Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast
Tulemused 1 kuni 10 kohta 11

Thread: vBET ei pea olema seotud foorumite serveri!

Senior liige

Default vBET ei pea olema seotud foorumite serveri!

Tere,-viimase 24 tunni jooksul minu ladustamise veebimeistrid ballooned kontrolli ja see oli kuni üks asi!, tõrkelogi oli täidetud need
    PHP hoiatus: strpos() [function.strpos </a> < a href="/forum/et/function.strpos" >]: ei sisalda stringi /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php real 398 vastaskonto
    mul oli palju palju tuhandeid neid (25GB kõik!) ja tundub, et see kõik oli tingitud, et ei ole võimalik ühendust vBET on server!

See ei olnud juhtisid tähelepanu kui ostmise meie server peab olema suuteline võtma ühendust sinu alati!, teie server oli ette ja nii tarkvara (modificatio), et ma osta, on olemas tõeline vajadus on vBET tuleb pidevalt teie serveriga ühendust võtta?

Pensionär;)

Ma proovida minu katse foorum sisse möllida. Samuti saate saate kirjeldada mulle samm-sammult oleks olnud enne tõrge ilmnes?

Senior liige

Lihtne, need vead olid kantud minu viga logi teie saidi oli ette eile, kui teie saidi tuli tagasi vead alati peatatud või aeglustunud, nüüd on ainult tuhandeid neid täna (17 mb)
    Quote Algselt postitas thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 13: 20: 48] PHP hoiatus: strpos() [function.strpos </a> < a href="/forum/et/function.strpos" >]: ei sisalda stringi /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php real 398 vastaskonto
    , foorum tegutseb tavaliselt ei probleeme või vigu, välja arvatud täitmine minu tõrkelogi.

Nii ei samme, et pead seda!

Pensionär;)

Kas see logi on endiselt olemas? Kui Jah ma seada mõned logisid ja kontroll, mis toimub.

Senior liige

Teil on foorum υigused, (i tühjendage see iga päev!) logi väljapääsude ja õiguse nüüd on üle 2 GB kanded kõigi vBET, võite faili kustutada, luua teist tühi ja seejärel hoida tagasi vigade kontroll 2 GB ei avane serveris ja teil arvutisse avamisega probleeme.

REDIGEERI: ma pean ütlema, et minu server ei ole alla (esines 500 vigu, kuid nad olid käiguvahetuse ja i tekitatud üks minu plugins muutmisel) kuu jooksul.

tõrkelogi aadressil /public_html/forumz/error_log
    Viimati muutis Simon Lloyd; 05-02-12 juures 20:14.

Pensionär;)

Praegu ma peita hoiatus, et mitte crash/rämps teie foorum. Right now I kontroll, miks see kuvatakse. Samuti ei saa taastada see tõrge
    Olen muutnud selle rea
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Arvesse selle rea:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior liige

Tere, täiendav probleem või miks see oli probleemist?

Pensionär;)

Tõenäoliselt, kui ühes osutajate on mõned sisemine tõrge (selle üks mis kukkus ka meie server) luua mõned kummaline tranlation outup, mis alustas katkematu ahela - mis selgitaks, miks ei ole mõjutab teie serveri - nagu te ütlesite foorum töötas trahvi. On vaba hoiatus - või peate lihtsalt errased tõrge faili uuesti sirvida seda?

Senior liige

Pole redigeerimiseks tõrkelogi üldse, isegi vead loodud lähdin seal, teha te arvate, et see viga on kindlaks määratud või on see lihtsalt peidetud faili muutmisega saate teha?

Jah foorumi toimib hästi, ma ei maksa liiga palju google tõlke lihtsalt 100 000 tähemärki päevas nii tõlked palju on jäänud tõlkida ootel.

Pensionär;)

Ma arvan, et viga on kindlaks määratud, tuleks otherways error log on väga sama loop alates hoiatused, kui midagi, ilmuma uuesti võtke meiega ühendust

Leht 1 kohta 2 12 ViimaneLast

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •