Vi uključite vBET i onemogućiti (ne prikazuju) zastave. Korisnici neće moći prevesti stranice i ne mogu vidjeti problem. vBSEO nije ispravno konfiguriran vBSEO sitemap generator nije se dodaje pogrešan URL.Originally Posted by Matt Olieman
Vi uključite vBET i onemogućiti (ne prikazuju) zastave. Korisnici neće moći prevesti stranice i ne mogu vidjeti problem. vBSEO nije ispravno konfiguriran vBSEO sitemap generator nije se dodaje pogrešan URL.Originally Posted by Matt Olieman
Ne pošaljite mi PM pristupne podatke za FTP (host / Naziv poslužitelja, korisničko ime, lozinku) i vBSEO CP (password).
Ako sam provjeriti situaciju da treba biti pokrenut i integrirani sustav. To se ne može raditi, jer ste napravili lošu integraciju. Pokrenite sustav, učiniti integraciju i pisati, ako se to radi. Ako želite da ćemo to učiniti integracija usluga plaća 30 dolara (kupnju nadogradnje). Podsjećam vas da su svi izvještaji detaljno opisano u vBET / ne-ne-upload / readme.html i možete to učiniti sami za besplatno. Ako se problem pojavio pomoći će vam da ga pronaći.
Bez odgovora - smatra problem je nestao. Ako ne pišite ovdje.
Imam ERR_TOO_MANY_REDIRECTS problem u mojem PC.
Na kojoj stranici imate ove probleme? Stvorite novu temu s detaljnim opisom tog problema.