Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 6 od 6

Thread: O cache tabel v zbirki podatkov

Države

Question O cache tabel v zbirki podatkov

Samo vprašanje, kot je ta, kaj pa če ne uporabljam predpomnilnika sploh v vBET? Ali se shrani, da zbrišete vse tabele, povezane s cache? Opazil sem veliko novih tabel (156 tabel v primerjavi s 3 tabele v 3.2.2 verzija!) So bili dodani v moji zbirki podatkov glede na cache funkcionalnost ...

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Ni smiselno, da ga odstranite. Ne morete uporabljati cache prav zdaj, a morda bo v prihodnosti. Prazne, ne uporabljajo tabele imeti nikakršnega vpliva na delovanje sistema.

Države

Jaz ne nameravate uporabljati na vseh, tudi v prihodnje. Ampak, moje vprašanje ni bilo res vprašati, če bi imela vpliva na delovanje sistema ali vBET zmogljivosti ali ne, kar nisem trdijo o tem ... Hotel sem, preprost odgovor, če sem lahko odstranite tabele ali ne. Hočem vedeti, če bo to stop vBET delajo, če ne uporabljam predpomnilnika na vseh.

To je iz osebnih razlogov in moje razumevanje, to je to. Imam svoje razloge, ker niso tako velike količine tabel v moji zbirki podatkov, lahko to razumeli?

Države

Torej, je to varno? Samo navaden odgovor prosim?

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Nismo ga preizkusite, ampak kot vem, koda naj bo varna. Preden se uporablja cache je vedno preveriti, pa je to on. Torej, če ste jo onemogočen potem vBET ne sme nikoli iti na kodo, s cache poizvedb. Obstaja "naj bi", saj, kot sem napisal nismo poskusiti.

Države

Hvala. Jaz bom vas obvestili, če sem kdaj poskusil.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •