חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: האם זה אפשרי?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2011
    מקום
    http://yuforum.net

Question האם זה אפשרי?

היי!

יש לי כמה שאלות מראש המכירות ... יש לי vBulletin 4.0.8 בפורום ... ואני מעניין לקנות vBET ...

1. תרגם Google Translate API v1 ל-Microsoft תרגום API?

הפורום שלי הם קרואטית שפה (דומה מאוד הסרבי בבוסניה או שפה).
    Google Translate תמיכה קרואטית, סרבית ושפות הבוסני, אך מיקרוסופט תרגום API * אינו תמיכה בכל השפות זה ...

אני יכול לתרגם בפורום שלי עם Google Translate API v1 משפה מקרואטית בשפה האנגלית ... ואז לתרגם בפורום שלי מאנגלית כל שאר ה-API של מיקרוסופט תרגום השפות הנתמכות?

2. אם זה לא אפשרי... אפשר לעשות את זה ידנית של נתונים מסוג MySQL. לתרגם את טבלת נתונים DB מאנגלית לשפות אחרות עם MS תרגם api של... ? האם זה אפשרי עם vBET

או ... עם תסריט אחר ... או ... בדרך אחרת לעשות את זה?

3. Google Translate API v2 הוא שירות יקר מאוד עבורי (וכנראה עבור כל מי יש בפורום בינוניים וגדולים) .. GT_API_v2 ... 1 תווים M = 20 $ ... ?!?!? ...

יש לי במאגר vb4 ... רק "פוסט" טבלה ... ב "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 מ 'תווים ...

SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
    מתוך פוסט

בלוחות DB אחרים ... כמו "חוט" טבלה ... כותרת ... מילות המפתח ... "תג" טבלה ... "הביטוי" שולחן ... אחרים vb plugins ...

בוא נאמר בפורום שלי יש מסך של 500 מיליון תווים ... Google Translate API v2 ... לתרגם את הפורום שלי לשפה אחת בלבד אחרות ... זה יעלה לי ... (1 מ = $ 20) ... מ = 500 דולר 10.000 $

אם אני מתרגם בפורום שלי TOP 20 שפות ... זה יעלה לי ... 20 x 500 מ = $ 200.000 דולר

מי ישלם כל כך הרבה כסף עבור זה? ... אני יודע ... אני לא!

Conclussion: גוגל חייבים לשנות את זה ... 1 תווים מ = מקסימום 1 $ דולר

אני טועה?

4. האם ניתן לתרגם רק כמה פורומים ... לא כל הפורום וכל בפורומים?

תודה על התשובות,

ידני
    נערך לאחרונה על ידי Manual; 30-09-11 ב 00:23.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי.

1. ב vBET אתה יכול להגדיר באיזה ספק תרגום ברצונך להשתמש עבור כל צמדי שפות התרגום. עדיין vBET אינם תומכים תרגומים כפול בשלב זה. אז אם ספק התרגום לא תומכת בשפה מסוימת תהיה לא מסוגל להשתמש בו כדי לתרגם או בשפה זו.

2. לא כרגע. vBET אין שינויים בנתונים vBulletin. אנו משתמשים המטמון שלנו וזהו. vBET מספק כלים - כמו הוספת BBCode להודעות שכבר קיים. אבל אין לנו כלי אשר תשנה את הנתונים ואת כלי כזה יהיה מסוכן, כי אתה לא משוחרר התוכן המקורי שלך.

3. תווים 1M אמצעי 1 000 000 תווים. לידיעתך, Google API v1 עדיין פתוחה אבל הם שמים גבולות מגבילים אשר מסתיימת ממש מהר עכשיו. כמו כן vBET תומך ב-API של מיקרוסופט תרגום שעדיין חינם ויש להם גם כמה מגבלות. אם אתה יודע את כל ה-API חופשיים אחרים אשר תנאי השירות לא יהיה לאסור השימוש שלה vBET נא לציין זאת ואנו נשמח להוסיף תמיכה בו.

שים לב שאתה לא צריך להפעיל את כל השפות הנתמכות. vBET מאפשר להגדיר אילו שפות צריך להיות פעיל.

שים לב אתה צריך ללכת עם המסקנה שלך במקום אחר - ל-Google. אנחנו לגמרי מסכימים כי זה יהיה יותר טוב אם התרגום Google יהיה זול יותר או אפילו יותר טוב אם זה יהיה חופשי עדיין. ובכל זאת זה לא תלוי בנו, ואנחנו יכולים לעשות כלום עם זה. נא לשלוח את המסקנות שלך ל-Google - אנו מקווים שהם ישקלו את זה.

4. vBET מאפשר לקבוע דפים אשר יש להתעלם ידי מנוע התרגום. ניתן לקבוע זאת על ידי מתן חלק URL - כל UURL הכולל טקסט נתון יתעלמו vBET.

אם יש לך עוד שאלות - בבקשה רק לשאול. אנו מבינים כי זו קניית vBET רגע היא לא החלטה קלה כל כך כפי שהיה לפני גוגל משלמים.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2011
    מקום

כן ... אתה צודק ... אני אלך Google לתגובה זו conclussion ... אבל המטרות של גוגל היא לא בפורומים ... רק קטן עד בינוני CMS דפי אינטרנט ובלוגים ...

אני יודע מה אני אעשה ... הראשון ... לתרגם כל בפורום 50 + שפות ... עד 1 דצמבר 2011 ...

... השני ... ידני עם MySQL וכמה כלים אחרים ... לתרגם את כל הפורום שלי לאנגלית ... ולעבור MS-API מתרגם ... כדי לתרגם 35 שפות נוספות ...

חברים שלי קרואטיה, סרביה ובוסניה & ... עדיין יכול להשתמש ב-Google Translator (שירות ללא תשלום) ... JavaScript על גבי הפורום ... לתרגם בפורום מאנגלית לשפות EXYU ...

שאלה ...

5. איך גוגל לתרגם את הפורום שלי ... vBET לשלוח מילים google ... ולקבל מילים תירגם מטמון ... או איך?

6. כמה זמן זה לוקח גוגל לתרגם את הפורום כולו שלי 53 שפות ... חודש אחד ... חודשיים ... ?

כמה מילים (או תווים) Google Translate API v1 לתרגם ליום?

תאריך
    אוקטובר 2009

אנא nota כי התרגום על ידי מתרגם שירות Google חופשי בחלק העליון של הפורום על ידי JavaScript אינו צפוי להניב תוצאות אשר יהיה צמוד. הדרך היחידה עבור משתמשים כדי לקבל אותם יהיה כבר יודעים בפורום שלך להבין לפחות מעט תוכן אשר בשפה זרה להם ולאחר מכן לחץ על לתרגם. זוהי בעיה עם הפתרון הזה - אנשים צריכים כבר להבין קצת מה שהם רואים להניע אותם ללחוץ על התרגום. הם לא ימצאו אותו תירגם במנועי החיפוש. אז בסוף - אנשים המעוניינים ו יחפש הנושא שלך בשפה זרה לא תמצא בפורום שלך. זו הסיבה vBET נוצר - כדי לשנות את זה כדי לספק התוכן המתורגם לאלה מה מחפשים לנושא שלך.

שים לב vBET מאפשר להשתמש APIs התרגום כמה זמן זהה. כפי שכתבתי קודם אתה יכול להגדיר עבור כל זוג אשר ספק שפה צריך לתרגם את זה. אז גם אם אתם רוצים להשתמש ב-Google v1 עד לסגירתו עדיין מומלץ להשתמש בו יחד עם ה-API של מיקרוסופט תרגום - כדי למנוע לצום ולהגיע גבולות.

5. בדיוק כך. אחרי זה vBET במטמון משתמשת המטמון.

6. אין לי מושג. זה תלוי תנועה בפורום שלך. אנשים מהר / רובוטים יהיה לעבור לדף המתורגם שלך, מהר יותר זה יהיה במטמון. אבל לא להשתמש בכל הרובוטים שלך בשביל זה - זה אסור. כמו כן, עליך להוסיף כאן גבולות שנראה קצר יותר לקצר - חיפוש v1 מתכונן להיות סגור.

כמו כן, אין לי מושג. כאשר אני פשוט כותב נראה כי גבולות הם מגבילים יותר כאשר אנו קרובים שעת הסגירה. נא לחפש ב-Google משאבים עבור התשובה הזו. אנחנו לא רוצים אף אחד להטעות על ידי מתן מידע הישן.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2011
    מקום

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    שים לב vBET מאפשר להשתמש APIs התרגום כמה זמן זהה. כפי שכתבתי קודם אתה יכול להגדיר עבור כל זוג אשר ספק שפה צריך לתרגם את זה. אז גם אם אתם רוצים להשתמש ב-Google v1 עד לסגירתו עדיין מומלץ להשתמש בו יחד עם ה-API של מיקרוסופט תרגום - כדי למנוע לצום ולהגיע גבולות.
    אני שמח לשמוע כי האפשרות ... שפה זוג ...

