View Full Version: Riješen Korisnici postaviti jezik ne počašćen
Simon Lloyd
05-10-10, 21:00
Ja registriran kao novi korisnik, a odabrani španjolski kao moj objavljivanja jezik, zatim kad sam prijavljeni na forum je bio na engleskom jeziku, a ne španjolski (ja se nalaze u Engleskoj tako da je moj preglednik je engleski, ali u vbet postavkama sam izabrao "povjerenje korisnika" ), Provjerio sam u usercp urediti detalje i pokazuje Izabrani jezik španjolski?
Možete li savjetovati molim?
Pozdrav,
Simon
EDIT: jezik zastave (španjolski) ne može biti odabrana tako da dio počašćen je samo da ne prevesti stranice na španjolski!
kamilkurczak
06-10-10, 08:26
halo,
Povjerenje korisnika mogućnost da Googleu Jezik prepoznavanja. Google ne postavlja se pitanje o jeziku uopće, korisničke postavke se koriste. vjerujemo korisnika da je poruka koju je napisao je u svom jeziku, koji je postavljen. Je li samo postovi napisani od ovog korisnika.
Forum jezika uvijek će biti takav da ste izabrali. (Na primjer "engleski")
vBET će se preusmjeriti na druge specifične jezik kada ste postavili posebne opcije u odjeljku pod nazivom Misc Preusmjeravanje korisnika jezik. Ipak imajte na umu da vBET preusmjerava prema postavkama preglednika (poslati u zaglavljima) ne prema korisniku postavljanje. To je dovoljno jer kad imate pravi korisnika koji govori španjolski tada će imati Španjolski postavke u pregledniku - tako vBET će biti u mogućnosti da ga preusmjeriti čak i kada je on gost. Također preusmjeravanje prema preglednik informacije mnogo brže - možemo to učiniti u prvom kuka. Da bi mogli preusmjeriti prema korisnička postavka, moramo pričekati dok ne prijavljuje rezervirati i onda možemo preusmjeriti nakon vBulletin tikovine iz baze podataka njegove pojedinosti. Dakle, stvarna strategija je brža, radi i za goste i stvarnih korisnika (ne testu računa) da je dovoljno:) jednostavno možete ga testirati tako da promijenite postavke preglednika jezik, ponovnog pokretanja preglednika (preusmjeravanje je samo za prvi zahtjev u zasjedanju, pa smo omogućiti korisniku da ga promijeniti kasnije) a ponekad i jasno kolačiće (ako preglednik održat će sjednicu nakon ponovnog pokretanja).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):