Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 6 од 6

Тема: Превод УРЛ адресе ...

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    22

Default Превод УРЛ адресе ...

Text automatically translated from: Polish to: Serbian
    Translated text
    Опет, чудне ствари се дешавају да ме у Гоогле. Раније, команда сајт: ... Имао сам 150.000 резултате, а сада одједном 24.600.
    И тако ја сумњате да је ово преводилац треба, нарочито, преведена УРЛ адресе.
    Ја заснивају своје сумње о томе да заставе су скривени везе са теме, али не у облику као што су, на пример, имам тему:
    ... /лутрије-лиге-пес-2010-ПЦ-23209.хтмл
    везу под заставом указује на тему:
    ... /ср/.../лутрије-лиге-пес-2010-ПЦ-23209.хтмл
    и заиста долази на неку другу адресу:
    ... /ср/.../Рандом-лиге-пес-2010-ПЦ-23209.хтмл

Насумично прегледате резултате на Гоогле-у и буквално не постоји форуму тему на другом језику. Ови форуми, ознаке, странице вбцмпс, али не и тему. Нормално трагедија.

Може вам донети мене је то - можда - погрешан разлог?
    или
    Могу ли да онемогућите превод УРЛ адресу, или - што би било много боље - начин да кажем да су заставе исте адресе које се налазе на страници.
    Original text

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Translated text
    Хелло. Такви скокови се дешавају у индексирање у Гоогле - нарочито када је Гоогле променио алгоритам, или освежите свој индекс. Често се брзо врати друге индексе.

Пошаљи везе, нема никакве везе са тим јер када почнете да се не везе не преведене, а завршити на преведени вБЕТ ради 301 преусмеравање који јасно каже да сајт је трајно преусмерен. Поред тога, таква преусмеравање је само када промените превод, који се већ налази нит (линкови нису преведени на све језике за обављање разлога). Ако промените приказ превода на форуму, то везе су већ преведени.

Међутим, сада може заправо да буде због једног разлога да се Гоогле пописује стране не воле преведен - ако користите вБуллетин и показало канонски линк узрок. Са овим конфигурације вБуллетин заглавље додаје везу рекавши да је прави адреса је адреса без додатка језика. А ако сте га окренули на Гоогле преведена страница ће се третирати као нешто што би требало да буде на другој адреси - адреса која је већ индексиран директно тамо.
    Проблем са канонским линком који сте додали би вБуллетин већ пријављених и решени - биће укључени у вБЕТ 3.3.0 До тада можете да онемогућите вБуллетин канонски везу, или само чекају
    То потврђује тезу да вБуллетин не додаје на изабрани канонски ознаке УРЛ - зато што су индексирани.
    Original text
    Последњи изменио vBET; 08-01-10 U 12:24.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    22

Translated text
    Хвала, али некако овај одговор ме не задовољава.

Ја сам користећи вБуллетин, али сам имао и имам онемогућио Цаноницал УРЛ, али преведене странице су индексиране у трагичан начин, не значи да они нису индексиране уопште.

После 1,5 м, око рада вБЕТ 3.2 и 1 / 2 године на вБЕТ 2.к на захтев
    "Сите: хттп://..../ен/" Гоогле враћа резултате: Резултати 1 - 10 од око 114 !
    "Сите: хттп://..../зх-ЦН/" Гоогле враћа резултате: Резултати 1 - 10 од око 158 !

од којих су 2 / 3 је део вбцмпс ... дан на форуму има ~ 50 нове теме.

Не мислим тако да би требало да ради вБЕТ, јер кад је такав поступак "добили више саобраћаја, корисника и прихода од АдСенсе-у!" Можете да премештате између бајке.
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Translated text
    Додатни саобраћај није бајка само чињеница. Погледајте овде:
    вБуллетин.орг форум - Виев Сингле Пост - ВБ предузећа Преводилац

И овде:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...анслатион.хтмл

вБЕТ неће индексирати страница. Нема софтвер на форуму неће индексирати страница. Странице пузати само роботи који су изван ваше инфраструктуре.

Роботи могу да дају савете попрзес ситемап.кмл, роботс.ткт, 301 преусмерења, или канонски везу.

Разумем имате канонски везу, а ви били онемогућени. Молимо Вас да унесете УРЛ за форум и садржај роботс.ткт
    Original text
    Последњи изменио vBET; 09-01-10 U 05:52.

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    22

Quote Оригиналли постед би vBET View Post
    Translated text
    Додатни саобраћај није бајка само чињеница. Погледајте овде:
    вБуллетин.орг форум - Виев Сингле Пост - ВБ предузећа Преводилац

И овде:
    хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...анслатион.хтмл

вБЕТ неће индексирати страница. Нема софтвер на форуму неће индексирати страница. Странице пузати само роботи који су изван ваше инфраструктуре.

Роботи могу да дају савете попрзес ситемап.кмл, роботс.ткт, 301 преусмерења, или канонски везу.

Разумем имате канонски везу, а ви били онемогућени. Молимо Вас да унесете УРЛ за форум и садржај роботс.ткт
    Original text
    Translated text
    Хвала вам што сте - као и обично кратак - одговор, питао сам за савет о томе шта мој проблем ...

Срећом, он је већ је испало са овим проблемом. Решен.

ПС.
    Сајт адреса би вероватно требало да знате, ако само због чињенице да лиценцу и адресу стране додељује се мој надимак у овом форуму
    Original text

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Translated text
    Хелло. Моја намера никада није лаконско администрације информације. Ако је тако, добили помиловање. Намера администрације је јасна и транспарентна информација. Пигментације да прикрију неке истој изјави.

У ствари - наш систем је поруку на форуму адресу повезану са лиценцом. Следећи пут када постоји загладне

Драго ми је што сте пронашли решење - ако можете да га поделите са другима, да ли још неко има сличан проблем?
    Original text

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •