VBET ja Keela (ära Näita) sisselülitamine lipud. Kasutajad ei saa tõlkida leheküljed ja ei näe välja. vBSEO pole õigesti konfigureeritud vBSEO sitemap generator ei lisata õige URL-i.Algselt postitas Matt Olieman
VBET ja Keela (ära Näita) sisselülitamine lipud. Kasutajad ei saa tõlkida leheküljed ja ei näe välja. vBSEO pole õigesti konfigureeritud vBSEO sitemap generator ei lisata õige URL-i.Algselt postitas Matt Olieman
Sa ei saatke mulle PM ligipääsu võimaldavaid andmeid FTP (host / server nimi, kasutajanimi, parool) ja vBSEO AP (parool).
Kui ma kontrollida olukorda, et peab olema töökorras ja integreeritud süsteemi. Ei saa tööd, sest sa tegid, halb integreerimine. Süsteemi käivitamisel, kas integratsiooni ja kirjutada kui see toimib. Kui soovite, et me teeme seda integratsiooni teenus maksab $ 30 ()Ostu uuendamine). Tuletan teile meelde, et kõik avaldused on üksikasjalikult kirjeldatud vBET/do-not-upload/readme.html ja te saate teha seda ise tasuta. Kui probleem ilmnes aitab teil leida.
Vastust - käsitleda küsimust on kadunud. Kui see ei ole Palun kirjutage siia.
Mul ERR_TOO_MANY_REDIRECTS probleem minu ARVUTIS.
Mis leht sul on see küsimusi? Palun luua uus teema üksikasjalik kirjeldus see probleem.