Прывітанне!
У мяне ёсць некалькі перадпродажны пытанні ... Я VBulletin 4.0.8 форум ... і я цікава купіць vBET ...
1. Пераклад з Google Translate API для Microsoft v1 Translate API?
Мой форуму ў харвацкай мове (вельмі падобна на сербскім і баснійскім мове).
Google Translate падтрымка харвацкай, сербскай і баснійскага моў, але Microsoft Translate API НЕ падтрымліваць ні адну з гэтых мовах ...
Ці магу я перавесці новы форум з Google Translate API v1 з харвацкай мовы на англійскую мову ... , А затым перавесці мой форум з ангельскай на іншыя Microsoft Translate API падтрымоўваных моў?
2. Калі гэта не магчыма ... я Магу зрабіць гэта ўручную з базамі дадзеных MySQL ... пераводзіць БД табліцы дадзеных з англійскай на іншыя мовы з MS Translate API ... гэта магчыма з vBET ?
Або ... з некаторымі іншымі скрыпт ... або ... як-то інакш гэта зрабіць?
3. Google Translate API v2 з'яўляецца вельмі дарагі паслугай для мяне (і, верагодна, для ўсіх тых, хто сярэдніх і вялікіх форуму) .. GT_API_v2 ... 1 M знакаў = 20 $ ... ?!?!? ...
Я маю на VB4 базы дадзеных ... толькі ў табліцы "пост" ... У "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M сімвалаў ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
АД паведамленне
У іншых табліц БД ... як табліца "нітка" ... назва ... ключавыя словы ... табліцы "тэг" ... табліцы "Фраза" ... іншыя ўбудовы VB ...
Давайце выкажам здагадку, што наш форум мае ў агульнай складанасці 500 млн. знакаў ... Google Translate API v2 ... пераклад мой форум толькі да адной іншую мову ... Гэта будзе каштаваць мне ... (1 М = $ 20) ... 500 М = $ 10,000 даляраў
Калі я перакладаю мой форум у ТОП 20 моў ... Гэта будзе каштаваць мне ... 20 х 500 M = $ 200,000 даляраў
Хто будзе плаціць столькі грошай за гэта? ... Я ведаю ... Не буду!
Conclussion: Google павінен змяніць гэта, каб ... 1 M знакаў = максімум $ 1 долар
Я памыляюся?
4. Ці можна перавесці толькі некаторыя форумы ... не ўсе форум і ўсіх форумах?
Дзякуючы адказы,
Ручны