Kui kasutate Microsoft lehekülgi tõlkida saada 500 Internal Server Error!
Kui kasutate Microsoft lehekülgi tõlkida saada 500 Internal Server Error!
Viimati muutis Snake; 28-09-11 juures 16:56.
See on kiire. Google blokeeritud mind täna.
Ma ei saa endale lubada v2.
Ja kui mul on vaja microsoft võimalus see ei toimi.
Minu lehed on kõik tõlkimine tühi Google v1.
Ma vajan seda fikseeritud asap palun!
Ma saan 500 Internal Server Error kui tõlgite lehekülgi Mircosoft!
Kas Google blokeerida teid?, Mul sarnane küsimus, et mõned thread pealkirjad on kadunud ja tõlgitud tekst on tühi, kuid kui ma muudan oma erinevates keeltes Teema pealkiri ... jne tunduvad
Paistab, et nad tegid, aga ma recenly värskendatakse kogu mu db, nii ive olnud palju rohkem kõnesid kui tavaliselt.
Tema ilmselt 24h blokeerida, kuid see ikka doesnt aidata Microsoft variant ei toimi.
Ma näen selles MOD suremas, MS valik on piiratud ja Google võtab teenistusse minema.
Jah, kui osa on puudu, sa oled blokeeritud.
Hmmmm, 24-tunnine blokk, ma ei tea kui thats puhul mind nüüd keelatud Baidu ämblik on olnud umbes 350 sivustoni kellelegi aega (ehitatud mod vabaneda neist), nad blokeerida ühes keeles või kõik tõlked ?
Seal saab olema tasutud tõlketeenistus toetatakse viimane versioon vBET.
Kui te keeld ämblikud lehekülgedel kunagi indekseeritud, võideti punkti.
LOL, ma proovisin pöörata, olen kasutanud 1000000 tähemärki 10mins @ $ 20
Kui te soovite alustada maksab $ 1000 aasta eest liiklust, siis tema lahendus ma arvan.
Viimati muutis Snake; 28-09-11 juures 17:58.
Re: ämblikud, ma mõistan, et vaid Baidu ämblikud toovad vähe liiklust kuid tegelikult jama üle oma ressursse, et ma nüüd keelustada enamiku Hiina ja muud jama ämblikud:
Baidu
Ichiro Mobile
Soso
Sogou
PSbot
Yandex (vene yahoo)
Yeti
spinn3r
.... Ma võiks minna
Noh, kui ma ei saa neid eriti tõlkeid tagasi ma pean minema makstud, kuid minu tõlkeid .. etc juba praegu 12 miljonile id ja osa oma lehekülgedel on palju sisu, et ma saaks näha mind dumping toetust mujal maailmas on minu foorumeid, mis on tõeline häbi. Ma kustutasin vahemälu (külaline ja andmebaas) ja sain 9GB ruumi tagasi!
Noh, ma värskendada oma vahemälu, mis oli 6GB, usalda mind, koos, et paljud URL ei saa endale v2 API, tuhandeid.
Re ämblikuvõrgu, lehekülgi ainult saada tõlgitud üks kord, nii kas Baidu see või kasutaja või google pole vahet.
Nii blokeerimine ämblikud, on mõttetu.
Ma loodan, et MS api toimib, kuid ive teinud lugemine ja selle piiratud 50 kutsub minut, mida ma väga kahtlen, on piisav, et toetada kõige foorumeid.
Reisi fännid
Viimati muutis Snake; 24-10-12 juures 20:36.
50 kutsub minutis? Jessas!, mis ilmselt tähendab, et ülejäänud 59,99 sekundit minu foorum ei saa midagi tõlked , Millised on nende eeskirjade caching tõlked, sa tead?, See ei oleks liiga halb, kui suudame hoida tõlked, siis tähendab see aeglustumine trnslations paar kuud, kuid eventualy see jõuda!
Mul on sarnane küsimus tõlkeid inglise (default) ei tööta. Kui ma minna v2 see töötab teine, siis järgmisel lehel seda laadida ei ole. Midagi on üles Google Translate.