Увімкнути vBET і вимкнути (не показані) прапори. Користувачі не зможете перекласти сторінки і не може бачити проблему. vBSEO не правильно налаштований vBSEO sitemap generator не додано неправильний url.Повідомлення від Matt Olieman
Увімкнути vBET і вимкнути (не показані) прапори. Користувачі не зможете перекласти сторінки і не може бачити проблему. vBSEO не правильно налаштований vBSEO sitemap generator не додано неправильний url.Повідомлення від Matt Olieman
Ви не відправити мені подробиці Вечора доступ до FTP (хост сервер ім'я, ім'я користувача, пароль) і vBSEO CP (пароль).
Якщо я Перегляньте ситуацією, яка повинна бути запущена та інтегрована система. Вона не може працювати, оскільки зробив погано інтеграції. Запуску системи, зробити інтеграції і писати, якщо він працює. Якщо ви хочете, щоб ми зробимо цю інтеграцію послуга оплачується ($ 30модернізацію придбання). Я нагадаю вам, що всі заяви докладно описано у vBET/do-not-upload/readme.html і ви можете зробити це самостійно для вільного. Якщо проблема допоможе вам знайти його.
Немає відповіді - розглянув питання немає. Якщо ні, будь ласка напишіть тут.
У мене проблема ERR_TOO_MANY_REDIRECTS на моєму ПК.
На якій сторінці у вас є питання? Будь ласка, створіть нову тему з докладним описом цієї проблеми.