Es realizēto lapas netiek pārvērstas un es dodos saņemtu google api un piebilda, tad vēl nevar tulkot. Vai ir kaut kas es nokavēju?
Es realizēto lapas netiek pārvērstas un es dodos saņemtu google api un piebilda, tad vēl nevar tulkot. Vai ir kaut kas es nokavēju?
Sveiki
Tā var occure jo dažādu iemeslu dēļ, bet vispirms man pateikt, tieši kuras api, lietojot (google API /google API v2 v1 / Microsoft API) un kuru versiju vBET Jūs pašlaik lietojat
Man tieši no šo saiti Sign-up par API atslēgu - Google Loader - Google Code Es nezinu, ja tā 1 vai 2 izmantojam 3.4.1. bet mana licences termiņš nesen izbeidzies. Tas ir iemesls?
Noteikti nav rison ir beidzies licences. Jūsu tulkojumu pārtraukt darba jo jūs izmantojat Google tulkošanas API v1, kas gatavojas slēgt būt 1st December, tādēļ jaunu ļoti stricts ir noteikts. Lūdzu, palaidiet Šis tests (Olny Google Translation Api v1) un šeit pēc rezultātiem.
Bet, kā es teicu, tas ir par to, lai tiktu noslēgtas tā, lūdzu, apsveriet iespēju jaunināt vBet uz jaunāko versiju, kas atbalsta arī free Microsoft Translation API un izmaksā Google Translation Api v2, un mēs katrs viņi strādā, lai pievienotu jaunu API (uz doto brīdi mēs testēšana viens no tās)
tā teica Google API v1 Sākot tulkošanas pārbaudes
Testa rezultāts: {"responseData": null, "responseDetails": "Ir aizdomas Pakalpojuma ļaunprātīga Skatīt http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Test kļūda:
Savienojuma laiks (ms): 568.113769531
Tas nozīmē, ka jums ir nobloķēti ar google, jūs varat rakstīt Google kā ir teikts šajā URL es esmu tev un izmantot šos ieteikumi bet jums ir jāatceras, ka Google Translation API v1 (bezmaksas) tiks slēgts 1st December, tāpēc nav tulkojums tiks veikta, izmantojot šo konkrēto api.
Bet, lūdzu, atcerieties, kā es teicu iepriekšējā amatā atbalsta arī vBET Microsoft Translation Api, Google Api v2 un tieši tagad mēs testēšana Apertium Translation Api un implemanting maksā Microsoft Api
Pēdējo reizi r.dziadusz; 07-11-11 pie 10:21.