Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 9 kohta 9

Thread: Ma pean teadma, kui Vbet teeb koostööd DBseo

Default Ma pean teadma, kui Vbet teeb koostööd DBseo

Tere kutt ma olen praegu töötab VBseo. Tahaksin asendada DBseo ja tänu. Mul on vaja teada, kas see tφφ enne ostu seda. Kas te pakute paigaldamise teenused.

Thanks for Help

Banned

Me ei plaani toetuseks DBSEO praegusel hetkel. Toetame sõbralikud URL-id. Nii vBSEO kasutajad saavad jääda vBSEO või aktiveerige sõbralikud URL.

VBseo on surnud tech. DBseo on vaieldamatult parim mainitud seo Valikud. See muudab palju mõistust DBseo toetamiseks. See muudab teie toote palju atraktiivsem. Mõni võimalus teil oleks kohandatud koodi see meile tööle? tasu eest?

Banned

Sel hetkel me ei kavatse dbseo integreerida. vBulletin on oma emakeelena sõbralikud URL-id. Te võite lõimida ise omal vastutusel, kuid Arvestage, et kui vBET tähist muuta siis pead muuta uuesti pärast iga vBET update.
    Viimati muutis Marcin Kalak; 12-11-14 juures 10:06.

Senior liige

Ma vajan seda tööd DBSE või ma vajan toetust määrata augud VBSEO! Õigus nüüd, ma olen püüdnud eemaldada VBSEO kuid VBET põhjustab vigu, kutsudes vbseo failid

Banned

Kui soovite eemaldada vBSEO esmalt eemaldama tänu vBSEO integratsiooni vBSEO faile ja .htaccess.
    Kui teil on küsimusi vBSEO integreerimata, kuid teil on probleeme pärast integratsiooni seejärel looge uus teema ja kirjutage vead sisu.
    Kui muudate SEO DBSEO siis võite lõimida ise omal vastutusel, kuid Arvestage, et kui vBET tähist muuta siis pead muuta uuesti pärast iga vBET update.
    Viimati muutis Marcin Kalak; 28-11-14 juures 10:39.

Senior liige

Lihtsalt üllatunud jätkate toetaks toode, mis on ära kasutatud.

Senior liige

Ära .htaccedd code vbet seo ja kõik lingid muudetud /lang/lehele? lang = jama nii, et see pole lahendus. Ma näidatakse loom seda üle ühe korra uuesti homme ja vt ja võimalus integreerida see tasu eest? Vähemalt stop üürile inimesed arvavad, et paigaldamine vbseo on hea idee sel hetkel.

Banned

Kui eemaldasite integratsiooni tänu vBSEO .htaccess fail ja fail /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php, siis ajutiselt keelata vBET.
    vBSEO siis sõeluda lingid foorum keeles.
    Muutuvad lingid on siis ei seostata vBET.

Me saame aidata teil eemaldada integratsiooni tänu vBSEO, kuid hiljem muutus lingid sõltub vBSEO.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •