Здравейте,
Защо не работи за мен?
Foro Egipto: Viajar д Historia де Egipto
Но емисиите си работят:
Благодаря
Здравейте,
Защо не работи за мен?
Но емисиите си работят:
Благодаря
Последната промяна е направена от pepito69; 15-01-11 В 19:59.
ОК аз ще се опитам да го реши.
Както виждам, имате Синтактична грешка - Въпросът е в описанието на вашия нов форум.
Можете просто да го тествате - просто да редактирате вашето описание на форум и да постави текст без никакви специфични букви (например, описание на английски език) и да я изпробвате.
Аз го тествали на моя тест форум с оригиналния си форум описание (в Испания) и това е работа на моя форум.
Ако все още не работят - моля да ми изпрати PM FTP и admincp детайли и аз ще го проверя и решаване.
Чакам информация и все още се опитва го решим.
Последната промяна е направена от kamilkurczak; 19-01-11 В 12:52.
Благодарение но това не е проблем. Аз го направих.
Видях в кода, че когато RSS намира puntuation символ (O, A, и т.н.) на RSS спира. , Не е проблем на полето за описание, това е проблемът за това как Vbet се занимава с някои езикови кодове. Това не е синтаксис проблем.
Както и да е, аз трябва да се научат да имат много pacience с VBET, защото afterall, аз предпочитам да я използват, но никога не намери продължение с такива проблеми.
Аз само трябва да знаете, защо RSS спира, когато намерите някои символи, нормално символи на много езици.
Благодаря
Здравейте,
На моя тест форум не могат да намерят този въпрос - аз направих много на теми и мнения в испански с конкретни букви, като в вашия пример.
Има проблем в превода - Това могат да бъдат свързани с неправилно кодиране на вашия сайт (или грешно кодиране настройки). Аз може да го оправи, но аз трябва да имат пълен достъп до вашия сайт.
Ако Финк, че това не е проблем - решен.
Благодарение на Камил, на този ден и ще ви изпратим PM