אם אני מבין נכון ... אני מבקש מכם לאשר את הפתרונות הבאים:

ב בקרת vBET אפשרויות Admin פאנל אני יכול לעשות את זה:

1a) לתרגם עם Google Translate API v1 ... מ קרואטית השפה לאנגלית ...

1b) לתרגם עם מיקרוסופט תרגום API ... מן השפה האנגלית על כל שאר 35 + שפות

אם זה טוב ... מאז גוגל זמין רק עבור חודשיים .... מעל פתרון ... או את הפתרון הזה למטה?

2a) לתרגם עם Google Translate API v1 ... מן השפה קרואטית (6 שפות) אנגלית, ספרדית, איטלקית, גרמנית, פולנית וצרפתית

2b) לתרגם את ה-API של מיקרוסופט תרגום מאנגלית 5 שפות ... הספרדי 5 שפות ... איטלקית / גרמנית / פולנית / צרפתי 5 שפות ...

יש לי vBSEO 3.6.0 & vBSEO Sitemap Generator ... אם הם להאיץ את התרגומים או לא?

יש לי בוטים גוגל יותר מאשר יום בינג / MSN בוטים ... ואני חושב שזה פתרון אחר טוב יותר מאשר הראשון .... או אולי לא ... מה אתה חושב ... אולי הפתרון הראשון הוא יותר טוב, כי גוגל API v1 להפסיק בקרוב מאוד?

תודה על ההצעות שלך.
    נערך לאחרונה על ידי Manual; 01-10-11 ב 23:17.

תאריך
    אוקטובר 2009

שים לב ב CP Admin יש לך אפשרויות עבור Google כדי לציין איזו גירסה אתה רוצה להשתמש או v1 v2. יש לך גם אפשרות אשר מאפשר לכם להגדיר אתה רוצה להשתמש ספקי Google בלבד או גם אחרים. כאשר הוא מוגדר להשתמש ספקים אחרים, אז כברירת מחדל כאשר זה אפשרי אז מיקרוסופט משמש. עדיין באפשרותך להגדיר את זה ואת התרגום ספק להגדיר עבור כל זוג שפה - תצורה זו נעשית קבצי תצורה לא Admin CP. הוא 53x53 שילובים כל כך יותר מדי עבור CP Admin, אבל עדיין קל - פשוט עבור כל שפה יש לך שולחן נפרד בקובץ תצורה נפרד שבו אתה מגדיר מיפוי - למשל יש לך קובץ נפרד עבור מיפוי מפולנית ויש טבלה שבה המפתחות הם " ל "קודי השפה ערכים שמות נותני. בדרך זו אתה יכול להגדיר ספק התרגום שלך עבור כל זוג השפה. אז לא הכל נעשה על ידי Admin CP, אבל עדיין קל להגדיר.

1a) ו- 1b) אני חושב שאתה לא מבין - אין באפשרותך להגדיר זרימת תרגום. האם vBET לא תומך תרגומים כפול. תרגום אחד בלבד לכל בקשה. משפה הודעה על בקשת שפה. אין לך כל תרגום באמצע. אז כן ניתן להגדיר ל- Google תרגם מ קונה לאנגלית. ואם כן באפשרותך להגדיר כדי לתרגם מאנגלית אחרות הנתמכות על-ידי Microsoft על-ידי Microsoft (שזה מספיק כדי להגדיר אפשרות 1 זה - אפשר להשתמש ספקים אחרים). עדיין זה לא טוב תרגום כפול. הודעות אשר נכתבים באנגלית יתורגם על-ידי Microsoft. הודעות אשר כתובים קונה יתורגם על ידי Google (כל השפות שהפעלת, מאחר ש- Microsoft עושה תומך לא קונה.

2 א) ו - 2 ב) אני באמת לא מבין איך שתי אפשרויות אלה הם בלעדיים. יש לך בפורום שלך קרואטית? - אז אתה חייב להשתמש ב-Google. יש לך בפורום שלך באנגלית - אז אתה יכול להשתמש בו הרצויה מיקרוסופט או גוגל. אם יש לך בפורום ב 2 שפות - אז תצטרך לבחור באיזו שפה היא ברירת המחדל לסמן הודעות בשפה אחרת (יש לנו רובוט בשביל זה - זה נמצא בשלב בטא עכשיו ישוחררו בקרוב) ואז תצטרך להשתמש גוגל קרואטית ואתה יכול להשתמש ב-Microsoft לשאר. אבל את כל ההודעות אשר כלי שנכתב קרואטית יתורגמו על ידי גוגל כל תרגום המבוקש - מיקרוסופט אינם תומכים בשפה זו.

