Прывітанне хлопец, я ў цяперашні час кіраваннем VBseo. Я хацеў бы замяніць яго DBseo і Vbet. Мне трэба ведаць, калі ен будзе працаваць, перш чым купіць яго. Прапануеце вы паслугі па ўсталеўцы.
Дзякуй за дапамогу
Прывітанне хлопец, я ў цяперашні час кіраваннем VBseo. Я хацеў бы замяніць яго DBseo і Vbet. Мне трэба ведаць, калі ен будзе працаваць, перш чым купіць яго. Прапануеце вы паслугі па ўсталеўцы.
Дзякуй за дапамогу
Мы не плануем падтрымліваць DBSEO ў гэты момант. Мы падтрымліваем дружалюбныя URL. Так vBSEO карыстальнікі могуць застацца з vBSEO або перайсці да friendly URL.
VBseo - dead tech. DBseo-гэта, безумоўна, лепшы seo параметры згадваецца. Было б шмат сэнсу падтрымліваць DBseo. Гэта зробіць ваш прадукт больш прывабным. Любы шанец вы б карыстацкі код, каб гэта працавала для нас? для камісіі?
На дадзены момант мы не плануем інтэграваць з dbseo. vBulletin мае ўласны дружалюбныя URL. Можна паспрабаваць інтэграваць сябе на свой страх і рызыка, але памятайце, што калі вы зменіце vBET код, то вам прыйдзецца змяняць яго зноў пасля кожнага vBET абнаўлення.
Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 12-11-14 у 10:06.
Мне гэта трэба для працы з DBSE ці мне патрэбна падтрымка, каб выправіць дзіркі ў VBSEO! Прама зараз я спрабую выдаліць VBSEO але VBET выклікае памылкі выкліку vbseo файлы
Калі вы хочаце выдаліць vBSEO спачатку выдаліць інтэграцыі vBET з vBSEO ў vBSEO файлы і у .htaccess.
Калі ў вас няма праблем з vBSEO без інтэграцыі, але ў вас есць пытанні, пасля інтэграцыі, то, калі ласка, стварыце новую тэму і напішыце памылак Кантэнту.
Калі вы зменіце SEO на DBSEO то можна паспрабаваць інтэграваць сябе на свой страх і рызыка, але памятайце, што калі вы зменіце vBET код, то вам прыйдзецца змяняць яго зноў пасля кожнага vBET абнаўлення.
Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 28-11-14 у 10:39.
Проста здзіўлены, вы і далей аказваць падтрымку для прадукту, якая была выкарыстаная.
Выдаліў .htaccedd код для vbet seo і ўсе спасылкі змяніліся з /lang/старонкі на старонку?lang= дзярмо, так што гэта не рашэнне. Я буду маячыць яго яшчэ раз заўтра і паглядзім, і шанцы на інтэграцыю гэтага для камісіі? Па крайняй меры, перастаць дазваляць людзям думаць, што ўстаноўка vbseo гэта добрая ідэя на дадзены момант.
Калі вы выдалілі інтэграцыі vBET з vBSEO .htaccess файл у файл /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php тады вам часова адключыць vBET.
vBSEO затым парс спасылкі ў форуме мову.
Змена спасылкі не звязаныя з vBET.
Мы можам дапамагчы вам зняць інтэграцыі vBET з vBSEO, але пасля змяніць спасылкі залежыць ад vBSEO.