Hello,
Zakaj ne deluje za mene?
Foro Egipto: Viajar e Historia de Egipto
Ampak moji viri so delo:
Thanks
Hello,
Zakaj ne deluje za mene?
Ampak moji viri so delo:
Thanks
Nazadnje urejal pepito69; 15-01-11 pri 19:59.
ok bom poskušal rešiti.
Kot vidim imaš Syntax Error - Vprašanje je v vašem forumu opisu.
Lahko preprosto test - samo urejati svojih forum opis in dal besedilo brez posebnih črk (na primer dal opis v angleščini) in ga poskusite.
Jaz preizkušen na moj test forum z izvirno opisu forum (v Španiji) in je delo na mojem forumu.
Če še vedno ne dela - prosim pošljite mi PM, ki jih boste FTP in admincp podrobnosti in bom pogledat in reševanje.
Jaz sem čakala za info in še vedno poskuša rešiti.
Nazadnje urejal kamilkurczak; 19-01-11 pri 12:52.
Hvala, vendar to ni problem. Sem to storil.
Videl sem v kodo, da ko najde RSS puntuation simbol (o, A, itd) RSS ustavi. Ali ni problem v polje opis, to je problem, kako vBET obravnava nekatere jezikovne kode. To ni problem sintakse.
Kakorkoli že, moram naučiti, da imajo veliko pacience z vBET, saj afterall, i raje uporabite, vendar ga niso nikoli našli razširitev takšnih problemov.
Sem samo vedeti, zakaj rss ustavi, ko najdete nekaj simbolov, normalno simbolov v številnih jezikih.
Thanks
hello,
Na moj test forum ne najdem tega vprašanja - Naredil sem veliko niti in delovna mesta v španski s posebnimi črkami, kot je v vašem primeru.
Obstaja vprašanje, v prevodu - se lahko v zvezi z napačno kodiranje na vašo spletno stran (ali napačne nastavitve kodiranja). Sem lahko to popravimo, ampak moram imeti poln dostop do vaše spletne strani.
Če Fink, da to ni problem - rešena.
Hvala Kamil, ena od te dni bom poslal PM