אם יש לך מפת האתר לשלב אותו עם vBET, לאחר מכן תוכל לצפות מגפיים יעבור מהר יותר לעמודי מתורגם. עדיין אם יש לך תעבורה מאוד גדול תוכן רב לאחר מכן דע אודות מגבלות ממשקי Api חינם. קרוב לוודאי תגיעו אותו מהר מאוד. V1 בביתן Google ו- Microsoft יש מגבלות מדי יום. גירסה v2 של גוגל ניתן להגדיר אותו כפי שברצונך שכן משלם עבורו המותרת היא רק כדי לשלוט הוצאות משלך. כך הוא יכול להיות חכם להפעיל שפות הראשון רק 2 - ברירת המחדל + אחד אחרים. ולאחר מכן לאחר ממלא את המטמון להוסיף שפות חדשות אחת. אם באמת יש לך תעבורה ענק המון תוכן לאחר מכן לתרגם אותה אפשרי תגיעו את הגבולות שלכם מהיר גם עם רק 2 שפות מופעלת. היא אינה אלינו - גוגל היה ידידותי לפני יותר למשתמש. כעת הם פשוט גזור v1 ומציבה מגבלות... אבל זה משהו מה להכניס חי או שנעשו כמה הנחות לגבי התנועה היומית וחישובים חדש דפים מתורגמים (לאחר התרגום הראשון שכבר הוא מאוחסן במטמון).

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ספטמבר 2011
    מקום

אני חושב ... המוצר הזה הוא לא בשבילי ... כי בפורום שלי נמצאים קרואטית שפה ... ואני יכול להשתמש רק ב-Google ...

אני לא משלם עבור Google Translate תרגום API v2 ...

אם אני מתקין את המוצר הזה, עכשיו ... אני יכול רק לשמש 1 דצמבר 2011 ... ואז להסיר ... רק יש לי הוא קצת יותר מבקרים & חברים ...

כיצד אני יכול לתרגם את הפורום ... הודעות חדשות מן קרואטית לשפות אחרות ... אחרי גוגל לכבות חינם tranlsation GT-API v1?

תשובה = שום דרך

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

אם הפורום שלך הוא קטן אז תוכל להשתמש בגירסה בתשלום של גוגל API, התקנתי רק את זה אתה יכול להגדיר מגבלות במסוף של google api עבור כמה תווים יום יכול להיות מתורגם גם כמה תווים persecond / דולר המשתמש (thats כלומר את מספר התווים בכל שיחה שנייה תרגום לכל), יש לו את כל מה שאתה צריך גם ניטור, כך שתוכל לראות איך charatcers רבים אתה משתמש ומתי. אז אתה יכול להגדיר שלכם לבלות להגביל ולפקח איך זה הולך, אם אתה מעוניין רק רק תורגם לשפות אחדות לאחר מכן לא תהיה לך להגדיר תקרת ההוצאה שלך גבוה מדי, אני כרגע לקבל areound 200,000 מבקרים בחודש, עכשיו אני " מוגבל יש לי לבלות עד 100,000 תווים ביום ואני suporting 32 שפות, כך thats 2 $ ליום, אני לפקח באילו שפות נקראים בפורום שלי (אתה יכול לראות זה את הנתונים הסטטיסטיים עבור google api שלך) ולאחר מכן להפוך את השפות יותר שאינם קרא, אולי אצטרך להאריך היומי שלי לבלות בשל כמות הביקורים אני מקבל אבל אפשר כנראה להפחית שלך עוד יותר.

וזיכרו, מיקרוסופט מוסיף שפות חדשות לאורך הדרך אז זה כל טוב

תאריך
    אוקטובר 2009

תשובה = שימוש ב-API אחרים

אין דרך הנתמך כבר ב- vBET - זוהי גירסה v2 של גוגל. אז יש דרך - לא כל אחד רוצה לשלם, אך הדרך קיים. כמובן אני מבין כי אתה לא רוצה להשתמש ב- API בתשלום.

כמו כן, שים לב שאנו מחפשים ממשקי API אחרים לתרגום - אז אתה יודע כמה אז תן לנו לציין. זה בסדר עבור תנאי השירות שלהם אנו בשמחה להוסיף תמיכה עבור ממשקי API אחרים vBET

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •