Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 99

Tema: Man reikia žinoti, jei Vbet dirbs su DBseo

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lapkritis 2014

Default Man reikia žinoti, jei Vbet dirbs su DBseo

Sveiki vaikinas šiuo metu bėgu VBseo. Aš norėčiau pakeisti jį DBseo ir Vbet. Man reikia žinoti, jei ji veiks prieš perkant jį. Ar siūlote įrengimo paslaugos.

Ačiū pagalbos

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Mes ne planą remti DBSEO šiuo metu. Mes palaikome draugiškas URL. Taigi vBSEO vartotojai gali likti su vBSEO ar pereiti prie draugiškų URL.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Lapkritis 2014

VBseo yra miręs technika. DBseo yra bene geriausias iš minėtų variantų, seo. Būtų daug prasmės remti DBseo. Būtų jūsų produktas labiau patrauklus. Bet tikimybė jums būtų Pasirinktinis kodas šį darbą mums? už tam tikrą mokestį?

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Šiuo metu mes nesate ketina integruoti su dbseo. vBulletin yra savo gimtąja draugiškas URL. Galite įtraukti save dėl savo pačių rizika, tačiau Turėkite omenyje, kad jei pakeisite vBET kodas tada jums teks pakeisti jį vėl po kiekvieno vBET atnaujinimo.
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 12-11-14 prie 10:06.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Man reikia dirbti su DBSE ar man reikia tam tikra pagalba nustatyti VBSEO skyles! Dabar bandau pašalinti VBSEO bet VBET sukelia klaidų raginama vbseo failus

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Jei norite pašalinti vBSEO pirmiausia pašalinkite vBET su vBSEO integracijos vBSEO failus ir Htaccess.
    Jei jūs neturite problemų su vBSEO be integracijos, tačiau turite problemų po integracijos tada prašome sukurti naują temą ir parašyti klaidų kiekis.
    Jei pakeisite SEO DBSEO tada galite įtraukti save dėl savo pačių rizika, tačiau Turėkite omenyje, kad jei pakeisite vBET kodas tada jums teks pakeisti jį vėl po kiekvieno vBET atnaujinimo.
    Paskutinį kartą redagavo Marcin Kalak; 28-11-14 prie 10:39.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Tik stebiuosi jūs toliau skatins produktą, kuris buvo naudojami.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Jun 2010

Pašalinti .htaccedd kodas vbet seo ir visos nuorodos pasikeitė nuo/lang/puslapio į? lang = šūdas, tai ne sprendimas. Aš bus šmėkščioti ją per vieną kartą vėl rytoj ir pamatyti, ir galimybę integruoti tai už tam tikrą mokestį? Bent sustabdyti nuomos žmonės galvoja, kad diegiant vbseo yra gera idėja šiuo metu.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Jei jūs pašalinti integracijos vBET su vBSEO .htaccess failą ir failo /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php, tada laikinai išjungti vBET.
    vBSEO tada bus išanalizuoti nuorodos forume kalba.
    Keisti nuorodos bus tada nėra susijęs su vBET.

Mes galime padėti jums pašalinti integracijos vBET su vBSEO, bet vėliau pritaikyti saitus priklauso vBSEO.

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •