Kas MS võimalus tööd teile tavenger5?
Kas MS võimalus tööd teile tavenger5?
Ka sama juhtus minuga, kui ma võimaldas MS Translate. Server ei tee ühendus ja ajastust välja.
Selle aja raiskamine niikuinii, MS limiit on 4m tähemärki kuus.
Kui ma võimaldas v2 google i kasutatud 4m tähemärki umbes 15 minutit.
Isegi kui ma tahtsin maksma $ 1000 50m tähemärki (max kuus) Google, id kasutavad neid päeva jooksul.
See mod on surnud, kui VBET võib leida tasuta moodus, et seda jätkata.
Ei ole piiratud 50 CAL minutis froms MS, ka just nüüd, kui te ei kasuta google api v1 puudub vahemälu aega elada piiri.
Sinu teema, siis palun kirjeldage seda, kui lülitate Microsoft API, ja see ei tööta, siis veenduge, et olete configurate vbet õigesti, ja kui sul on kindel see siis PM oma ligipääsu Teie server / adminco, võin kontrolli seda koha
Ma soovitan teil lugeda siit:
Tõlge API kasutuslimiidid (AJAX)
4m tähemärki kuu / 400k tunnis ei piisa.
Olen selgitanud minu probleem, nagu on tavenger5 kellel on sama probleem.
Kui luban MS variant, saan 500-serveri viga, kui ma lehte tõlkida brauseris.
Ma ei pea PM minu server üksikasju, kui ta on küsimus ka see peaks näitama oma test foorum.
Sõltumata sellest, selle aja raiskamine, see mod ei toimi nüüd Google hakkab maksta.
Keegi ei saa endale lubada maksta $ 1000'sa kuu ja tasuta võimalusi on madalad.
See imeb, kuid see on surnud kui te ei saa leida lahendus, parem kui praegune ones.
Reisi fännid
Viimati muutis Snake; 24-10-12 juures 20:36.
Jah, olen lugenud seda ja seal on selgelt öeldud, et ei ole piiratud 50 CAL p / m, lisaks 500 viga küsimus ei näita minu test foorum.
Aga proovige selline lahendus: leida, kui on olemas oma foorum root kausta
vbet_translation_options
Viimati muutis r.dziadusz; 29-09-11 juures 10:53.
4m tähemärki kuu / 400k tunnis - ma ütlesin ka.
Ma arvutama 10.000 thread foorumis on umbes 450,000,000 tähemärki.
Nii et võtaks 112 kuud kaudu MS või kulu $ 9000 via Google v2.
Sa arvad, et see on ok?
****************************-
Olen otsinud kausta. Ei eksisteeri root või / foorumid /
Viimati muutis Snake; 29-09-11 juures 10:57.
Jah, me töötame, kuidas lahendada piiri probleem, ka puhverdatud andmed vähendab summa tõlge.
Aga, 500 viga probleem, lugege tähelepanelikult seda postitust: Vbet 3,5 VIIMINE
Ja pöörama tähelepanu, et on vaja üles laadida vbet_translation_options oma foorum juure, ilma et see liikmesriik ei töötanud, ja seal on palju puudumine on tõlked
Muidugi puhverdatud andmed vähendab tõlked.
KUID 10.000 thread foorum võtma 100 + KUUD täielikult cache.
See on üle 8 aastat!
LOL.
Nagu ma ütlesin töötame ideid, mis võiks aidata meil parandada meie toodet iga päev, on probleem endiselt olemasolev?