Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: tõlge ei tööta

Junior Member

Default tõlge ei tööta

Ma realiseeritud lehekülgi pole tõlgitud ja ma saan Google'i api ning lisatakse seejärel veel ei ole tõlkimise. Kas on midagi, ma igatsesin?

Pensionär;)

Tere
    See võib occure sest mitmel põhjusel, kuid kõigepealt mulle öelda täpselt mida kasutate api (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) ja milline versioon vBET on praegu kasutate

Junior Member

Ma saan otse link Registreerumise puhul on API võtme - Google Loader - Google Code Ma ei tea, kui tema 1 või 2 ka kasutada 3.4.1. kuid hiljuti lõppenud minu litsentsi. See on põhjus, miks?

Pensionär;)

Aegunud litsents on kindlasti ei rison. Teie tõlke Lõpeta töö kasutate Google tõlke API v1, mis on suletud on 1 December, sest seetõttu uue väga stricts on kehtestatud piirnorme. Palun käivitage käesoleva katse (Olny puhul v1 Google'i tõlge Api) ja siin on tulemused.
    Aga nagu ma ütlesin, et see on umbes olema suletud nii, et palun mõelge, uuendada vBet, et uusim versioon, mis toetab ka vaba Microsoft tõlke API ja makstud Google'i tõlke Api v2, ja me oleme iga nad töötavad lisada uus API (right now me Testitavast üks selle)

Junior Member

ta ütles, et Google API v1 algus tõlke test
    Katsetulemus: {"responseData": null, "responseDetails": "Arvatavasti Kasutustingimused kuritarvitamine. Palun vaadake http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
    Test error:
    Ühenduse aeg (ms): 568.113769531

Pensionär;)

See tähendab, et teil on Google'i poolt blokeeritud, võite kirjutada google nagu on öeldud Olen URL andis teile ja kasutada neid vihjed kuid peate meeles pidama, et Google'i tõlge API v1 (tasuta) suletakse 1. detsember nii, et ükski tõlge tehakse seda eriti api abil.
    Kuid palun meeles pidada, nagu ma ütlesin eelmises postituses vBET toetab ka Microsoft tõlke Api, Google Api v2 ja nüüd me katsetamine Apertium Translation Api ja implemanting makstud Microsoft Api
    Viimati muutis r.dziadusz; 07-11-11 juures 10:21.

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •