Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 6 kohta 6

Thread: Ei tõlgita rss

Viimati muutis pepito69; 15-01-11 juures 19:59.

vBulletin Enterprise Tõlkija (vBET) Personal

ok ma püüan seda lahendada.

Nagu ma näen, teil on Autentimisskeem - Küsimus on oma foorum kirjeldus.
    Saad katsetada seda - lihtsalt muuta oma foorumi kirjeldus ja pane tekst ilma ühegi konkreetse tähti (näiteks panna kirjeldus inglise keeles) ja seda proovida.
    I testitud see minu test foorum oma algse forum kirjeldus (Hispaania) ja see on töö minu foorum.

Kui ikka ei tööta - palun saatke mulle PM te FTP ja admincp detailid ja ma seda kontrollida ja lahendada.

Ootan infot ja ikka püüab seda lahendada.
    Viimati muutis kamilkurczak; 19-01-11 juures 12:52.

Thanks, kuid see pole probleem. Ma tegin seda.
    Ma nägin koodi, et kui RSS leiab puntuation sümbol (O, jne) RSS peatub. Ei ole probleemi kirjelduse välja, see on probleem, kuidas Vbet käsitleb mõningaid keelekoode. See ei ole süntaks probleem.
    Igatahes, mul on õppida on palju pacience koos VBET, sest afterall, ma eelistan seda kasutada, kuid ei leidnud pikendamist selliseid probleeme.

Mul on vaja ainult teada, miks rss peatub, kui leida mõned sümbolid, normaalne sümboleid paljudes keeltes.
    Tänan

tere,
    Minu test foorumis ma ei leia seda teemat - tegin palju teemasid ja postitusi hispaania konkreetseid kirju nagu teie näite.

On teema tõlge - See võib olla seotud koos vale kodeering saidil (või vale kodeering seaded). Ma saan seda parandada aga ma pean olema täielik juurdepääs saidile.

Kui sa reetur et see ei ole probleem - lahendatud.

Tänu Kamil, üks selle päeva ma saadan sulle PM

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •