Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 11

Θέμα: vBET δεν πρέπει να συνδεθεί σε αυτόν το διακομιστή φόρουμ!

Senior Member

Default vBET δεν πρέπει να συνδεθεί σε αυτόν το διακομιστή φόρουμ!

Γεια σου, κατά τις τελευταίες 24 ώρες μου χρίση αποθήκευσης ballooned από κάθε έλεγχο και ήταν σε ένα πράγμα!, ένα αρχείο καταγραφής σφαλμάτων είχε γεμίσει με αυτές τις
    PHP προειδοποίηση: strpos() [function.strpos </a> του < ένα href="/forum/el/function.strpos" >]: μετατόπιση που δεν περιέχεται στη συμβολοσειρά στη /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php γραμμής 398
    είχα πολλές πολλές χιλιάδες από αυτούς (25GB σε όλα!) και φαίνεται ότι αυτό ήταν λόγω του ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσετε με vBET του server!

Αυτό δεν ήταν επεσήμανε ότι όταν αγορές ότι server μας πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνήσετε με την δική σας ανά πάσα!, ο διακομιστής σας ήταν προς τα κάτω και έτσι ήταν το λογισμικό (modificatio) που αγόρασα από σας, είναι μια πραγματική ανάγκη για να vBET να υπάρχει συνεχώς σε επαφή με το διακομιστή σας;

Συνταξιούχος?)

Θα προσπαθήσω να ελέγχουν φόρουμ μου δοκιμής. Επίσης μπορεί να σας παρακαλώ Περιγράψτε μου, βήμα προς βήμα τι θα κάνατε πριν λάθους εμφανίστηκε;

Senior Member

Απλή, αυτά τα σφάλματα εμφανίζεται με λάθος μου σταμάτησε ΌΛΗ την ώρα, την τοποθεσία σας ήταν που χθες, όταν η τοποθεσία σας ήρθε πίσω μέχρι τα σφάλματα στο αρχείο καταγραφής ή να επιβραδυνθεί, έχω τώρα μόνο χιλιάδες από αυτούς σήμερα (17 mb)
    Quote Αρχικό μήνυμα από thecodecage.com error log
    [03-Φεβ-2012 13: 20: 48] PHP προειδοποίηση: strpos() [function.strpos </a> του < ένα href="/forum/el/function.strpos" >]: μετατόπιση που δεν περιέχεται στη συμβολοσειρά στη /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php γραμμής 398
    , το φόρουμ λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα ή σφάλματα εκτός από αυτές που συμπλήρωση μου αρχείο καταγραφής σφαλμάτων.

Έτσι, δεν τα βήματα για να Αναδημιουργήστε το!

Συνταξιούχος?)

Αυτό το αρχείο καταγραφής εξακολουθεί να υπάρχει; Αν ναι να ορίσετε κάποια αρχεία καταγραφής και ελέγχει τι συμβαίνει.

Senior Member

Έχετε πρόσβαση στο φόρουμ ρίζας, οι έξοδοι καταγραφής (μπορώ να μαζέψω το καθημερινά!) και δικαίωμα που τώρα έχει πάνω από 2 GB καταχωρήσεις όλα από vBET, μπορεί να διαγράψετε το αρχείο, δημιουργείτε ένα άλλο κενό και στη συνέχεια να διατηρήσετε τον έλεγχο για σφάλματα, όπως 2 GB δεν θα ανοίξει σε διακομιστή και θα έχετε πρόβλημα ανοίγοντάς το στον Υπολογιστή σας.

EDIT: θα πρέπει να πω ότι μου διακομιστή δεν ήταν προς τα κάτω σε μήνες (υπήρχαν ορισμένα σφάλματα 500 αλλά ήταν στιγμιαία και μου προκάλεσε τους όταν αλλάζει ένα από τη δική μου plugins).

αρχείο καταγραφής σφαλμάτων βρέθηκε στο /public_html/forumz/error_log
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Simon Lloyd? 05-02-12 στο 20:14.

Συνταξιούχος?)

Αυτή τη στιγμή να κάνω απόκρυψη αυτήν την προειδοποίηση προκειμένου να μην αιφνίδια διακοπή λειτουργίας/σκουπίδια σας φόρουμ. Αυτή τη στιγμή τον έλεγχο γιατί φαίνεται. Επίσης σας δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε ξανά αυτό το σφάλμα
    Έχω αλλάξει αυτή τη γραμμή
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Σε αυτή τη γραμμή:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior Member

Γεια σου, τυχόν περαιτέρω με αυτό το θέμα ή γιατί αυτό ήταν μια αναφορά του προβλήματος;

Συνταξιούχος?)

Κατά πάσα πιθανότητα, όταν σε μία των παρόχων έχει κάποιο εσωτερικό σφάλμα (αυτό το ένα που συνετρίβη server μας επίσης) δημιουργία ορισμένων περίεργα tranlation outup που ξεκίνησε ατέρμονα βρόχο - που θα εξηγούν γιατί στη δεν επηρεάζει στο διακομιστή σας - όπως είπατε και εσείς φόρουμ λειτουργούσε καλά. Περιηγηθείτε ξανά το αρχείο σας σφάλμα είναι ελεύθερη αυτή η προειδοποίηση - ή μπορείτε απλώς errased αυτό;

Senior Member

Δεν μπορώ να επεξεργαστώ το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων σε όλα, ακόμη και τα σφάλματα που δημιούργησα έφυγα υπάρχουν, κάνουν νομίζετε ότι αυτό το σφάλμα είναι σταθερή ή την αυτή απλώς αποκρύπτεται από το αρχείο αλλαγή που κάνατε;

Και Ναι στο φόρουμ λειτουργεί καλά, δεν πληρώνω για πάρα πολύ google μετάφραση μόλις 100.000 χαρακτήρες ανά ημέρα έτσι πολλές μεταφράσεις έχουν αφεθεί να μεταφραστεί σε αναμονή.

Συνταξιούχος?)

Πιστεύω ότι το σφάλμα είναι σταθερή, το αρχείο καταγραφής σφαλμάτων του otherways θα πρέπει να έχει άλλες προειδοποιήσεις από το ίδιο ακριβώς βρόχο, εάν κάτι φαίνεται και πάλι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί