היי!
יש לי כמה שאלות מראש המכירות ... יש לי vBulletin 4.0.8 בפורום ... ואני מעניין לקנות vBET ...
1. תרגם Google Translate API v1 ל-Microsoft תרגום API?
הפורום שלי הם קרואטית שפה (דומה מאוד הסרבי בבוסניה או שפה).
Google Translate תמיכה קרואטית, סרבית ושפות הבוסני, אך מיקרוסופט תרגום API * אינו תמיכה בכל השפות זה ...
אני יכול לתרגם בפורום שלי עם Google Translate API v1 משפה מקרואטית בשפה האנגלית ... ואז לתרגם בפורום שלי מאנגלית כל שאר ה-API של מיקרוסופט תרגום השפות הנתמכות?
2. אם זה לא אפשרי... אפשר לעשות את זה ידנית של נתונים מסוג MySQL. לתרגם את טבלת נתונים DB מאנגלית לשפות אחרות עם MS תרגם api של... ? האם זה אפשרי עם vBET
או ... עם תסריט אחר ... או ... בדרך אחרת לעשות את זה?
3. Google Translate API v2 הוא שירות יקר מאוד עבורי (וכנראה עבור כל מי יש בפורום בינוניים וגדולים) .. GT_API_v2 ... 1 תווים M = 20 $ ... ?!?!? ...
יש לי במאגר vb4 ... רק "פוסט" טבלה ... ב "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 מ 'תווים ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
מתוך פוסט
בלוחות DB אחרים ... כמו "חוט" טבלה ... כותרת ... מילות המפתח ... "תג" טבלה ... "הביטוי" שולחן ... אחרים vb plugins ...
בוא נאמר בפורום שלי יש מסך של 500 מיליון תווים ... Google Translate API v2 ... לתרגם את הפורום שלי לשפה אחת בלבד אחרות ... זה יעלה לי ... (1 מ = $ 20) ... מ = 500 דולר 10.000 $
אם אני מתרגם בפורום שלי TOP 20 שפות ... זה יעלה לי ... 20 x 500 מ = $ 200.000 דולר
מי ישלם כל כך הרבה כסף עבור זה? ... אני יודע ... אני לא!
Conclussion: גוגל חייבים לשנות את זה ... 1 תווים מ = מקסימום 1 $ דולר
אני טועה?
4. האם ניתן לתרגם רק כמה פורומים ... לא כל הפורום וכל בפורומים?
תודה על התשובות,
ידני