste. vjerujemo korisnika da je poruka koju je napisao je u svom jeziku, koji je postavljen. Je li samo postovi napisani od ovog korisnika.
Forum jezika uvijek će biti takav da ste izabrali. (Na primjer "engleski")

vBET
06-10-10, 08:34
vBET će se preusmjeriti na druge specifične jezik kada ste postavili posebne opcije u odjeljku pod nazivom Misc Preusmjeravanje korisnika jezik. Ipak imajte na umu da vBET preusmjerava prema postavkama preglednika (poslati u zaglavljima) ne prema korisniku postavljanje. To je dovoljno jer kad imate pravi korisnika koji govori španjolski tada će imati Španjolski postavke u pregledniku - tako vBET će biti u mogućnosti da ga preusmjeriti čak i kada je on gost. Također preusmjeravanje prema preglednik informacije mnogo brže - možemo to učiniti u prvom kuka. Da bi mogli preusmjeriti prema korisnička postavka, moramo pričekati dok ne prijavljuje rezervirati i onda možemo preusmjeriti nakon vBulletin tikovine iz baze podataka njegove pojedinosti. Dakle, stvarna strategija je brža, radi i za goste i stvarnih korisnika (ne testu računa) da je dovoljno:) jednostavno možete ga testirati tako da promijenite postavke preglednika jezik, ponovnog pokretanja preglednika (preusmjeravanje je samo za prvi zahtjev u zasjedanju, pa smo omogućiti korisniku da ga promijeniti kasnije) a ponekad i jasno kolačiće (ako preglednik održat će sjednicu nakon ponovnog pokretanja).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1