Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Umbes vahemälu tabelid andmebaasis

Question Umbes vahemälu tabelid andmebaasis

Lihtsalt küsimus niimoodi, kuidas on, kui ma ei kasuta cache üldse vBET? Kas on salvestada kustutada kõik lauad on seotud vahemälu? Märkasin palju uusi tabeleid (156 tabeleid võrreldes 3 tabelite 3.2.2 versiooni!) Lisati minu andmebaasis võrreldes vahemälu funktsionaalsus ...

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Pole mõtet seda eemaldada. Te ei saa kasutada cache just nüüd, aga võib-olla tulevikus. Tühi, ei kasutatud tabeleid pole absoluutselt mingit mõju süsteemi toimimisele.

Ma ei plaani seda kasutada üldse, isegi tulevikus. Aga minu küsimus ei olnud tõesti küsida, kas see oli nende mõju süsteemi toimimisele või vBET täitmiseks või ei, mida ma ei vaielda ... Tahtsin lihtne vastus, kui ma saaks eemaldada lauad või mitte. Ma tahan teada, kui see peatub vBET töötavad, kui ma ei kasuta cache üldse.

See on isiklikel põhjustel ja minu arusaam, et see on. Mul on põhjused, millel ei ole nii suur kogus tabelid oma andmebaasi, kas sa sellest aru?

Niisiis, kas see on ohutu? Lihtsalt tavaline vastus palun?

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Me ei püüdnud seda, kuid kui mina tean kood see peaks olema ohutu. Enne cache kasutatakse alati kontrollida see on sisse lülitatud. Nii et kui sul on see keelatud siis vBET ei tohiks kunagi minna kood cache queries. Ei ole "peaks", sest nagu ma kirjutasin me ei proovida.

Aitäh. Ma annan teile teada, kui kunagi ma seda proovida.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •