مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : ترجمه آدرس...

عضو جدید

Default ترجمه آدرس...

Text automatically translated from: Polish to: Persian
    Translated text
    باز هم ، چیزهای عجیب به من در گوگل اتفاق می افتد. پیش از این ، سایت دستور :... من تا به حال نتایج : از شماره 150000 ، 24600 و در حال حاضر به طور ناگهانی.
    و بنابراین ، من شک دارم که این مترجم باید ، به ویژه ، ترجمه آدرس های URL.
    من پایه سوء ظن خود را در این واقعیت است که پرچم ها لینک مخفی به موضوع ، اما نه در یک فرم به عنوان به عنوان مثال ، من یک موضوع :
    ... /قرعه کشی لیگ - PES - 2010 - PC - 23209.html
    لینک در پرچم نشان می دهد موضوع :
    ... /EN/.../قرعه کشی لیگ - PES - 2010 - PC - 23209.html
    و آن را واقعا به یک آدرس های مختلف می آید :
    ... /EN/.../تصادفی لیگ - PES - 2010 - PC - 23209.html

به طور تصادفی از نتایج در گوگل را مرور و به معنای واقعی کلمه وجود ندارد موضوع انجمن را در زبان دیگری. این انجمن ها ، برچسب ، صفحات vbcmps ، اما هیچ موضوع. به طور معمول فاجعه می باشد.

آیا می توانید این را از من -- شاید -- اشتباه دلیل؟
    یا
    آیا من می توانم غیر فعال کردن آدرس ترجمه آدرس ، و یا -- که بهتر است -- راهی برای گفتن که پرچم آدرس همان است که در صفحه می شد.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Translated text
    سلام. پرش چنین در نمایه سازی در گوگل اتفاق می افتد -- به ویژه هنگامی که گوگل تغییر الگوریتم ، و یا تازه کردن شاخص های خود را. اغلب به سرعت شاخص دیگر بازگشت.

ارسال لینک است ، هیچ ربطی به آن دلیل وقتی که شما شروع به پیوند و نه ترجمه نشده است ، و در پایان در فعال تصدی ترجمه انجام یک تغییر مسیر 301 که به وضوح بیان می کند که به سایت هدایت می شوید به طور دائم وجود داشته است. علاوه بر این ، تغییر مسیر است تنها زمانی که شما تغییر ترجمه ، که در حال حاضر در موضوع (لینک ها به همه زبان ها نه به دلایل عملکرد ترجمه). اگر از نظر ترجمه در انجمن را تغییر دهید ، آن لینک در حال حاضر ترجمه شده است.

با این حال ، اکنون در واقع ممکن است به خاطر یک دلیل که گوگل ممکن است صفحه ترجمه نشده است نمایه می شود ترجیح می دهم -- اگر شما با استفاده از بایگانی و آن را تبدیل به لینک متعارف است و می شود. با استفاده از این هدر بایگانی پیکربندی اضافه می کند یک لینک است که به آدرس واقعی است آدرس بدون علاوه بر این از زبان. یک آدرس است که قبلا نمایه شده به طور مستقیم وجود دارد -- و اگر شما آن را در یک صفحه ترجمه گوگل تبدیل خواهد شد به عنوان چیزی که باید در یک آدرس های مختلف درمان شود.
    مشکل با لینک متعارف است که شما اضافه می باشد در حال حاضر گزارش شده است و حل و فصل -- در فعال تصدی 3.3.0 شامل تا آن زمان شما می توانید از لینک می باشد استاندارد ، غیر فعال کردن و یا فقط صبر
    این پایان نامه را تایید می باشد که به انتخاب برچسب استاندارد آدرس اضافه کنید -- زیرا آنها دارای نمایه می شود.
    Original text
    آخرین ویرایش توسط vBET. 08-01-10 در 12:24.

عضو جدید

Translated text
    با تشکر از شما ، اما به نحوی این پاسخ می کند من راضی نیست.

من با استفاده از بایگانی ، اما من بود و من از کار افتاده آدرس متعارف است ، اما ترجمه صفحات در راه غم انگیز نمایه ، نمیتوان گفت که آنها در نمایه نیست.

پس از 1.5 متر ، حدود کار فعال تصدی 3.2 و 1 / 2 سال در 2.x فعال تصدی در صورت درخواست
    "سایت : http://..../en/" گوگل نتایج : نتایج 1 -- 10 از حدود 114 !
    "سایت : http://..../zh-CN/" گوگل نتایج : نتایج 1 -- 10 از حدود 158 !

که از آن 2 / 3 بخشی از vbcmps است... یک روز در انجمن : 50 موضوعات جدید وجود دارد.

من فکر نمی کنم پس از آن باید فعال تصدی کار ، زیرا هنگامی که اقدام به چنین "بیشتر ترافیک ، کاربران و درآمد از حستبلیغ!" شما می توانید بین یک افسانه حرکت می کند.
    Original text

Translated text
    ترافیک اضافی داستان پری فقط یک واقعیت است. مشاهده اینجا هستید : :
    vBulletin.org انجمن پرشین فروم Persian Forum -- نمایش پست تنها -- کد vB تصدی مترجم

و همچنین اینجا هستید : :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

فعال تصدی می کند صفحه اول انجمن نیست. به هیچ نرم افزار به انجمن می کند صفحه اول انجمن نیست. صفحه خزیدن ربات که در خارج از زیرساخت های خود هستند.

روبات ها می تواند به نکات poprzes sitemap.xml ، نام robots.txt ، 301 ریدایرکت ، لینک و یا متعارف.

من درک می کنم که شما یک لینک متعارف ، و شما غیر فعال است. لطفا یک URL به یک انجمن و محتوا از نام robots.txt
    Original text
    آخرین ویرایش توسط vBET. 09-01-10 در 05:52.

عضو جدید

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    Translated text
    ترافیک اضافی داستان پری فقط یک واقعیت است. مشاهده اینجا هستید : :
    vBulletin.org انجمن پرشین فروم Persian Forum -- نمایش پست تنها -- کد vB تصدی مترجم

و همچنین اینجا هستید : :
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

فعال تصدی می کند صفحه اول انجمن نیست. به هیچ نرم افزار به انجمن می کند صفحه اول انجمن نیست. صفحه خزیدن ربات که در خارج از زیرساخت های خود هستند.

روبات ها می تواند به نکات poprzes sitemap.xml ، نام robots.txt ، 301 ریدایرکت ، لینک و یا متعارف.

من درک می کنم که شما یک لینک متعارف ، و شما غیر فعال است. لطفا یک URL به یک انجمن و محتوا از نام robots.txt
    Original text
    Translated text
    با تشکر از شما برای -- به طور معمول مختصر و مفید -- پاسخ ، من برای راهنمایی در مورد آنچه مشکل من خواست...

خوشبختانه ، او در حال حاضر در آن کار می کرد با این مشکل است. حل شود.

ص.
    آدرس وب سایت احتمالا باید ، اگر تنها به خاطر این واقعیت است که مجوز و نشانی از صفحه است در این انجمن به نیک من اختصاص داده شده می دانند
    Original text

Translated text
    سلام. قصد من اطلاعات دولت کوتاه است هرگز. اگر چنین است ، شما را دریافت کرده اند را عفو کرد. هدف دولت روشن و شفاف اطلاعات است. تجمع رنگدانه ها ممکن است در این بیانیه از همان پنهان.

در واقع -- سیستم ما یک انجمن پیام بر روی آدرس های مربوط به مجوز. بعد هم وجود دارد zaglądnę

من خوشحالم که در بر داشت یک راه حل -- اگر شما می توانید آن را با دیگران به اشتراک گذاری ، اگر هر کس دیگری به حال مشکل مشابه؟
    Original text

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •